Şimdi Ara

Yeni arkadaş çevresinde iplenmeme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: hasanxxn

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

arkadaşlar hepsini tek tek okudum tebessüm ettim ders edindim :D en uyuz olduğum bir çocuk var onu pıçaklayayım en iyisi

bende okudum konuyu kimseyi pıçaklama isteğim olmadı içinde psikopat var dostum geçmiş olsun polise haber verdim

Forumdaki isminle hiç uyumlu bir insan değilsin :D

pıçaklamak bizim tarzımız değil biz daha çok kağıt kalem üzerinde çalışıyoruz

nedensiz bunu paylaşmak istedim jakskfasfasgasdfasf

• quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

Eğer sosyal ağlar da ekli ise o arkadaşların. Paylaşım'ı dakika başı yapma 2-3 günde bir arada 1-2 ay da bir yap ki aranan biri ol. İstersen sil böyle ezik gönderilerini 1-2 sene hiç paylaşma profil fotoğrafını başka şeyler yap ama kendi resmini koyma bir süre sonra aranan kişi olacaksın. Herkes sana profil resmin niye yok? Niye profil resmini koymuyorsun, yaa sen neden durum paylasmıyorsun? Var mı bi sıkıntı dostum gibi şeyler gelmeye başlar gerçekte de sosyal ağlar dada. Biraz ağır ol pek fazla gülme resim çekilme. Sarışın kızlarla takıl, haftalığının hepsini alıp 2-3 kız arkadaşın ile (fotoğraf çektir mutlaka) gez eğlen toz. Sonra farklı kişilerle takılmaya başla bir anda tekrar eve kendini hapset dediğim gibi profil fotoğrafını sarışınlarla cekildiğin fotoğraflardan bi kaç tanesini koy. Teşekkür ederim herşey için umarım yollarımız tekrar keşisir:) diye bi etiket yaz olay biter. Aranan genç sen olursun pm at kızları nasil cekeceğini yazayım sana:)

Hocam bence de fikrin doğru ama Face de o kadar bi popülerlik göremiyorum foto koymayana daha da bi asosyal diyorlar tabi iplenip koymasaydı ondan sosyali yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Eğer sosyal ağlar da ekli ise o arkadaşların. Paylaşım'ı dakika başı yapma 2-3 günde bir arada 1-2 ay da bir yap ki aranan biri ol. İstersen sil böyle ezik gönderilerini 1-2 sene hiç paylaşma profil fotoğrafını başka şeyler yap ama kendi resmini koyma bir süre sonra aranan kişi olacaksın. Herkes sana profil resmin niye yok? Niye profil resmini koymuyorsun, yaa sen neden durum paylasmıyorsun? Var mı bi sıkıntı dostum gibi şeyler gelmeye başlar gerçekte de sosyal ağlar dada. Biraz ağır ol pek fazla gülme resim çekilme. Sarışın kızlarla takıl, haftalığının hepsini alıp 2-3 kız arkadaşın ile (fotoğraf çektir mutlaka) gez eğlen toz. Sonra farklı kişilerle takılmaya başla bir anda tekrar eve kendini hapset dediğim gibi profil fotoğrafını sarışınlarla cekildiğin fotoğraflardan bi kaç tanesini koy. Teşekkür ederim herşey için umarım yollarımız tekrar keşisir:) diye bi etiket yaz olay biter. Aranan genç sen olursun pm at kızları nasil cekeceğini yazayım sana:)

Hocam son yazdiginla ilgili pm atarsan mutlu olurum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Salih tamam atıyorum kardeşim

@Patetesli herşey denenmiş ve ona göre yorum yapılmıştır. Hiçbir zaman yanılmam ve yanıltıcı şeyler söylemem rastgele:)
  • quote:

@Salih tamam atıyorum kardeşim

@Patetesli herşey denenmiş ve ona göre yorum yapılmıştır. Hiçbir zaman yanılmam ve yanıltıcı şeyler söylemem rastgele:)

Hocam Ben de söylemem ben de de bu olay oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AURIS

quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

kitap okumanı öneririm, illa 3-5 adamla takılmak zorunda değilsin, hatta hayat felsefesi olarak diyim, başkalarına mümkün oldugunca ihtiyac duymadan yaşamaya bak
    Konu sahibi , senin ilacı arkadaş buraya yazmış ... İnsanları iyi tartıp kişiliklerine göre değer vereceksin. Karakteri zayıf olanlara değer verirsen senin onlara muhtaç olduğunu vs düşünebilir ve bir yerleri kalkabilir. O yüzden bu arkadaşın dediği gibi davranmalısın. Şunu da ekleyim başka insanlarla takılmaya çalış.

hocam o kadar haklisin ki...
  • Artık ipleniyor musun?
  • quote:

@Salih tamam atıyorum kardeşim

pm hacı
  • şöyle birşey var ben psikopat bir insanım galiba. Zaten yeterince çevrem var ama o ortamda iplenmeyince hırs falan yaptım o çocuğuda bıçakladım hapishaneden yazıyorum
  • quote:

şöyle birşey var ben psikopat bir insanım galiba. Zaten yeterince çevrem var ama o ortamda iplenmeyince hırs falan yaptım o çocuğuda bıçakladım hapishaneden yazıyorum

Haha kaç yıl yedin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

quote:

şöyle birşey var ben psikopat bir insanım galiba. Zaten yeterince çevrem var ama o ortamda iplenmeyince hırs falan yaptım o çocuğuda bıçakladım hapishaneden yazıyorum

Haha kaç yıl yedin

yok ya bıçaklamadım :D araya mesafe koydum :D
  • Alfa erkek nedir ne değildir diye bir araştırın

• quote:

Orijinalden alıntı: snowor

Alfa erkek nedir ne değildir diye bir araştırın

Türkiye için ağır kaçan bir tabir bence daha doğrusu bir kaç maddesi. Bkz. "dövmek, kız arkadaşlarını almak"
  • quote:

quote:

Türkiye için ağır kaçan bir tabir bence daha doğrusu bir kaç maddesi. Bkz. "dövmek, kız arkadaşlarını almak"

Olayın bununla alakası yok dostum. Yanlıs yorumlamalar bunlar. Biliyorum bazı yerlerde senin dediğin gibi yazıyor ama olay o degil. Mesela Atatürk yasam tarzı beden dili karizması ve kültürü ile tam bir alfa erkektir

• quote:

quote:

quote:

Olayın bununla alakası yok dostum. Yanlıs yorumlamalar bunlar. Biliyorum bazı yerlerde senin dediğin gibi yazıyor ama olay o degil. Mesela Atatürk yasam tarzı beden dili karizması ve kültürü ile tam bir alfa erkektir

öyleyse sıkıntı yok uludağ sözlükten okudum bir başka yere bakma gereği duymamıştım

• Aynı durumu bu sene sınıfa gelen çocuğa yaptık.Yanımıza gelip takılıyordu bahçeye çıkalım felan diyor kimse yanaşmıyordu.Ama çocuk hem satıcı bir tipdi hemde artist birşeydi.Sürekli bir üstünlüğünü kanıtlama peşindeydi.Kızlara karşı birkaç kez bizi sattı o yüzden dışladık.Sende de varsa böyle şeyler kusura bakma dışlanırsın,masum ol.İlk zamanlar pek lafa atlama cool takıl meraklandır sonra sonra açıl
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.