Bildirim
yeni alınan lcd tv de nelere dikkat etmeliyiz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ölü piksel olup olmadığı,panelin kullanılıp kullanılmadı gibi şeyleri yada başka önemli özellikleri nasıl araştırıp test etmeliyiz -
ölü piksel için kullanılan dpt testini nasıl kullanabileceğimi anlatabilirmisiniz -
İlk ve en önemlisi satan firmanın künyesi.
İkincisi aldığın markanın künyesi.
Gerisi detaydan ibaret. LCD gibi hassas cihazları heryerden almamalısın. -
arkadaşlar 40 f 86 bd aldım ölü piksel testi yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
lcd yi kuran servis elemanı ölü piksel plazmalarda olur lcd panellerde olmaz dedi doğru mu acaba
panel bugün kuruldu canımı sıkan bir soru işaretiyle karşılaştım panelin arkasındaki duvara montaj yuvalarının kullanıldığını gördüm canım sıkıldı
servis elemanı servis sayfasını açıp kulanma süresinin 0000 olduğunu gösterdi ama şu an aklım bu yuvaların yıpranmasına taktım bu srvis sayfası kesin kanıtmıdır lc nin kullanılıp kullanılmadıgını işarette
paneli fiyatını merak eden arkadaşlar varsa söyleyim 3 600 ytl 9 taksit -
servis elemanı çok cahilmiş yahu bu nasıl iş bu kadar da olmaz artık, forumda arama yaparsan ölü piksel kontrölünü bulabilirsin.
o anda yuvaları görmediysen şimdi nasıl ya bunlar kullanılmış diyceksin. yani bunu kanıtlayamazsın ki.
tv de sorun yoksa takma bence derim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tv ekranda beyaz nokta neden olur
- samsung tv apk yükleme
- samsung tv kumanda uygun değil hatası
- lg tv en iyi görüntü ayarları
- evde projeksiyon perdesi yapımı
- android tv apk yükleme
- apple tv ne işe yarar
- çanaksız uydu alıcısı
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- en iyi televizyon markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X