Şimdi Ara

YENİ ASTRA SEDAN MI COROLLA MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CILGIN_HACI

quote:

Orijinalden alıntı: yusufmrt

quote:

Orijinalden alıntı: CILGIN_HACI

fluence 1.5 dci pri. alın 55 bin tl ye bence en iyi seçenek.
    xenon far , elektırıklı acılır tavan en temel donanım farkı
    http://www.renault.com.tr/araba/binek/fluence/ozellikler
    makyajlı kasalar gelceği için mevcut kasa da cıddı ındırıme gıdeceklerdır bence kaçırmayın .

allah aşkına arkadaşım en dolu astra mı fluence mi bu nasıl bir karşılaştırmadır ya neyin kafası bu

neyin kafası olduğunu çok merak etme lakın başına kötü şeyler gelebilir . senın arkadaşın da değilim !
    opelin fiyatı 66.800 tl bunu düz hesap 65 diyelim arada 10 bin tl fiyat farkı çıkıyor öncelıkle .
    opele sunroof eklettın mı 2000 tl
    genel toplam da en iyi pazarlıkla alacağın fiyat 67 bin tl yanı ne oldu arada ki fark 12 bin tl .
    kredili alındığını var sayarsak reno en iyi faiz oranlarını sunan firmalardan biri 3 ay ertelemeli .
    max faiz oranı 0.86 48 ay için .
    opelin kredı kampanyası var mı bilmiyorum eğer yoksa dışarı dan alacağınız 48 aylık kredının faizi mın 1.32 bunun da arada kı faiz farkını siz hesaplayın .
    1.3 cdti mı 1.5 dci 110 hp mi bunu da unutmamak lazım tabi .
    neyse işte ben kendı alemım de takılıyorum böyle bundan sonra alıntı yaparken seçtiğin kelımelere daha dıkkat et SAYGI ..!

Liste fiyatına bakma arkadasım kampanyali fiyat ve opelde yapacağınız ufak pazarlıkta var yani sunroof bedavaya gelebilir.sen teneke fluence ile takil cevap yazmada uzamasın konuyu bozmayalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.