Şimdi Ara

Yeni Arama Özelliğimiz Tekrar Aktif Oldu ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
20.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

20 yılı aşkın internet kullanıcısıyım.
    Bugüne kadar gördüğüm en berbat en rezil forum içi arama sizin eseriniz olan bu forumda, afferim
    Konuyu biraz daha açar mısınız. Öyle rezil deyip kaçmak yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Forum ana sayfasında arayınca çıkıyor hocam, konu içerisinde arıyor olabilir misiniz ?

Alıntıları Göster
    Dediginiz gibi konuda ariyorum. Anasayfada arayinca cikti. Aramayi konu icinde yapinca sadece konu da mi ariyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestanealtcizgi

Dediginiz gibi konuda ariyorum. Anasayfada arayinca cikti. Aramayi konu icinde yapinca sadece konu da mi ariyor?

Alıntıları Göster
    Evet ama dropdown'dan nerede yapmak istediğiniz seçebilirsiniz tabii.
  • teşekkürler güzel olmuş emeğinize sağlık. daha sabah bi arama yaptığımda abuk subuk şeyler çıkıyordu. şimdi aynı aramayı yaptığımda güzel çıktı arama
  • quote:

Evet ama dropdown'dan nerede yapmak istediğiniz seçebilirsiniz tabii.

Alıntıları Göster
    herhangi bir dropdown goremedim. Arama sonucu yoksa "buraya" diye link var forumun tamaminda aratiyor.

Tesekkurler bilgi icin, kolay gelsin.
  • Güzel olmuş bence. En yeni sonuçlar bile aramada gözüküyor. 1dk. önce falan diyor yani bence iyi.

Edit: Kullanıcı adı ile arama özelliği sanırım çalışmıyor.

Edit2: Oluyor, az önce denedim çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 21 Mayıs 2019; 14:6:53 >
  • quote:

Konuyu biraz daha açar mısınız. Öyle rezil deyip kaçmak yok.

Alıntıları Göster
    Ne kaçacam, pilavdan Dönenin kaşıgı kırılsın.
    Alfalar bitsin betalarda haber ver deneyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Ne kaçacam, pilavdan Dönenin kaşıgı kırılsın.
    Alfalar bitsin betalarda haber ver deneyim.

Alıntıları Göster
    Not aldım seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

teşekkürler güzel olmuş emeğinize sağlık. daha sabah bi arama yaptığımda abuk subuk şeyler çıkıyordu. şimdi aynı aramayı yaptığımda güzel çıktı arama
    Biz teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6lue

Güzel olmuş bence. En yeni sonuçlar bile aramada gözüküyor. 1dk. önce falan diyor yani bence iyi.

Edit: Kullanıcı adı ile arama özelliği sanırım çalışmıyor.

Edit2: Oluyor, az önce denedim çalıştı.
    Kullanıcı adı ile arama bi tık karışık duruyor olabilir ama mantığı bir çok sitedeki ile aynı.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Eskiden forum içi arama için google'nin özel aramasını kullanıyordum. Artık bunu kullanmayı düşünüyorum, ama henüz tam incelemedim umarım eksik yanı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 21 Mayıs 2019; 14:23:52 >
  • hocam şu gelen yorumlara baksana forumdaki insanlar ne hale gelmiş.. yeni bir şey geliştiriyorsunuz günlerinizi saatlerinizi harcıyosunuz ortada bi emek var ama 1 kişi bile tebrik etmemiş herkes sanki hiçbirşey yapılmamış gibi başka şikayetlerden bahsetmiş.. ama bu ne onların suçu değil. bu donanımhaberin suçudur. yıllardır bizi madur ediyorsunuz. ama bu senin de suçun değil hocam. sen baya ilgilisin görüyorum baya bi uğraşıyorsun. suç senden önceki umursamaz çalışanlarda. onlar yüzünden şuan herkes sana patlıyor herkes sana şikayetleniyor.. şu hale bakar mısın 2019 yılındayız ve donanımhaber arama özelliği diye bişey duyurdu. bu özelliğin 2005-2006 yıllarındayken çoktan yapılması gerekiyordu. bi de türkiyenin en ünlü teknoloji forumu olacak burası.. ben mesela senin yerinde olsam bunu bir konu olarak açmaya utanırdım. yıl olmuş 2019 biz daha yeni yapıyoruz bunu diye düşünürdüm. ama nolursa olsun tebrik ederim inşallah geç de olsa böyle yeniliklere ve güzelliklere devam ederiz. arama özelliğini çok beğendim. sorunsuz çalışıyor.

• Tablet sürümümüzü istiyoruz.
    Eksi ( - ) özelliğimizi istiyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 21 Mayıs 2019; 14:42:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olmuş elinize sağlık. Performansı da şu anda iyi.

İlginçtir yukarıdan aşağı doğru bir güzelleştirme var bakalım ne olacak.
  • Konu içi arama güzel olur. Misal Z5500 ile ilgili konu 700 sayfa, içinde özel olarak aradığımız bir şeyi bulmak kolaylaşır. Akşama denerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Güzel olmuş elinize sağlık. Performansı da şu anda iyi.

İlginçtir yukarıdan aşağı doğru bir güzelleştirme var bakalım ne olacak.
    Sıkı çalışıyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Tablet sürümümüzü istiyoruz.
    Eksi ( - ) özelliğimizi istiyoruz...
    Şuan elimizde arama özelliği var hocam sarıyorum 250 gram.
  • burbarian B kullanıcısına yanıt
    dediğin şey mevcut zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Konu içi arama güzel olur. Misal Z5500 ile ilgili konu 700 sayfa, içinde özel olarak aradığımız bir şeyi bulmak kolaylaşır. Akşama denerim.
    Bir süredir istenen bir özellikti, bende kullanım kolaylığı sağlayacağını düşünüyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.