Şimdi Ara

yeni astra-yeni 307-golf-focus-c4-megane2-corolla-civic (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla iclerinde para vermeyecegim tek arac golf.. digerleri alinabilir.....
  • Ya şimdi Golfu bıkrakmak çok zor olur ayrılmam kısacası hele 307 için hiç ayrılamam
    quote:

Orjinalden alıntı: __RaVe__®

quote:

Orjinalden alıntı: master them

Sen zaten sorunlu birisisin Golfu katarsan sorunların azalır
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: master them

Katılır katılmazsın o senin sorunundur
    quote:

valla sen tartısmayı bilmiyorsan bizi ırgalamaz biz tartısırız ben listeye bile koymam golf ü

ewet işte golf ü katarda alırsam gercekten benim bir sorunum olur

Evet senin sayende sorunlu biriyim...GOLF te GOLF golf ün bu kdar hayatımda olması gercekten bir sorun ama sen bir golf sahibisin sendeki sorun siddetini tahmin dahi edemiyorum ki hele bide FSi
    Bak malik derman arkadasımız sattı FSi ı aldı 307 yi sorunlarından kurtuldu gel inat etme alalım sanada bi 307 bak rahatına

• yorumsuzzz

yeni astra-yeni 307-golf-focus-c4-megane2-corolla-civic

• hahahahhaa

ne adamsın rave :D
  • 1) focus
    2) corolla
    3) golf
    4) civic
    5) astra

• Sürüş zevkinde bana göre;

1-Focus
    2-Civic ve Astra
    3-Golf
    4-Corolla

Ancak birini seç bedava deseler;

1-Golf
    2-Civic
    3-Astra
    4-Corolla

Şeklinde olurdu.. Bunlar şahsi görüşüm inadına savunmuyorum...
  • 1- golf
    2- golf
    3- golf
    4- golf
    5- golf
    6- golf
    7- yine golf.
    8- tabiki yine golf
  • adalet neyse boynumuz kıldan incedir ben yaptıgımda garip bir durum göremiyorum arkdasn yorumsuz yazdıgı yazıyı verdigim cevapla yorum kattım.Gayet gerceklere dayanan verilerle son fotoda bence cok güzl ayrıca bu tarz fotolar baska topiclerdce verildi ve kimse ceza almadı!!!Forumu tam takip etmeni ve kuralları tam okumanı tavsiye ederim.Burda markayı kötüleme yoktur sadece cok sorunsuz ve kusursuz sandıgınız GOLF ünüzünde arıza ve problem cıkartıtıgını belirttim
  • sorunsuz arac yoktur ama en sorunsuza yakın vw-toyotadır gerısde benı ılgılendırmez zaten butur orta sınıf bınıcılerı ıcın ıdeal arabadır.bmw falan ust klasman oldugu ıcın yazmıyorum onalrı herkes bılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 9 Nisan 2007; 23:23:00 >
  • ya hem alay ediyorsun hemde gelip burda muhalefet yapıyorsun
    birincisi resim koyup alay ediyorsun sonrada lafı dolandırıp yok sorunsuz olmaıdgını gösteriyorum diyorsun
    quote:

adalet neyse boynumuz kıldan incedir ben yaptıgımda garip bir durum göremiyorum arkdasn yorumsuz yazdıgı yazıyı verdigim cevapla yorum kattım.Gayet gerceklere dayanan verilerle son fotoda bence cok güzl ayrıca bu tarz fotolar baska topiclerdce verildi ve kimse ceza almadı!!!Forumu tam takip etmeni ve kuralları tam okumanı tavsiye ederim.Burda markayı kötüleme yoktur sadece cok sorunsuz ve kusursuz sandıgınız GOLF ünüzünde arıza ve problem cıkartıtıgını belirttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master them -- 9 Nisan 2007; 23:23:09 >

• 1...... CİVİC
    2...... COROLLA
    3...... FOCUS
    4...... GOLF

arkadaşlar ayıptır yahu tabi ki her markanın modelin sorunluları vardır.
    Ama bilindik bir gerçek vardır ki japon sorunsuzluğudur.
    yalan mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisin

1...... CİVİC
    2...... COROLLA
    3...... FOCUS
    4...... GOLF

arkadaşlar ayıptır yahu tabi ki her markanın modelin sorunluları vardır.
    Ama bilindik bir gerçek vardır ki japon sorunsuzluğudur.
    yalan mı?

DOGRUDUR adamların üretim sisteminden dolayı öyledir ki bu TOYOTA firmasının kurulmasına kadar dayanır ama ben hiç bir zman su japonlara ısınamadım...
    Ama sunu eklemek isterim kaza anında saglamlık olarak japon avrupaya göre 1 adım geriden geliyor...
  • bende cok japon arabası kullandım ozellıkle toyota gercekten motor bakımından sorunsuz ama dayanıklılık olarak saglamlık olarak cıdden katılıyorum 1 adım gerıde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 9 Nisan 2007; 23:33:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceycey84x

bende cok japon arabası kullandım ozellıkle toyota gercekten motor bakımından sorunsuz ama dayanıklılık olarak saglamlık olarak cıdden katılıyorum 1 adım gerıde.

cok ufak dokundurmalarda bile fazla hasar cıkmaktadır büyük kazada her araba parcalanır ama verecegim fotoda TOYOTA ve FOCUS arasındaki saglamlık farkı bariz acık...(arada yıl farkı oldugunun farkındayım fakat toyotanın yeni nesilininde bundan pek farklı olmadıgıın bilioruz)
    Bildigim bu kazada iki aractada ölü var allah hepimizi kazalardan korusun!!!

http://img403.imageshack.us/img403/153/64117665354123151loxj0.jpg

• Fi tarihinden kalmış bir Corolla ile yeni kasa Focus'un çarpışmasından elbette böyle bir sonuç çıkar...Tersi olsa aynı kazada Corolla yeni kasa olsa , diğeri de eski kasa Focus olsa görüntü Focus aleyhine aynı olurdu..Ayrıca bir kazada hangi aracın hangi hızla ve nasıl bir açıyla çarptığını bilmeden yorum yapmak ancak önyargılarımıza hizmet eder,başka bir şeye değil..NCAP denen bir oluşum var...Her araç aynı hızda aynı kütleye çarptırılır..Yeni Corolla önden ve yandan çarpmalarda %94 koruyucu çıktı, Focus ise %100..Sizce aradaki fark o resimdeki görüntüyü açıklar mı?? Eski anlayışlarla yaklaşırsak sacı ince olan her aracı "teneke" zannetmeye devam ederiz..Sonra da Toyota veya Honda nasıl oluyor da Avrupa ve Amerika pazarını sarsıyor diye sorar dururuz..
  • sacı ince olan aracın enerji absorvesi daha mümkün oldugunu biliyoruz ...
    COROLLA ise 2007 deki modelde 5 yıldıza kavustu fakat Civic te bu hala yok.. ncap degerlerini gayet yakından takip ediyorum...Zaten yazımdada belirttim arada yıl farkı oldugunu yazdım ...
    egerki testlere bakarsanız 2003 yılındaki corolla ile 1998 yılında focus arasında ne kadar az bir fark oldugunu görürsünüz bende onu belirttim aradaki fark bariz ama su güne kadar japonlar hep bi arkadan geldirler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ceycey84x

bende cok japon arabası kullandım ozellıkle toyota gercekten motor bakımından sorunsuz ama dayanıklılık olarak saglamlık olarak cıdden katılıyorum 1 adım gerıde.

cok ufak dokundurmalarda bile fazla hasar cıkmaktadır büyük kazada her araba parcalanır ama verecegim fotoda TOYOTA ve FOCUS arasındaki saglamlık farkı bariz acık...(arada yıl farkı oldugunun farkındayım fakat toyotanın yeni nesilininde bundan pek farklı olmadıgıın bilioruz)
    Bildigim bu kazada iki aractada ölü var allah hepimizi kazalardan korusun!!!

http://img403.imageshack.us/img403/153/64117665354123151loxj0.jpg

kardesım sen 93 yılında cıkmıs bır aracı en az 2004 model bır aracla nasıl kıyaslıya bılıyosun?bu bı olcum deyıl emınım 203-2004 corolla olsa bole olmazdı.

• hay allahım arkdasım ben arada yıl farkı oldugunu biliyorum haid bunu gectik...

98 yılındaki FOCUS la 2003 yılında cıkmıs Corollanın carpısmaa testleri aynı!!! demek istedegim japonlar 2007 yılına kadar hep arkadan geliyorlardı...
  • ya bende demıyorum cok kalıtelı dıye kullandıgım 97 gli %60 degısenı vardı ama sunu dıyım emınım kı 2004 model veya 2005 de makyajlanan yenı aksa focusla 2005 model corolla carpıssa buakdar hasar olmaz bu yanlıs bır resım bence tabı bu arada 97 corollamı 12 mılyara verdım herseyı solıyerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 10 Nisan 2007; 13:24:52 >
  • Japonların güvenlik konusunda Avrupalı rakiplerinin gerisinde oldukları yadsınamaz bir gerçektir.Bunu bu konuları takip eden ve tarafsız olan herkes itiraf edebilir.Bu konuda en ciddi atılım şu an Toyota dan gelmektedir,Honda ise şahsen sempati duyduğum bir markadır ancak güvenlik konusunda hala yetersiz kalmaktadır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.