Şimdi Ara

yeni aracım.. yorumları bekliyorumm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayirli olsun almissiniz zaten olumsuz yorumlari aldiris etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

hayirli olsun almissiniz zaten olumsuz yorumlari aldiris etmeyin.

teşekkürler dostum şimdi kafamda lpg ve kasko sorunu var pejolara hangi marka lpg uyumlu onu araştırıyoruz kimse malım kötü demiyor tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

quote:

Orijinalden alıntı: teknohimmel

quote:

Arkadaş daha bugün üye olmuşsun. Arabanla alakalı 3 tane konu açmışsın amacın nedir anlamadım... Yazmak için araba almayı mı bekliyordun nedir yani?

http://forum.donanimhaber.com/m_73422329/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73422329
    http://forum.donanimhaber.com/m_73422537/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73422537
    http://forum.donanimhaber.com/m_73422768/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73422768

bugün üye oldum lakin ünv yıllarımdan beri donanım haberi takip ediyorum...yazmak için şimdiye kadar bir nedenim yoktu bugun ilk kez oldu... sorun nedir üyeliği yeni açılan kişiler ilk gün aynı konu hakkında 3 farklı şey yazamazlarmı---

Öyle bir şey yok. Ama aynı konuyu üç kere açmışsın. Bir tane konu yeterli olurdu. Ayrıca her araba alan burada konu açsa oluşacak kirliliği düşünebiliyorsundur sanırım.

Bu güne kadar her araba alan burada konu açtı, mutluluğunu paylaştı, her kaza yapan konu açtı üzüntüsünü paylaştı, alacak olan ve satacak olan konu açtı akıl danıştı, hatta canı sıkılan konu açtı geyik yaptı, da bu adam açınca mı abes oldu?

Bırakın dostlar mıntıka temizliğini, hayırlı olsun diyerek mutluluğuna ortak olun arkadaşın...

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel araba daha önce dizeli vardı hayırlı olsun
  • hayırlı olsun, bol fotoğraflı incelemeni bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

quote:

quote:

quote:

Arkadaş daha bugün üye olmuşsun. Arabanla alakalı 3 tane konu açmışsın amacın nedir anlamadım... Yazmak için araba almayı mı bekliyordun nedir yani?

bugün üye oldum lakin ünv yıllarımdan beri donanım haberi takip ediyorum...yazmak için şimdiye kadar bir nedenim yoktu bugun ilk kez oldu... sorun nedir üyeliği yeni açılan kişiler ilk gün aynı konu hakkında 3 farklı şey yazamazlarmı---

Öyle bir şey yok. Ama aynı konuyu üç kere açmışsın. Bir tane konu yeterli olurdu. Ayrıca her araba alan burada konu açsa oluşacak kirliliği düşünebiliyorsundur sanırım.

Bu güne kadar her araba alan burada konu açtı, mutluluğunu paylaştı, her kaza yapan konu açtı üzüntüsünü paylaştı, alacak olan ve satacak olan konu açtı akıl danıştı, hatta canı sıkılan konu açtı geyik yaptı, da bu adam açınca mı abes oldu?

Bırakın dostlar mıntıka temizliğini, hayırlı olsun diyerek mutluluğuna ortak olun arkadaşın...

O koyanların yaptıkları da saçmalık bence. Bir kişi Ferrari aldım görüşlerinizi alayım diye konu açsa bir gün hava atıyor dersiniz. Bence görgüsüzlük bu yapılan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

quote:

quote:

quote:

O koyanların yaptıkları da saçmalık bence. Bir kişi Ferrari aldım görüşlerinizi alayım diye konu açsa bir gün hava atıyor dersiniz. Bence görgüsüzlük bu yapılan.

Kusura bakmayın konuyu baltalamaktasınız herkes kurallar dahilinde bu forumda konu açabilir, daha fazla tartışarak arkadaşın konusu güme gitmesin, 1 mesajda atsa arabayı bir saat önce de alsa gelip buraya konu açabilir, sevincini paylaşabilir.

İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: voodoo mojo

Hayırlı olsun büyük ihtimal makyajlı model bence gayet iyi bir fiyata almışınız.Makyajlı modelde kronik sorunlar giderildi kafanız rahat olsun

makyajlı model kardeşim... kronik sorunlar 2005 yılından itibaren düzeltildi diye biliyorum (bir inanışa göre 3000 tane parçası değişmiş ) =)... aracı kısmet olursa 10 nisanda alacağım fotograflar da en geç 11inde gelir ...
  • Hayırlı olsun , yaklaşık 6 yıldır 2005 modelini kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaş da aynı modelin 2004'ünü almıştı,araca yolcu olarak bindim geçen,aracın çalışıp çalışmadığını dahi anlayamadım açıkçası,ses felan yok.Gayet konforlu.

Hayırlı olsun ,güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

Hayırlı olsun , yaklaşık 6 yıldır 2005 modelini kullanıyorum.

individual sorularımı pm attım =)) burdan yazarsanda çok iyi olur... şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknohimmel -- 1 Nisan 2013; 21:02:24 >
  • quote:

Hayırlı olsun , yaklaşık 6 yıldır 2005 modelini kullanıyorum.

Bugüne kadar ne tip sorunlar yaşadınız? 307 alırken nelere dikkat edilmeli?
  • biz de 6 yıldır kullanıyoruz 2005 model. öyle çok büyük bir sorunla da karşılaşmadık. çok severek biniyoruz.
    eğer gerçekten 20binde ise iyi fiyata temiz bir araç almışsınız. hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

biz de 6 yıldır kullanıyoruz 2005 model. öyle çok büyük bir sorunla da karşılaşmadık. çok severek biniyoruz.
    eğer gerçekten 20binde ise iyi fiyata temiz bir araç almışsınız. hayırlı olsun..

arac 20 .400 küsür kmde tam olarak bir sorun yok ama işte internette vs çoğu yerde 307 yi duyan başlıyor laf etmeye şu konuya yapılan yorumları bile okuyunca insan şüpheleniyor ...
    aracınız dizelmi lpg kullanıyorsanız marka nedir memnunmusunuz ----
  • Merhaba ,
    Sorulara cevap vereyim

Öncelikle tüp taktırmadım ve hiç düşünmedim. Aracım 1.6 lt manuel vitesli.
    İstanbulda yaşıyorum, yaz-kış , şehir içi - şehir dışı , yüklü - yüksüz aracın yakıt verilerini aşağıdadır. Bu tüketimler yaklaşık son 3 yılın diyebiliriz

yeni aracım.. yorumları bekliyorumm

İkinci fotoğrafta aracın lastikleri 225 tabanlı oldu

Ortalama hızımdan da anlaşıldığı gibi çok sık trafiğe girilmeden aldığım değerler

Aracımdan memnunum fakat satmayı düşünüyorum.
    ( daha büyük daha güçlü fakat daha eski bir araç almayı planlıyorum )

6 yıllık yolculuğumuzda bir kere aküsü bitti , bir kere de benzin almayı unuttuğum için yolda bıraktı.
    Bunun haricinde esktra masrafı olmadı. Daha öncede iki adet ailemin peugeot marka aracı oldu. Onlarda ekstra masraf çıkarmadılar (1997 den beri)

307 ler sorunludur derler, ateş olmayan yerden duman çıkmaz , doğrudur
    Ama ne benim 307 de ne kuzenimin 307 sinde ne de 307 kullanan bir kaç arkadaşımda sorun çıkmadı. Şans diyelim
    (O kadar da kurcaladık orasını burasını)

Tipik kronik kusurları , 5 li cd çaların nazlanarak cd leri okuması , gürültülü amortisörler , çekmeyen anten , ara sıra sapıtan yağmur sensörü aklıma gelenler. Birde 5 .vitesi çok kısa. Bu her ne kadar hızlanmada diğer rakiplerine göre artı sayılsada yüksek süratlerde gürültü ve de yakıt olarak geri dönüyor. İnsan 6.vitesi arıyor.

Aracın hızı 100 iken gps 99 gösteriyor ve bu şekilde bayır aşağı 208 km hıza kadar ulaştım. Daha fazla gitmesi pek mümkün değildi zira devir kesiciye gelmek üzere idi.

İç mekan genişliği , o yıllardaki tasarımı , donanım seviyesi ve de hem giden hem de az yakabilen motoru benim için tercih sebebi oldu.

Bu da satılık ilanım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-gorulmeye-deger-peugeot-307-114818174/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 1 Nisan 2013; 22:44:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

biz de 6 yıldır kullanıyoruz 2005 model. öyle çok büyük bir sorunla da karşılaşmadık. çok severek biniyoruz.

arac 20 .400 küsür kmde tam olarak bir sorun yok ama işte internette vs çoğu yerde 307 yi duyan başlıyor laf etmeye şu konuya yapılan yorumları bile okuyunca insan şüpheleniyor ...
    aracınız dizelmi lpg kullanıyorsanız marka nedir memnunmusunuz ----

araç 1,4 hdi. şuan babam kullanıyor. şehirdışı 4,1lt yaktığımı bilirim. şehiriçi de 5,5'u hiç geçmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

quote:

Bu Forumun iyi Tespitçilerinden kaçış yok

ne var yani adam aracı hakkında soru soramaz mı ?bu forumun amacı nedir danışmak ve bilgi sahibi olma,bilgi vermek ,gidin kumda oynayın

• quote:

Merhaba ,
    Sorulara cevap vereyim

Öncelikle tüp taktırmadım ve hiç düşünmedim. Aracım 1.6 lt manuel vitesli.
    İstanbulda yaşıyorum, yaz-kış , şehir içi - şehir dışı , yüklü - yüksüz aracın yakıt verilerini aşağıdadır. Bu tüketimler yaklaşık son 3 yılın diyebiliriz

İkinci fotoğrafta aracın lastikleri 225 tabanlı oldu

Ortalama hızımdan da anlaşıldığı gibi çok sık trafiğe girilmeden aldığım değerler

Aracımdan memnunum fakat satmayı düşünüyorum.
    ( daha büyük daha güçlü fakat daha eski bir araç almayı planlıyorum )

6 yıllık yolculuğumuzda bir kere aküsü bitti , bir kere de benzin almayı unuttuğum için yolda bıraktı.
    Bunun haricinde esktra masrafı olmadı. Daha öncede iki adet ailemin peugeot marka aracı oldu. Onlarda ekstra masraf çıkarmadılar (1997 den beri)

307 ler sorunludur derler, ateş olmayan yerden duman çıkmaz , doğrudur
    Ama ne benim 307 de ne kuzenimin 307 sinde ne de 307 kullanan bir kaç arkadaşımda sorun çıkmadı. Şans diyelim
    (O kadar da kurcaladık orasını burasını)

Tipik kronik kusurları , 5 li cd çaların nazlanarak cd leri okuması , gürültülü amortisörler , çekmeyen anten , ara sıra sapıtan yağmur sensörü aklıma gelenler. Birde 5 .vitesi çok kısa. Bu her ne kadar hızlanmada diğer rakiplerine göre artı sayılsada yüksek süratlerde gürültü ve de yakıt olarak geri dönüyor. İnsan 6.vitesi arıyor.

Aracın hızı 100 iken gps 99 gösteriyor ve bu şekilde bayır aşağı 208 km hıza kadar ulaştım. Daha fazla gitmesi pek mümkün değildi zira devir kesiciye gelmek üzere idi.

İç mekan genişliği , o yıllardaki tasarımı , donanım seviyesi ve de hem giden hem de az yakabilen motoru benim için tercih sebebi oldu.

Bu da satılık ilanım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-gorulmeye-deger-peugeot-307-114818174/detay/

Araban harika görünüyor 307 nin ulaşabileceği son noktaya ulaşmış... 307 konusundada baya bilgin var gibi o pejo forumundaki paylaşımlarınıda gördüm bir sorum olacak makyajlı 307 ile makyajsız arasındaki farklar nelerdir --- teknik olarak çünkü bu konuda baya bişey duydum gerçeklik payı nedir inceleme fırsatın olduysa paylaşırsan sevinirim..

• Selamlar
    Makyajlı 307 ile makyajsız 307 arasındaki görünen en temel farklar;
    İçeride merkezi ekran , teyp , klima ve gösterge paneli . Dışarıda ise ön tampon , far , çamurluk ve de kaput.

Daha teknik bakılırsa aracın elektrik mimarisi güncellendi. Ayrıca bir çok parçanın değiştiği söyleniyor ama bu parça değişimleri zaten her yıl vardı.
    2003,2004 ve 2005 model eski kasa 307 lerin kaputlarını açtığınızda irili ufaklı bazı değişikliklere sahip olduğu gözüküyor.

• Hayırlı olsun km baya düşükmüş,fiyatda piyasasının altında..bence iyi bir alışveriş olmuş sizin açınızdan..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.