Şimdi Ara

Yeni Alınan Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu notebook'u yeni aldı fiyatı 1500 TL size de bir danışmak istedim. Sizce iyimi ? tavsiye veya öneriniz var mı?

8gb ram + 5. nesil intel core işlemci (i5) + ekran kartı nvidia geforce 840m

Yeni Alınan Notebook
     Yeni Alınan Notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan97 -- 16 Ağustos 2016; 18:22:28 >

• 840m şu zamana göre güçsüz bir kart , ama 1500 liraya göre iyi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 liraya göre iyi gibi arkadaşın dediği gibi. Bir de SSD var mı acaba? Eğer SSD varsa çok iyi bu fiyata bu laptop. Ben de yazılım işi için ucuz yollu 1200-1500 TL'yi geçmeyecek bir laptop alabilirim. Daha araştırmaya başlamadım.
  • ekran kartı hiç fena değil şuana kadar kastığı oyun goredım ayrıca bu laptop sahipleri gta5 i de kaldırdığını söylüyorlar. performans açısından da iyi 1500 liraya göre eğer almayı düşünüyorsan ben bu pcyi bimeks outlet den aldım biraz risk işi tabi allahın yardımmıyla bana temız geldi :D sizde bakın isterseniz bimeks baya bi uygun
  • gt 740m var bende, seninkinin daha iyi olması lazım ki gta 5i bitirdim ben bu kartla

1500 tlye oldukça iyi bence.
  • Ne kötü ne iyi fiyatına göre alınabilir bir notebookmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • win10 alt yapısını pek çözemmedim ssd mi hdd mi bilemiyorum tek bildigim 1t hafızası var nasıl ogrenırım bilen varmı win10 ssd mi hdd mi olduğunu
  • Casper tost makineleriyle mutluluklar dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.