Şimdi Ara

YENİ ANAKART VE İŞLEMCİ ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan ki anakartım ASUS P5PL2-E, İşlemcim ise Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3,00 GHz

Anakartım 3 gb'den sonrasını desteklemediği için değiştirmek zorundayım oyun için ufaktan bilgisayar topluyorum, bana ona göre anakart önerirmisiniz bide işlemci önerirseniz sevinirim :))

Bütçem 300-500 arası , şimdiden teşekkürler

• emiqe42 E kullanıcısına yanıt
    selam dostum ,

öncelikle o fiyat aralığında bir amd işlemcili bilgisayar toplamanı tavsiye ederim örneğin a serisi bir bilgisayar toplayabilirsin o fiyatlara gold bilgisayarda kampanya olduğunu duymuştum mağazalara uğramanda fayda var diye düşünüyorum. internet sitelerinde de fiyatları oldukça uygun.
  • andromeda3535 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim ama ben pek anlamam şimdi :)) bana anakarttanda , işlemcidende önerirmisin
    dostum bilgisayarda tam olarak ne işlem yapacaksın bana söyleyebilirmisin ?
    Sadece oyun oynamak için dostum :)) ekran kartımı değiştirdim küçükten topluyorum şu aralar ikinci klarnetimi aldım maddi sıkıntılar içindeyim fazla bütçem yok :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiqe42

Sadece oyun oynamak için dostum :)) ekran kartımı değiştirdim küçükten topluyorum şu aralar ikinci klarnetimi aldım maddi sıkıntılar içindeyim fazla bütçem yok :))

Islemci fx6300 alabilirsin eger sifirdan toplayacaksan yardim ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    açıkcası o fiyatlara fx6300 ve m5a97 kart alabilirsin ikiside ortalama 500 lira civarında zaten

anakart :

http://www.gold.com.tr/asus-m5a97-le-r2-0-amd970-4d3-pcie-6sata6-anakart_u

işlemci:

http://www.gold.com.tr/amd-fx-6300-islemci-x6-3-5-4-1ghz-14mb-am3-islemci_u

bu iki ürün oldukça mantıklı ancak ram ekran kartı vs alacaksan fiyatı tabiki artırman gerekecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Anakart ve işlemciler
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ekran kartını bir arkadaştan aldım şimdilik benim sayılır o yeni kart alınca bunu bana verdi GeForce gt 420 var 4 gb ram var :))
    az çok işini görür ancak ram'in mhz değerlerini biliyomusun ? onlara dikkat et board'la uyumlu olsun
    Teşekkürler dostum :)) 687 olması lazım açıp bakmak lazım :)))) ddr2 , ekran kartı ddr3 galiba bu alacağım anakartla uyumlu olur değil mi :)
  • Dostum 1600 mhz bi ram almalısın o zaman yada 1333 1855 olabilir ekran kartı sorun çıkarmaz pcı-ex olduğu sürece çalışıt ki bahsettiğin ekran karyı pcı-ex

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.