Şimdi Ara

Yeni Astra dynamic usb bellek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese kolay gelsin arkadaşlar.Dün 1.4 turbo astra otomatik aracımı teslim almış bulunuyorum.Teslim aldıktan sonra eski aracımda sorunsuz kullandığım sandisk 16 gb usb belleğimi taktım içinde 50 kusur mp3 dosyamın olduğu usb yi taktığımda astrada 14 şarkıyı görüyordu diğer müzikleri görmüyordu.Biçimlendirip FAT32 olarak denedim sonuç değişmedi.Müziklerin hepsini youtubetan çekmiştim o yüzden formatları aynı ama 50 küsur müziğin 14 ünü görmesini çözemedim.Bilgisayara ve eski aracıma taktığımda tamamı görünmekte.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa şimdiden vereceğiniz cevaplara teşekkür ederim.

• astra k kullanıcıları arkadaşlarım hangi usb bellek markalarını kullanıyorsunuz?
  • sorun hala güncel defalarca biçimlendirmeme rağmen
  • sandisc kullanıyorum. bende sıkıntı yok ancak hepsi mp3 uzantılı olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitufekci

sandisc kullanıyorum. bende sıkıntı yok ancak hepsi mp3 uzantılı olmalı

sorun çözüldü teşekkür ederim yinede cevabınız için.
  • Benim aracımda da benzer sorun var ancak henüz çözemedim . Nasıl bi çözüm ürettiniz paylaşabilir misiniz
  • dottoreessien D kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle ortalama 250 tane mp3 var diyelim tabi bunların formatlarına dikkat edicez. Bizim araçlarda şarkı listesi açtığımızda sağ üstte atıyorum 5/50 yazar bende burda eski aracımdan aldanıp 50 tane mp3 görüyor 5inci şarkıda diye zannettim sonra farkettimki o gösterilen sayfa sayısı ve her sayfada 5 mp3 oluyor 50 sayfa 250 mp3 5/50 ise 50 sayfadan 5. sayfa anlamına geliyor. Aslında bir sorun değil bir yanılmaymış benimki. Sizinkide bu tarz birşey olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.