Şimdi Ara

Yeni araba aldım. Ne önerirsiniz (Focus Powershift içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Ben olsam bi 5000 km sonra lpg takrtırırım. Ayrıca önlü arkalı araç kamerası.

Araç kamerasını mutlaka takacağım. Olmazsa olmaz durumda benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın yeni aracınızı şimdiden.Benim leonda da ilk 1000 km rodaj olarak belirtiyordu.1000km ile 1500 km arasında biraz zorlayabilirsiniz diye yazıyordu.Muhtemelen sizin aracın kitapçığında da yazacaktır diye tahmin ediyorum.

Çok sağolun. Kaza, bela, manyak, sapık hepimizden uzak olsun. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim

• Hayırlı olsun, kazasız belasız.
    Park sensörü, boya koruma vs hep oyuncak...Bir Türk insanı olarak önce bi horoz kesin sonra da bilimum cevşen takviyesi.
  • Hayırlı olsun. Focus'un en sevdiğim renklerinden biri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suti0

quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

aracınız hayırlı olsun güzel fiyata almışsınız aux girişi focuslarda standart bana göre segmentinde en iyisidir.beyaz renk almadığınız için sizi kutluyorum resmen şirket aracı gibi duruyor mavi renk lansman rengidir ve canlı olarak gördüm muhteşem gözüküyor birazda sportiflik katıyor kazasız belasız sürüşler

Eşim beyaz olsun hemen elimizin altında olsun dedi. Masaya yumruğu vurdum ve maviye karar verdim =)

en doğru seçemi yapmışsınız aman dikkat hocam başka bir yere vurmayında masaya vurun

• Hayırlı olsun, Rabbim kaza bela vermesin. Rodaj süresine takılmayın, artık yeni araçlarda eskisi gibi rodaj olmuyor. Ama genede ilk 500-600 km dip gazlar, yüksek devirler, ani frenlerden mümkün olduğunca kaçının. Aracı uzun süre aynı devirlerde kullanmayın. Son iki aracımda daha araç 100km olmadan 180km üstü hızlara çıkmıştım, tabi bunu yüksek devirler çevirmeden yapmıştım. Bence hiçbir sakıncası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Hayırlı olsun, kazasız belasız.
    Park sensörü, boya koruma vs hep oyuncak...Bir Türk insanı olarak önce bi horoz kesin sonra da bilimum cevşen takviyesi.

Kan akıtılır böyle şeylere. Kısmet olursa da yapmayı düşünüyorum =)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suti0

quote:

aracınız hayırlı olsun güzel fiyata almışsınız aux girişi focuslarda standart bana göre segmentinde en iyisidir.beyaz renk almadığınız için sizi kutluyorum resmen şirket aracı gibi duruyor mavi renk lansman rengidir ve canlı olarak gördüm muhteşem gözüküyor birazda sportiflik katıyor kazasız belasız sürüşler

Eşim beyaz olsun hemen elimizin altında olsun dedi. Masaya yumruğu vurdum ve maviye karar verdim =)

en doğru seçemi yapmışsınız aman dikkat hocam başka bir yere vurmayında masaya vurun

Allahtan anlayışlı birisi. Senin özel şoförünüm artık deyince yağları eridi =)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

Hayırlı olsun, Rabbim kaza bela vermesin. Rodaj süresine takılmayın, artık yeni araçlarda eskisi gibi rodaj olmuyor. Ama genede ilk 500-600 km dip gazlar, yüksek devirler, ani frenlerden mümkün olduğunca kaçının. Aracı uzun süre aynı devirlerde kullanmayın. Son iki aracımda daha araç 100km olmadan 180km üstü hızlara çıkmıştım, tabi bunu yüksek devirler çevirmeden yapmıştım. Bence hiçbir sakıncası yok.

Amin cümlemize. Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin.

• suti0 S kullanıcısına yanıt
    tekrardan hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler ailecek mutlu olursunuz inşallah
  • quote:

tekrardan hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler ailecek mutlu olursunuz inşallah

İyi temennileriniz için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.