Şimdi Ara

Yeni - Apple MacBook MB881LL/A Beyaz 13.3 Intel Core 2 Duo 2.00GHz 2GBRam 120GB NVIDIA GeForce 9400M (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mygokhan

Hayırlı olsun..Beyaz isterdim eskiden hayalimdi :) Ama yeniler çıkınca beyazı unuttum.Ama param alüminyumlara yetmeyince siyah alayım dedim.Macbook tarzı değil siyah ama kir göstermez diye siyah aldım...

Mause çok güzelmiş.Fiyat nedir o mause'da? direk cihazın bluetoothundan çalışabiliyormu?

taabi direk bluetooth la çalışıyor. o mouse da babam macbook air ile kullanmak için almıştı ben ele geçirdiğim için fiyat konusunda bilgim yok
  • Arkadaşlar,yeni bir macbook almak istiyorum.Kullanma amacım müzik dinlemek , film seyretmek , nette dolaşmak ve yalnız Photoshop...Beyaz macbook, aluminyum kullandığım için daha albenili geliyor açıkçası.13.3 inç le photoshop mu kullanılır? ayrıca çok kasar mı dersiniz? Yoksa işini rahatlıkla görür mü dersiniz? Beyaz çok daha güzl gözüküyor gözüme ama ne biliyim işte ekran kartı olsun ram kapasitesi olsun işlemci olsun prolardan düşük...Karar veremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

Arkadaşlar,yeni bir macbook almak istiyorum.Kullanma amacım müzik dinlemek , film seyretmek , nette dolaşmak ve yalnız Photoshop...Beyaz macbook, aluminyum kullandığım için daha albenili geliyor açıkçası.13.3 inç le photoshop mu kullanılır? ayrıca çok kasar mı dersiniz? Yoksa işini rahatlıkla görür mü dersiniz? Beyaz çok daha güzl gözüküyor gözüme ama ne biliyim işte ekran kartı olsun ram kapasitesi olsun işlemci olsun prolardan düşük...Karar veremiyorum

photoshop'u çok profesyonel amaçlı kullanmıyorsan basit işler yapıyorsan yeterli olabilir belki ama eğer yeterli bütçen varsa macbook pro almanı öneririm.yine de seni yanlış yönlerdirmek istemem.
    apple'ın kendi resmi forumunda kısa bir araştırma ile daha net bilgi alabilirsin......

• macbook uma klavye örtüsü aldım resimleri almak isteyenler elmasepeti.com da mevcut...

Yeni - Apple MacBook MB881LL/A Beyaz 13.3 Intel Core 2 Duo 2.00GHz 2GBRam 120GB NVIDIA GeForce 9400M
     Yeni - Apple MacBook MB881LL/A Beyaz 13.3 Intel Core 2 Duo 2.00GHz 2GBRam 120GB NVIDIA GeForce 9400M

• Batucum memnun musun macbookundan toz fln durumu nasıl,beyaz temizlemek zor oluyor mu?Oyun photoshop vs.kullanıyormusun?Memnun musun performansından?Xp yüklemişsin gözümden kaçmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 20 Temmuz 2009; 14:54:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olkancan

Batucum memnun musun macbookundan toz fln durumu nasıl,beyaz temizlemek zor oluyor mu?Oyun photoshop vs.kullanıyormusun?Memnun musun performansından?Xp yüklemişsin gözümden kaçmadı

valla xp performansı süper oyun oynamıyorum photoshoplada işim olmaz günlük internet ve iPhone umu eşliyorum bana yetiyor filim müzik filan günler geçiyor benim için tek sorun xp de trackpad da tıklama yok onunda çözümünü bulamadım. Benim kadar titizsen alma ben klavye örtüsünü almadan önce klavyeyi pek kullanamıyordum çünkü çabuk kirleniyordu şu anda kol konan yerler kirleniyor gibi oldu bende kolumu koymadan yazıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.