Şimdi Ara

Yeni Assassin's Creed Brezilya'da mı Geçecek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Bu neslin en beğenilen serilerinden Assassin's Creed, oyuncularına dünyayı dolaştırmıştı. İstanbul, Roma, Amerika derken bu kez de Brezilya gündemde.

Techtudo isimli siteye konuşan Ubisoft Brezilya yöneticisi Bertrand Chaverot, yeni Assassin's Creed oyununun Brezilya'da geçeceğini açıkladı. Chaverot, yeni oyunla ilgili daha fazla bilgi paylaşmadı. 

• Haydi bir ip daha seriye bağladı.Geçmiş olsun.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Elleri para gördü ya bu seriden illa suyunu çıkaracaklar.Ubisoft şu güzelim seriyi de rezil edip batırma ne var.Bir işi de tadında bırakmayı bilin be arkadaş.

• Mimarisi güzel olan yerlerde geçsin İtalya ve İstanbul çok güzeldi ama Amerikayı beğenmedim.Mesela bence yeni oyun Çin'de geçsin çok daha güzel bir seçim olurdu.

• 6-7 ayda bir AC oyunu çıkmaya başlar yakında..

• Her gelen oyun bir öncekini aratacak artık.

• bu nesile ne kadar oyun yeriştirirsek kardır mantığı ile ilerliyor şu sıralar firmalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar oyunu gundemden salmamaya calisiyorlar

• allah yazdıysa bozsun hiç olmaz brezilyada

• Harbiden cıvkını cıkardılar artık.. assassin's creed 1 çıktıgında cok begenmistim bitirdim oyunu aradan biraz zaman geçti sonra 2 çıktı o da iyiydi ondan sonra ardı ardına brotherhood revolution falan bişeyler çıkardılar o kadar seriye bağlamışlarki o iki oyunu oynamadım bile..şimdi 3 çıktı biraz nefes alsalar bari oyuncularda onlarda.. fazla yavaş iyi olmadıgı gibi çok hızlı da iyi değil hem yaratıcılığa zaman kalmıyor hemde şuan ac 3 pc de olduğu gibi berbat optimizasyonla çıkarmak zorunda kalıyorlar.Hiç bir zaman beğenmedim bu serinin optimizasyonunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altiran -- 9 Aralık 2012; 21:44:49 >
  • bencede artik oyunun civigini cikardilar yeni nesille baska bi seri gelsin bak Valve kendi konsolunu gelistiriyormus MS ve Sony konsollarina rakip olacak sekilde hemde
    http://www.techno-labs.com/1/37391/1/valve-kendi-oyun-konsolunu-uretecek.html

• NE BRAZİLYASI YA ASSASİNS TENEKELEREMI TUTUNCAK ÇİN DE GEÇSİN EN GÜZELİ BRAZİLYANIN NE TARİHİ VAR Kİ

• iyice saçmaladılar dünyada doğal ve tarihi güzellikleri olan o kadar yer varken Brezilyada ne oluyor tarih boyunca ne yaşamışta yeni oyun orada olacak yeşilliğin ve tuğladan evlerin arasında koşarız artık tarihte yeri olmayan saçma kişilikleri öldürürüz

• NFS, COD, AC gibi otomatiğe bağlayarak tüketiciyi sömürme politikasını izleyen oyun serilerini var ya, aslında boykot edeceksin.
  • artık adam öldürmeyi bırakır salsa çaça rumba yaparız yuhuuuu sabahlar olmasın brezilyanın ne tarihi varda brezilya diyorlar anlamıyorum saçmala ubi saçmala yani bama soracak olsalar çin en makulu

• oyun orta doğudan nerelere geldi arkadaş

• Yeter artık ! her sene yeni bir AC çıkarta çıkarta oyunu bozdunuz !

• Yeni Call Of Duty Serisi Assasins Creed !

• gabe newell üretecekleri konsol hakkında açıklama yapmış asıl bomba bu

http://kotaku.com/5966860/gabe-newell-living-room-pcs-will-compete-with-next+gen-consoles

• AC3'te baktılar Anvilnext ağaçlarda falan bayağı işe yarıyor. En iyisi biz Amazon ormanlarına gidelim dediler herhalde.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.