Şimdi Ara

YENİ AVEO 1,3 DİZEL LT. ALDIM. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
6
Favori
55.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah için şimdi doğruya doğru. Araba güzel. Gösterge tablosuda o kadar fena durmuyor. Dijital hem, sapma vs. de olmaz fazla. En azından analog olup absürd bir değer yazmıyor kadranda. Orta konsol şık. Ön burunu söylemiyorum çünkü cezbedici. Arkası da göz alışınca fena değil. Beyaz ve kesbinin arabasının mavisi çok şık duruyor AVEO'da. Donanımları desen cabası. Tekrar güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

maaşallah ağabey,iyi günlerde kullan.

Sağol hocam darısı sizlere

vector x-31 @ "16 Jant Candır Üstad Can " ne yönden candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Allah için şimdi doğruya doğru. Araba güzel. Gösterge tablosuda o kadar fena durmuyor. Dijital hem, sapma vs. de olmaz fazla. En azından analog olup absürd bir değer yazmıyor kadranda. Orta konsol şık. Ön burunu söylemiyorum çünkü cezbedici. Arkası da göz alışınca fena değil. Beyaz ve kesbinin arabasının mavisi çok şık duruyor AVEO'da. Donanımları desen cabası. Tekrar güle güle kullan.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

maaşallah ağabey,iyi günlerde kullan.

Sağol hocam darısı sizlere

vector x-31 @ "16 Jant Candır Üstad Can " ne yönden candır.

Aracın yol tutuşu konforu görüntüsü her şeyini etkileyen bir faktördür üstad farkında olmadan şans yanınızda olmuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: afsy

Hayırlı olsun.
    Kılıf işi bence gereksiz, sizden sonra kullanacak kişi için temiz tutmuş oluyorsunuz.

gerekli, gerekli, benden sonra ki alacak kişi aaa koltuklarıda ne kadar temizmiş hiç binilmemiş gibi desin, aslan yattığı yerden belli olur.

abi temiz dursun diyorsun koltuklar bende seninle aynı görüşteydim ama daha sonra arkadaşımı uyarısı ile kılıfları çıkarttım çünkü koltuklarla airbag var kaza anında koltuklarda kılıf takılı ise nasıl açılacaklar. Bu yüzden güvenliği ön plana koyarak kılıflarımı çıkarttım.
  • arkadaslar lineada aynı motor vardı ve motorda arıza meydana geldi toplamda 3 defa farklı nedenlerden servise soktuk. Birinde opetten yakıt almamıza ragmen kirli yakıttan enjektor arızası diyip 2bintl masraf kitlemeye calıstılar mahkemelik olduk. Aveonun motorunda da aynk sorunlar cıkıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

arkadaslar lineada aynı motor vardı ve motorda arıza meydana geldi toplamda 3 defa farklı nedenlerden servise soktuk. Birinde opetten yakıt almamıza ragmen kirli yakıttan enjektor arızası diyip 2bintl masraf kitlemeye calıstılar mahkemelik olduk. Aveonun motorunda da aynk sorunlar cıkıyor mu?

henüz bir sorun yok 1 kez opetten aldım, 3 kezde shell den aldım, yakıtı, ilk aldığım shell, 2. aldığım opet, diğer ki aldıklarım da shell.
  • BUGÜN ANKARA'YA GİDİP GELDİM, YAPTIĞIM HESAPLARA GÖRE 22-23 kuruş yaktı. depoyu fulleyerek hesapladım. (mazot 3,81 TL.) süratim çok zaman 140-160 larda gezdi klima full açık gidip geldik, araçta 3 kişi bunun şehir içi olan kısmında 5 kişi ve 50-60 km civarı ise şehir içi
    ayrıca yol bilgisayarın da ise yer yer 3,8 - 4,1 - 4,7- 5,4 - 5,7 - 6,1 litreleri gördüm,
    control cruoze yi denedim hızımı 118 km ye sabitledim bir müddet öyle gittim. insana direksiyonu tutuvermekten başka iş kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 5 Ağustos 2012; 21:06:04 >
  • quote:

BUGÜN ANKARA'YA GİDİP GELDİM, YAPTIĞIM HESAPLARA GÖRE 22-23 kuruş yaktı. depoyu fulleyerek hesapladım. (mazot 3,81 TL.) süratim çok zaman 140-160 larda gezdi klima full açık gidip geldik, araçta 3 kişi bunun şehir içi olan kısmında 5 kişi ve 50-60 km civarı ise şehir içi
    ayrıca yol bilgisayarın da ise yer yer 3,8 - 4,1 - 4,7- 5,4 - 5,7 - 6,1 litreleri gördüm,
    control cruoze yi denedim hızımı 118 km ye sabitledim bir müddet öyle gittim. insana direksiyonu tutuvermekten başka iş kalmıyor

Bluetooth ile direksiyondan tek tuş ile telefonu hic çıkartmadan görüşme yapmak da zevkli onu da deneyin derim bu arada aracınız 5i leri mi 6 ileri mi ? sanırım LT 5,LTZ 6 ileri.. birde araçtan memnunmusunuz genel izlenimlerinizi ilk mesaja eklerseniz almayı düsünenlere faydanız olur .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 5 Ağustos 2012; 21:38:42 >

• quote:

BUGÜN ANKARA'YA GİDİP GELDİM, YAPTIĞIM HESAPLARA GÖRE 22-23 kuruş yaktı. depoyu fulleyerek hesapladım. (mazot 3,81 TL.) süratim çok zaman 140-160 larda gezdi klima full açık gidip geldik, araçta 3 kişi bunun şehir içi olan kısmında 5 kişi ve 50-60 km civarı ise şehir içi

Değerler çok iyi ağabey, maşallah.
    Peki ağabey, araç 140 km/h hızda kaç devir çeviriyor bakabildin mi acaba?
  • quote:

quote:

arkadaslar lineada aynı motor vardı ve motorda arıza meydana geldi toplamda 3 defa farklı nedenlerden servise soktuk. Birinde opetten yakıt almamıza ragmen kirli yakıttan enjektor arızası diyip 2bintl masraf kitlemeye calıstılar mahkemelik olduk. Aveonun motorunda da aynk sorunlar cıkıyor mu?

henüz bir sorun yok 1 kez opetten aldım, 3 kezde shell den aldım, yakıtı, ilk aldığım shell, 2. aldığım opet, diğer ki aldıklarım da shell.

Kadoili dene abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

quote:

Kadoili dene abi

Aman ağabey, senin araçta da DPF (Dizel Partikül Filitresi) var, sen Serkan'a uyma.

http://www.chevroletclubtr.com/yeni-aveo-dizel-dpf-diesel-particulate-filter-bilinmesi-gerekenler-t2773.0.html

• Hayirli olsun güzel arac kazasiz belasiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

quote:

quote:

Kadoili dene abi

Aman ağabey, senin araçta da DPF (Dizel Partikül Filitresi) var, sen Serkan'a uyma.

http://www.chevroletclubtr.com/yeni-aveo-dizel-dpf-diesel-particulate-filter-bilinmesi-gerekenler-t2773.0.html

Etme hocam az para çok km ötesi var mı
    o şeyden bende yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 5 Ağustos 2012; 22:26:29 >

• quote:

o şeyden bende yok

EURO 4 motorların son şanslılarındansınız.
  • quote:

quote:

o şeyden bende yok

Valla öyle oldu hocam 2009dan sonra dpf koydular hep
    Ben bi müddet daha değiştirmem aracı

• quote:

quote:

quote:

o şeyden bende yok

Bence de değiştirme Serkan... Sonra çok ararsın Kadoil, Starpet filan....
    Bizim gibi ya V-Power takılırsın ya da Ultra Force.

• hayırlı olsun. kazasız belasız uzun yıllar binmeniz dileğiyle

• quote:

quote:

quote:

quote:

o şeyden bende yok

Bence de değiştirme Serkan... Sonra çok ararsın Kadoil, Starpet filan....
    Bizim gibi ya V-Power takılırsın ya da Ultra Force.

Haftaya hanımı almaya gideceğim Ermeneğe,Ultra Force alıcam...

• quote:

Haftaya hanımı almaya gideceğim Ermeneğe,Ultra Force alıcam...

Oooo Serkanım al bakalım bir Ultra Force, şahlandır kırmızı ateşi...
    Olmuyor böyle Kadoil filan....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.