Şimdi Ara

Yeni Audi A4 quadro(QUATTRO) aldim, (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni Audi A4 quadro(QUATTRO) aldim,
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkan96

quote:

Orjinalden alıntı: cantuzla

yaw ben de taktım ama xenon bence gerkli bunda yok dimi?

Ne yazikki yok. dedigiim gibi araba bu sekliyle ve aksesuarlariyla hazir oldugu icin hemen aldim, ilerde bakariz, belki fazla tutmazsa xenon eklettiririz.

bıde jant al abi boyle ıgrenc duruyo:)
  • Hakkatten de sedan araç yok gibi

Tekrarlıyorum, bence muhteşem seçim, kazasız belasız kullanmanız dileklerimle
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

iyi güzel hayırlı olsun da steyşın bu , reno 12 gibim

O kadar para verip steyşın araba alınır mı

Ayrıyetten steyşın bi peco 307 alsaydın onlar bedavadır nasılsa orda

Genç adamın steyşınla işi ne

Türkiye'nin en fazla satan araçlarından belkide en çok satanı Renault Megane Sedan.Fakat bu sedanın Dünyadaki Megane satışları içindeki payı sadece %10 Buda bizim mentalitemizin herhalde en büyük kanıtı.

• Hayırlı olsun. biz burada audi fiyatına corolla alabiliyoruz.

quote:

Selamlar arkdaslar, bazilarinizin bildigi gibi uzun zamandir, Audi A3 sportback kullaniyordum, iki ay once satip, Audi A4 Avant Quadro aldim, resimlerini ekliyorum. soracak sorualriniz olursa, cevap vermeye calisirim. Hepinize iyi gunler.

Audi A4 Avant Quadro (QUATTRO),

2.0 TDI,
    4x4,
    Cift bolme tam otomatik klima,
    cruise control, manuel 6 vitesses,
    cd changer, GPS,koltuk isitma,kararan ayna, otomatik dis aynalar,sis farlari vs.

Yeni Audi A4 quadro(QUATTRO) aldim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 14 Ağustos 2007; 22:26:49 >

• Audi, SW üretmemelidir, ürettirmeyeceğiz
  • hayırlı olsun çok güzel bir araba donanımına baktıgımda gerçekten gerekli opsiyonlar var gereksiz yere fiyatı yükselticek opsiyonlar koyulmamış.burda adam adanada bile ısıtmalı koltuk olmazsa mersedes almıyor.
  • yalnız bi şey dikkatimi çekti böyle bi teybe bide direksiyondan kumanda olsa güzel olurdu.
  • alın orda ucuz ucuz artislik yapın sonra da

şaka bi tarafa hayırlı olsun.bi ara A3 tdi da gözümüz vardı ama bütçemizi çok aştı.sizin o aracı aldığınız fiyata (61 milyar lafı geçmişti sanırım yanlış mı gördüm) sportback 1.9 tdi alıyoruz biz burada.belki daha da pahalıdır.boyumuzu aşınca pek irdelemedim

kazasız belasız inşallah.
    böyle bi araba alıcak olsam soru sorardım ama anca nazar değmesin diye içimden geçirip bakıyorum sadece...
    tekrar hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

alın orda ucuz ucuz artislik yapın sonra da

şaka bi tarafa hayırlı olsun.bi ara A3 tdi da gözümüz vardı ama bütçemizi çok aştı.sizin o aracı aldığınız fiyata (61 milyar lafı geçmişti sanırım yanlış mı gördüm) sportback 1.9 tdi alıyoruz biz burada.belki daha da pahalıdır.boyumuzu aşınca pek irdelemedim

kazasız belasız inşallah.
    böyle bi araba alıcak olsam soru sorardım ama anca nazar değmesin diye içimden geçirip bakıyorum sadece...
    tekrar hayırlı olsun...

Cok tesekkurler, Insallah ulkemizdede su kdv otv sorunu biterde insanlarimiz kaliteli arabalara biner. Kismetse 1-2 yil icinde istanbula geri donucem, bakalim bana ne kadar vergi bindricekler ,eger arabmi turkiyeye getirirsem.

• kardeş hayırlı olsun çok iyi bir araba almışsınız
    darısı bize de olur inşaallah fakat ben a6 düşünüyorum fakat bu vergi olayları ile
    zor
  • herşey iyi güzel de o kadar para weriliyor neden çelik jant yok araba da

yoksa onlar kapak değil de jant mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdegel06 -- 15 Ağustos 2007; 21:23:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: play_boy

herşey iyi güzel de o kadar para weriliyor neden çelik jant yok araba da

sen iimisin? 9 kollu 16 inc jant var altında
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafya babası

quote:

Orjinalden alıntı: play_boy

herşey iyi güzel de o kadar para weriliyor neden çelik jant yok araba da

sen iimisin? 9 kollu 16 inc jant var altında

yaw hocam kapak gibi duruyor ne bilim cahilliğimize wer ilk defa lüx araba görüyoruz:P

• quote:

selamlar tekrar, isvicrede yasasaydiniz neden station vagon aldigimi anlardiniz.yilin en az 3/4 ayi kayak yapmaya giderseniz ve avrupanin tam ortasinda iseniz sw alir devamli gezersiniz. farkli bir mantalite var burda, genelde herkes ya SW alir yada Hatchback araba alir burda.

merhaba ben winterthurdanim

o paraya kullanilmiş RS4 yada RS6 alirdim,hayif etmişiniz parayi...
    AMAGdan aldiniz galiba?
  • hayırlı olsun.kazasız belasız cezasız surusler insallah
  • ARacın yıllık vergisi ne kadar orada?
  • hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roytoy

quote:

selamlar tekrar, isvicrede yasasaydiniz neden station vagon aldigimi anlardiniz.yilin en az 3/4 ayi kayak yapmaya giderseniz ve avrupanin tam ortasinda iseniz sw alir devamli gezersiniz. farkli bir mantalite var burda, genelde herkes ya SW alir yada Hatchback araba alir burda.

merhaba ben winterthurdanim

o paraya kullanilmiş RS4 yada RS6 alirdim,hayif etmişiniz parayi...
    AMAGdan aldiniz galiba?

Herkesin zevki farkli tabi, ben sifir araba almak istedim, aldim, zaten 120 km nin ustunde araba kullanamayacagim icin RS4/6 almanin benim icin hic bir avantaji yok. Arabam dizel, gayet normal yakiyor performansindanda memnunum. AMAG dan aldim, AMAG danda memnunum.

• hayırlı olsun dostum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.