Şimdi Ara

Yeni Auris alacaklar buraya. Sipariş verildi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
3.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sretlif

Yeni Auris 1.6 Premium Multidrive S için dün fiyat aldım, 56,500 dediler. Bende 2010 makyajlı kasa comfort extra var otomatik vites. + celik jant ve hız sabitleme var. benim araca 32.000 dediler takas için. Ne kazası var ne boyası, 38.000 KM de araç, fiyat az geldi bende kızıp çıktım :) 10 gün önce arkadaş 35,500 verdi vermedim. :)

Bence çok iyi fiyat almışsınız. Liste fiyatı 58.200 sanırım. 1.700 TL indirim yapmışlar. Bayiler elinizdeki aracın fiyatını öldürüyor. Son kullanıcıya satmak daha mantıklı uğraşacak vaktiniz var ise. Ben bayiye takasa verdim. Uğraşmak istemedim vakit sıkıntısı da var tabii.
  • 1.4 D-4D Advance Skypack için 56.750 fiyat aldım bende ama doğru araç auris mi yoksa focus mu halen karar verebilmiş değilim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

quote:

Yeni Auris 1.6 Premium Multidrive S için dün fiyat aldım, 56,500 dediler. Bende 2010 makyajlı kasa comfort extra var otomatik vites. + celik jant ve hız sabitleme var. benim araca 32.000 dediler takas için. Ne kazası var ne boyası, 38.000 KM de araç, fiyat az geldi bende kızıp çıktım :) 10 gün önce arkadaş 35,500 verdi vermedim. :)

Vay ölücüler.
    Ben de aracımı satmakla uğraşmayı istemediğimden, bayiye verip yenisini alırım diye düşünüyordum saf saf
    Neyse birkaç seneye kim öle kim kala.

Not:imzana bayıldım. Çok güzel kitaptı

Araç henüz yeni, burunlarından kıl aldırmıyorlar bu ara, biraz pazarlık yapayım dedim, satış danışmanı hanımefendi yüzünde anlam veremediğim bir tebessüm eşliğinde; Beyefendi zaten şimdi tamam deseniz size 3 ay sonrasına gün vermek zorundayım pazarlık çok mümkün değil bu koşullarda dedi. Pek sevgili yurdum insanı bir defa daha takdirimi kazandı :) yemeden içmeden koşup stokları eritmişler, bravo.

Evet bu kitabı bende severim ve fakat bahsi açılmışken lise yıllarında bana rastlantı, istatistik ve kaos kavramlarını sevdiren teorik fizikçi David Ruelle'yi anmadan geçmek istemem. Rastlantı ve Kaos adında lise düzeyinde nefis bir kitabı vardır. Donanımhaber'in motorlu araçlar dünyası, Auris alt başlığında gezinen liseli arkadaşlarımız varsa tavsiyemdir :)

Konu dağılmadan, özür diler ve giderim :)

Bu kitabın adı nedir, ben okumadım da

Konuyu çok da dağıtmadan cevabımı bekliyorum :))

• quote:

Orijinalden alıntı: SinapS

"Olasılıksız" (Adam Fawer)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIRADANUS -- 19 Mart 2013; 18:52:36 >
  • quote:

quote:

Ah be hacı abi :) işin espirisi kalmadıki :)

Daha Gödel teoreminden, algoritmik karmaşadan, süper simetriden, entropiden filan bahsedecektim. Oldumu şimdi...

işin şakası bir tarafa bir Girit'li olarak söylüyorumki en beğendiğim teorik fizikçi David Ruelle dir. Gerçekten bak.

Umarım konu dağılmamıştır.

• quote:

quote:

Teşekkürler
  • geldim bende varım alacam 1-2 aya
    advance 1.4 d
    manuel mi ,oto mu karar veremedim ama cam tavan kesinlikle olacak
  • uzun bir araştırma ve epey pazarlıkla imzamdaki aracı bugün aldım ve perşembe günü teslim alacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir.eko

1.4 D-4D Advance Skypack için 56.750 fiyat aldım bende ama doğru araç auris mi yoksa focus mu halen karar verebilmiş değilim...

aynı ikilemleri bende yaşadım imzamdaki aracı 55000 tl ye aldım..
    focusu denedim ve dıştan göründüğü gibi değil içi dar hele arka koltuklardaki diz mesafesi, ölü noktaların çokluğu, şanzıman sorunları ve dizel otomatik olmaması gibi nedenlerden elemek zorunda kaldım.. ben esasen i30, golf, leon, a3, guiletta, octavia ve civic arasında çok gidip geldim.. hatta i30un pazarlığını bile bitirdim ama nedense aurisi eşim çok istedi.. 98 corollam vardı satarken çok üzülmüştüm çok sağlam bir araçtı bu yeni aurisi de o corolla gibi sahiplendim nedense.. seçimini yapmadan önce mutlaka her iki aracıda mümkünse aynı gün dene.. özelliklerini kıyasla ve mayıs ayındaki auris kampanyasını bekle bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haven -- 2 Nisan 2013; 16:34:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haven

quote:

1.4 D-4D Advance Skypack için 56.750 fiyat aldım bende ama doğru araç auris mi yoksa focus mu halen karar verebilmiş değilim...

focusu denedim ve dıştan göründüğü gibi değil içi dar hele arka koltuklardaki diz mesafesi, ölü noktaların çokluğu, şanzıman sorunları ve dizel otomatik olmaması gibi nedenlerden elemek zorunda kaldım.. ben esasen i30, golf, leon, a3, guiletta, octavia ve civic arasında çok gidip geldim.. hatta i30un pazarlığını bile bitirdim ama nedense aurisi eşim çok istedi.. 98 corollam vardı satarken çok üzülmüştüm çok sağlam bir araçtı bu yeni aurisi de o corolla gibi sahiplendim nedense.. seçimini yapmadan önce mutlaka her iki aracıda mümkünse aynı gün dene.. özelliklerini kıyasla ve mayıs ayındaki auris kampanyasını bekle bence..

Mayıs ayındaki Auris kampanyasını biraz açabilirmisiniz rica etsem?

• quote:

Orijinalden alıntı: caracas34

quote:

quote:

2013 mayıs ayında bir yaz kampanyası başlayacakmış ve tüm toyota fiyatlarında belirli oranlarda indirim söz konusu imiş mesela benim imzamdaki araç için baz fiyat 55-56 gibi birşeymiş ki zaten bu 60 bin liste fiyatı olan bir araç fena bir indirim olmuyor.. gerçi çoğu firma yaz kampanyasını mayısta başlatıyor sanırım ve benzer bir indirimi vw ve opelde bana söylemiş ve yaz teslim araçlarda kampanya ve indirim var demişlerdi.. bu bilgileri bu sabah aldığım aurisin pazarlığı sırasında bayideki satıcı söyledi. hatta pişman olup acaba beklesem mi dedim ancak fatura kesilmişti. bu bilgiyi telefonla arayıp sorsanız söylerler mi bilmiyorum ancak mayıs ayına 1 ay var.. bence aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caracas34

quote:

quote:

2013 mayıs ayında bir yaz kampanyası başlayacakmış ve tüm toyota fiyatlarında belirli oranlarda indirim söz konusu imiş mesela benim imzamdaki araç için baz fiyat 55-56 gibi birşeymiş ki zaten bu 60 bin liste fiyatı olan bir araç fena bir indirim olmuyor.. gerçi çoğu firma yaz kampanyasını mayısta başlatıyor sanırım ve benzer bir indirimi vw ve opelde bana söylemiş ve yaz teslim araçlarda kampanya ve indirim var demişlerdi.. bu bilgileri bu sabah aldığım aurisin pazarlığı sırasında bayideki satıcı söyledi. hatta pişman olup acaba beklesem mi dedim ancak fatura kesilmişti. bu bilgiyi telefonla arayıp sorsanız söylerler mi bilmiyorum ancak mayıs ayına 1 ay var.. bence aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz..

Bilgi için teşekkür ederim ancak ikisinin arasında çok kalsam da Honda Civic seçimini yaptım.

• 1.6 advance skywiev CVT fiyat alan ya da satın alan varsa fiyat verebilir misiniz acaba ? Cumartesi bayii gezeceğim de.
  • 1.33 life aldım,inceleme fırsatım olmadı henüz.
  • 1.4 d4d advance almayi dusunuyorum engelli raporum var ötv siz fiyatları nasıl acaba alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.