Şimdi Ara

YENİ ASTRA J 1.6 DTL 136 HP EURO 6 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
9.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ZT bakım periyodu 15000km yağ ömrü tam bu süre içinde Sıfıra yaklaşıyor. Aynı mantık Astra içinde geçerlidir sanırım, bakım periyodu süresinden önce sıfıra ulaşıyorsa o zaman bir terslik var demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meb76

ZT bakım periyodu 15000km yağ ömrü tam bu süre içinde Sıfıra yaklaşıyor. Aynı mantık Astra içinde geçerlidir sanırım, bakım periyodu süresinden önce sıfıra ulaşıyorsa o zaman bir terslik var demektir.

Bu arada bütün avrupada bakım intervalleri 30.000 km veya 1 yıl astra 1.6 cdti için. Ne hikmet biz de 15 anlamış değilim.
  • quote:

buhafta kampanya adı altında servisten çağrıldım, motorun yağ besleme hortumları değişti, yağ eklendi ve yazılım güncellendi.
    Bendeki araç zafira tourer 1,6 CDTI ancak bu kampanya sadece zafira için değil tüm 1,6 CDTI motorları için. Halen çağrılmadıysanız bence servisinizi aramanızda fayda var.

Astra için bende merak ediyorum.Haberdar ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cliors

quote:

Bu arada bütün avrupada bakım intervalleri 30.000 km veya 1 yıl astra 1.6 cdti için. Ne hikmet biz de 15 anlamış değilim.

Türkiyedeki servislerin para tuzağı :) garanti boyunca mecbur gidilecek
  • Servise uğradım, astra için güncelleme yok, daha doğrusu ben de o yağ hesabı sorunu yoktu zaten.
  • cliors C kullanıcısına yanıt
    Sevindim, enazindan kafanizda soru işareti kalmamıştır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

quote:

Bunun cevabını bende bilmiyorum ancak bu konunun model daha çok motorla ilgili olduğunu düşünüyorum bu yüzden bu sayfada bahsettim. Benzeri bir durumun Astra'lar içinde olma ihtimali olduğuna inanıyorum. Tabii Opel bu hatayı ilk motorlardan sonra farkedip düzelttiyse Astra'larda görülmeyebilir çünkü Astralar daha sonra kullanmaya başladılar bu motoru. Tedbirli olmakta fayda var. Kulağınıza kar suyu kaçırmış olayım ben.

yağ ömrü azaldı %0 oldu uyarı verdi sıfırladım 1-2 ay önce.

1.6 136gb sedan var bende araç henüz 2400km'de ancak yağ ömrü %56 gözüküyor.Siz yağ koymadan mı sıfırladınız sayacı?

• quote:

Orijinalden alıntı: nouma35

quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

quote:

Bunun cevabını bende bilmiyorum ancak bu konunun model daha çok motorla ilgili olduğunu düşünüyorum bu yüzden bu sayfada bahsettim. Benzeri bir durumun Astra'lar içinde olma ihtimali olduğuna inanıyorum. Tabii Opel bu hatayı ilk motorlardan sonra farkedip düzelttiyse Astra'larda görülmeyebilir çünkü Astralar daha sonra kullanmaya başladılar bu motoru. Tedbirli olmakta fayda var. Kulağınıza kar suyu kaçırmış olayım ben.

yağ ömrü azaldı %0 oldu uyarı verdi sıfırladım 1-2 ay önce.

1.6 136gb sedan var bende araç henüz 2400km'de ancak yağ ömrü %56 gözüküyor.Siz yağ koymadan mı sıfırladınız sayacı?

% 0 olunca yag değişimi yapın tarzı bi yazı cikio ozman resetleniyo, normalde resetleyemedm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.