Şimdi Ara

Yeni AVR Seçimi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Bu günlerde eski emektar Yamaha RXV477 AVR mi yenileme kararı aldım. 3 tane seçeneğim var. Denon X2800H , Onkyo TX NR 6100 ve Yamaha RXV6A var. Müzik dinlemeyi de seviyorum. Aklım öncelik Onkyo da ama sonradan pişmanlık yaşar mıyım diye çekincelerim var. Bu AVR ler hakkında deneyimi olan forum arkadaşlarımdan desteklerini rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mustafa_Gngr M kullanıcısına yanıt
    Öncesinde Sony ve Onkyo AVR’ler kullandım. Daha sonrasında ise atmos vs derken Denon’a geçtim. Maalesef Denon müzik anlamında diğerlerinden geride ama sinema ve çevresel ses olarak daha iyi diyebilirim.

Bu sebeple işin içinde müzik de olduğu için Denon’u eleyebilirsiniz. Ayrıca bildiğim kadarıyla Yamaha A6, Denon 2800’den daha üst seviyede bir model. Öncesinde de Yamaha kullandığınız için ben olsam Yamaha a6 ile devam ederdim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler. Aralarındaki en uygun fiyatlı model Yamaha RXV A6 şu anda. Galiba HDMI 2.1 arayüzü konusunda geride mi kalıyor nedir tam bilmiyorum. Birkaç yerde bu konuda görüş yazanlar gördüm. Bugün gidip Denon dinledim bir satıcı da. KEF in Raf tipi hoparlörleri ile. Fena gelmedi ama tam da emin olamadım. Satıcı Onkyo ve Pioneer da satmasına rağmen onları hiç tavsiye etmedi. Eski kaliteleri kalmadı dedi. Ayrıca Denon un telefondan kontrolü çok iyi geldi banada. Cumartesi artık son bir karar verip alacağım. İnşallah doğru tercih olur.

• Mustafa_Gngr M kullanıcısına yanıt
    Bu arada Yamaha a6, 4K 120 hz desteklemiyormuş. Eğer pc, ps5 yada Xbox gibi 4K 120 hz görüntü verebilen cihazları AVR’ye bağlamayı düşünüyorsanız Yamaha sizi yarı yolda bırakır.

Bu a6 jenarasyonunda kullanılan Hdmi çipi sadece 24 gbps destekliymiş. 4K 120 hz için 48 gbps destekli hdmi 2.1a destekli bir avr almanız gerekiyor. Denon 2800 son seri olduğu için bu şekildedir diye düşünüyorum. Ona detaylı bakmadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler. Bende mecburen Denon alacağım galiba.Almışken son seri olsun. Daha uzun yıllar değiştirmek zorunda kalmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör seçimi hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.