iç tasarıma fazla önem vermemişler bide şu son çıkan arabalarda en çok gözüme çarpan olay jantlar şimdiki modifiyeli arabaların jantlarına benzeteyiyorlar janjanlı falan yani ama harbidende Opel Astra GTC mükemmel dış tasarımı baya bi hoş olmuş
42 milyar bana pek inandırıcı gelmedi onun 1.6ları bile 40 milyarı geçiodu
guzel olmus
Walla çok beğendim, hele o üstü açılan ön tavan çok güzel olmuş. 2.0 Turbo modeli kaça satılır acaba. O kasayı 1.6 kolay kolay kaldırmıyor.
Beyler aci haberi dun aldim . 1.6 42 milyar full, 1.9 dizel 58 milyar, 2.0 60 milyar. Bunlar bide kampanya fiyatiymis. Sanki sacmalamislar gibi geldi bana yoksa bana mi ole geliyo
quote:
Orjinalden alıntı: just1
Beyler aci haberi dun aldim . 1.6 42 milyar full, 1.9 dizel 58 milyar, 2.0 60 milyar. Bunlar bide kampanya fiyatiymis. Sanki sacmalamislar gibi geldi bana yoksa bana mi ole geliyo
hayır bunlar gerçek fiyatlar isteyen arkadaşlara (peşin) 39.000ytl ye sivastan alabiliriz taştanlar otomotivden(1.6 için sadece) renaultun modeli olsaydı daha da ucuza alabilirdik:örneğin scenic 1.6 16v privilage+tiptronic +panaromik cam tavan+cd changer+hız sabitleyici-sınırlayıcı+deri döşeme+esp+csv+asr biz alırken 49.000ytl idi. ama ben renaultta çalıştığım için 41.000ytl ye aldım.hem de megane 1.6 16v dynamic+techno pkt li aracın piyasası 28000ytl iken 31000ytl ye saydırdım eğer gerçekten astra gtc 1.6 twinport isteyen arkadaşlar varsa benle temas kursunlar
bence süper bi alet
beyler düz yeni opel astra ların 1.4 ve 1.6 sının fiyatını bilen varmı?sitesinde pdf indiriyor ondan bakamıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: just1
quote:
Orjinalden alıntı: [emk]m.C.k Usta
kokpit yaramaz geriye kalan herşey güzel dün test sürüşü yaptım 1.6 twinportla
Nasildi memnun kaldin mi bari? Ben 2000cc icin yazildim uc gunluk test icin ama anca hazirana gun verdiler .
opel gercekten guzel arabalar uretıyor..
bu arabayı alanların birçoğu perfomans beklentisi içindedir ve 1.6 twinport ne yazikki gitmeyen bir motor....
sadece torku güzel alıp çeker ama performans isterim ben diyen arkadaşlar 2.0 200 hp lik versiyonuna bakmalı ki oda dünya para onu alana kadar type-R yatıyor honda da....
bence geçiniz....
48 milyara metalik boyalı IDS li AFL li deri döşemeli panoramik tavanlı Astra GTC 1.6yı almak, 62milyarlık klimalı-2 airbagli type-r almaktan 10000000000000000000000000000 kat daha mantıklı aradaki kalite ve donanım farkı GTI sınıfında bile olsa performans açığını kapatıyor bence + IDS plus devreye girdikten sonra gayet eğlenceli bir araç oluyor
Tasarım olarak güzel ama ben bir kez opelden ağzım yandı ve bundan sonra opele gözümün ucuyla bile bakmıyorum.parçası pahalı acayip sorunlu bi marka bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme