Şimdi Ara

YENİ androıd işletim sistemli uydu alıcıları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorsunuz bir süredir piyasada dvbs2 tunerli android işletim sistemli cihazlar görülmeye başladı. android tablet tecrubem bu cihazların çok kısa zamanda uydu piyasasınıda kasıp savuracak gibi görünüyor. sanırım bu cihazları etraflıca tartışmanın zamanı geldi. biraz araştırdım türkiyede 3 firma bu chazları getirip satıyor. ancak satılan cihazlar donanım olarak çok zayıf ve çok pahalı. şöyle örnek vereyim 512 ram li bir cihazı 300 tl civarında satıyorlar ebay da 2gb ram li bir cihazı 130 dolara satıyorlar. alibabada fiyatlar dahada ucuz 100 dolar civarı. ancak bu cihazların uydu alıcı olarak ne kadar performans verdiğini bilmiyorum. ancak android uygulamalarında kullandığım 1.6mhz ve 2gb ddr3 ramli tablet tecrubem gösteriyorki bu uygulamalarda oldukça yeterli denilebilir. android işlemcili uydu cihazlarını kullananların ftecrubelerini bizimle paylaşmalarını umuyorum. açıkçası en kısa zamanda bir tane alıcam. aslında full oyun tv internet maç film hepsi aynı kutuda hiç zahmetsiz. internet için bilgisayara oyun için tabletefilm içn tv ye geçmene gerek yok tümünü tek kutuyle tv den yapmak çok keyifli olacak.
    yakında bu cihazların türkiyede ve dünyada satılan örneklerinin linklerini vericem. android dvbs2 tv box diye ararsanız sizde pek çok sayfaya ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baracuda355 -- 11 Kasım 2013; 20:19:10 >

• Yararlı konu, bilgisi olanlar konuya dahil olursa iyi olur.
  • burda bazı modeller mevcut ancak bu cihazlarda biss özelliği varmı anlayamadım.

http://www.alibaba.com/showroom/dvb--s2-android-set-top-box.html
  • aynen burdaki cihazlar pahali ben next pandora hd kullaniyorum cihaz guzel fiyat olarak pahali yerli markalarin bir avantaji var next ilk cikdiginda cok eksigi vardi ama argeye geri donus ve yeni yazilimla duzeldi disardan gelen cihazin yazilim destegi yok bir sorun olsa kime bildircez ama donanim olarak cok daha ustunler bu konuda size katiliyorum yerli olarak 3 firma icinde next pandora tercih ettim donanim olarak en yuksegi oydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baracuda355

burda bazı modeller mevcut ancak bu cihazlarda biss özelliği varmı anlayamadım.

http://www.alibaba.com/showroom/dvb--s2-android-set-top-box.html

bazilarinda biss cccam destegi var yaziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 0534

aynen burdaki cihazlar pahali ben next pandora hd kullaniyorum cihaz guzel fiyat olarak pahali yerli markalarin bir avantaji var next ilk cikdiginda cok eksigi vardi ama argeye geri donus ve yeni yazilimla duzeldi disardan gelen cihazin yazilim destegi yok bir sorun olsa kime bildircez ama donanim olarak cok daha ustunler bu konuda size katiliyorum yerli olarak 3 firma icinde next pandora tercih ettim donanim olarak en yuksegi oydu

katkınız için yeşekkür ederim merak ettiğim 512 ram internette gezinirken yeterli oluyormu yada nerede yetersiz kalıyor yada başka ne tür sorunlar yaşıyorsunuz. yazılım konusunda enigma cihazlar için haklısınız ancak bildiğim kadarıyla google android yazılımını google geliştiriyor zaten aynı işletim sistemi tablette telefonda uydu alıcıda kullanılıyor. ccam yada bis için ayrıca bir yazılım desteğine ihtiyaç olabilir belki diye düşünüyorum. olay böyle değilse konu hakkında bilgisi olanlar bizi aydınlatırlarsa sevinirim. dvbs tunerle tv yayınlarını alan hali hazırda android uygulamalar var bildiğim kadarıyla.

• pandora rem 1 mbislemci 1.2 ghz 8gb flas bellek var 4 gb sistem kendine diger 4gb sd kart olarak kullaniciya icin vardir cihazda android ics 4.03 vardir diger iki marka cigazlar donanim olarak pandoranin gerisinde ilk baslarda uydu yonunde eksikler vardi ama 4tane yazilim cikti ve bana gore cihaz artik tambir uydu gorevi yapiyor anroid tarafinda ise internet baglatsinin hizina bagli olarak performansi degisiyor net ne kadar hizli olursa pandorada okadar hizli oluyor emon uygulamasi yukleyerek cihaza ccam newcam biss home share ve freeshare ozelliklerini kullana biliyor tavsiye edrerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internette tabletle ne yapabilyorsaniz pandora ayni isi yapiyor emon uygulamsi pandoraya ozel flas player destekliyor net icin onemli bence flas destegi hicbir e2 cihazda yok istedigin usb ve klavye destegi var en onemlisi google playden istedigin bir uygulamay kura bilirsin andoid uydu alicilarini gelecegi parlak bence

• çin piyasasındada dvbs2 tunerli ancak 1gb ram olanlar var. iptv box olarak 2gb var ancak iptv box lar adı üstünde iptv ben tunerli hatta mümkünse 2 tunerli istiyorum internet içinde 2mb ram lazım diye düşünüyorum (internetim 20mb fiber). mali400 board yeterli sanıyorum. ancak bu özelliklerde bir cihaza rastlayamadım henüz. bulan gören varsa link verirseniz sevinirim.
  • pandorayı inceledim. evet diğerlerinden daha iyi ama halen çok zayıf donanımlı. internet için işlemcisi en az 1.6-1.8 mhz olmalı ramde 2gb. flash desteği yok. 4gb disc çok az. komple iyileştirilmeli. minimum sistemi en yüksek fiyata satmaya çalışıyorlar. açıkçası enayi yerine konuluyoruz. 1000 tane aldığında çin piyasasında fiyatı 40-50 dolara kadar düşen cihazları 150-200 dolara satıyorlar.
  • aynen size katiliyorum ama onlar ilerki zamanlarda cift cekirdekli ve rem 2gb olan cihazlari mutlaka getirirler suan android uydu alicilar emekleme doneminde suan 4 cekirdek 1gb rem olan tel kullaniyorum android icin bu donanim bile yetersiz bence

• Konuyla alakasız olsa da çok yaygın olan bu yanlış kullanımı düzeltmek istedim. Android işlemci diye bir şey yoktur android bir işletim sistemidir ve şu anda genel olarak ARM işlemcilerde çalışmaktadır. Okuyan olursa bilgilensin dedim kişisel algılamayın lütfen.
  • Ben İntel Atom işlemcili ve Windows 8 işletim sistemli uydu alıcısı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buraktas.

Konuyla alakasız olsa da çok yaygın olan bu yanlış kullanımı düzeltmek istedim. Android işlemci diye bir şey yoktur android bir işletim sistemidir ve şu anda genel olarak ARM işlemcilerde çalışmaktadır. Okuyan olursa bilgilensin dedim kişisel algılamayın lütfen.

yanlış yazılmış aynı yazının başında android işletim sistemi olarak belirtilmiş zaten. yinede teşekkürler ama asıl konuda katkıda bulunabilirsen makbulolur. kelime hataları üzerinde yorum yapmaya gerek yok.
    bu arada halen yüksek donanıma sahip bir model aramaya devam ediyorum. ayrıca bilmek istediğim şu. bu cihazlar dvbs2 ile tv izlemeye imkan veren yazılımla berabermi geliyor. yoksa herhangibir android uygulama gibi bu yazılımı bizim bulup yüklememizmi gerekiyor.openpli gibi, android işletim sistemlerinede yazılım desteği veren birileri varmı. piyasada androide uygun her cihazda kullanılan standart bir yazılım varmı. falan filan. konu hakkında bilgisi olanlar yardım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: --tamer--

Ben İntel Atom işlemcili ve Windows 8 işletim sistemli uydu alıcısı bekliyorum.

böyle bir cihaz varmı bilmiyorum ancak varsa yada çıkarsa iyi olur ama win8 olduğu için ucuz olmaz. android işletim sisteminin tabletlerdeki performansı bence şu an için yeterli. smart iptv ler hangi işletim sistemini kullanıyor bilen varmı?
  • # CLOSED
  • quote:

Orijinalden alıntı: --tamer--

Ben İntel Atom işlemcili ve Windows 8 işletim sistemli uydu alıcısı bekliyorum.

Bahsettiğiniz gibi Intel Atom işlemcili uydu cihazı var. Ancak işletim sistemi Windows değil.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=W_GaQ2DQTyM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.