Şimdi Ara

Yeni ATi Catalyst 8,7 kullanıma sunuldu!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tabii, işin o kısmı öyle.

Call of Duty 4 için beklenen önemli başarım getirisini anca 8.6 sağladı meselâ. Çok geçti.
    Veya, U3 motorlu oyunlar için beklentiler hâlâ karşılanmadı.

Ama bence artık böyle gitmez. 4800 serisini desteksiz bırakmazlar, çok komik olur bırakırsalar.

Bu arada, biri Lost Planet dx9'u AA - AF açıkken denesin ve 8.7'nin getirilerini göstersin. Hayli merak ettim.

Gerçi, orada CF için yapılan geliştirmeler sonucu, CF için önemli artış var gibi söylenmiş görünüyor. Ama tam emin olamadım.

Öyle ise de, CF - X2 kullanan birileri fikir verebilir. 4870 X2 açısından da önemli olabilir, ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 21 Temmuz 2008; 22:29:26 >
  • evet birileri denesinde görelimm canlı canlı getirilerini bizde yokkki deniyelim
  • ben indirdim arkadaşlar.2600xt ekran kartım var pekte ahım şakım bir değime olmadı sonuçlar;2x aa noaf 1024-768 (oyunun içinde blur hariç herşey high) 45-60 arası sn/kare karbon.e8200 işlemci
    birde ccc nin hata verip kapanması olayı olmadı
    not:expres haberler e de bu mesajı attım;amaç post değil, yukarıdaki sözümü yerine getirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F5323DB8 -- 21 Temmuz 2008; 22:28:16 >
  • Hehehe atlatma haber olmuş hocam. Haber önce senden geldi. Seni haber editörü falan yapsakmı ha ne dersin.
  • lost planetle kim ugrasir bu saatten sonra testlerde karizmayi bozmasin diye yapmislardir %80 diyor yahu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencomurat

Hehehe atlatma haber olmuş hocam. Haber önce senden geldi. Seni haber editörü falan yapsakmı ha ne dersin.

Yok ben halimden gayet memnunum
  • Fan hızını kontrol edebilen varmı arkadaşlar ?
  • evet kontrol edebiliorum fan hızını ben galiba maksimum %50 yaptılar hızı, çünkü %65 ken olmuyor ama %45 ken oluor...
  • Fan hızını neyle kontrol ediyorsunuz yahu link falan verebilir misiniz?
  • Şimdi biz bunu 4800 serisi için amd game sitesinden hotfix olan sürücüyü mü indircez yoksa direk catalys 8.7'yi mi ?
  • Direkt catalist hotfix bundan daha eski.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.