güle güle yıprat arkadaşlar bence ayakkabı zevk meselesi diyceksiniz ki herşey zevk meselesi doğru buda onlardan biri konuya gelelim kimi ucuz alır 3 -5 tane alır kimi pahalı alır 1-2 tane alır ama ayakkabı çok önemli bir giysidir.günümüz de çokta önemli bir yer teşkil eder sadece ayakkabı değil baştan sonra tabi buda benden 215 tl pahalı diyebilirsiniz. tavsiye ederim çok rahat
Üstad kızma ama o paraya o ayakkabı çok abes kaçmış birde kızılay dağıtıyor gibi millet çakmasını almaya başladı
ben ayakkabı alırken en çok çakması varmı diye bakarım bu ayakkabının çakması değil orjinalini zor buldum baya araştırdım hep converse giyiyoruz dedim değişiklik olsun benim için parası önemli değil beğendikten sonra tiger sahtesi çok o kısa beyaz, kahverengi olanlar dolu anladın hanglerini dediğimi ama bu tarzda bu ayakkabının yok baktım özellikle beyazıtta dolu çakma birde ya insan oğlu şöyle adama bir baktımı ayağındakinin üstündekinin kolundaki saatin çakma olduğunu anlıyor levis kotlar dolu bak mesela geçen arkadaş beyazıttan almış öylesine levis hani bakmış boşa fazla para vermeyip deneyelim diye pantolon haşat oldu rengi attı yani sonuçta hiç bir çakma orjinalle kıyaslanamaz converse lerinde sahtesi dolu aynı mı sence yada swatch gibi dediğim gibi zaten bu ayakkabının sahtesi olsa almazdım sahtesini bulana ben alayım hediye olarak birtane
quote:
Orijinalden alıntı: cihangir1
ben ayakkabı alırken en çok çakması varmı diye bakarım bu ayakkabının çakması değil orjinalini zor buldum baya araştırdım hep converse giyiyoruz dedim değişiklik olsun benim için parası önemli değil beğendikten sonra tiger sahtesi çok o kısa beyaz, kahverengi olanlar dolu anladın hanglerini dediğimi ama bu tarzda bu ayakkabının yok baktım özellikle beyazıtta dolu çakma birde ya insan oğlu şöyle adama bir baktımı ayağındakinin üstündekinin kolundaki saatin çakma olduğunu anlıyor levis kotlar dolu bak mesela geçen arkadaş beyazıttan almış öylesine levis hani bakmış boşa fazla para vermeyip deneyelim diye pantolon haşat oldu rengi attı yani sonuçta hiç bir çakma orjinalle kıyaslanamaz converse lerinde sahtesi dolu aynı mı sence yada swatch gibi dediğim gibi zaten bu ayakkabının sahtesi olsa almazdım sahtesini bulana ben alayım hediye olarak birtane
çakma alırsın 1 ay giyersin çöpe orijinal al 2 sene giy
Ayakkabı öncelikle güzel. Basketbol oynuyorsan çok memnun kalacağına eminim. Kesimi güzel bir kotun altına da çok güzel olur diye düşünüyorum. Ben de kotun altına Air Jordan 2009 kullanıyorum. Çok da şık duruyor. O yüzden sen rahat ediyorsan, memnun kalıyorsan milletin berbat ya da süper demesi önemli değil.
quote:
Orijinalden alıntı: cihangir1
güle güle yıprat arkadaşlar bence ayakkabı zevk meselesi diyceksiniz ki herşey zevk meselesi doğru buda onlardan biri konuya gelelim kimi ucuz alır 3 -5 tane alır kimi pahalı alır 1-2 tane alır ama ayakkabı çok önemli bir giysidir.günümüz de çokta önemli bir yer teşkil eder sadece ayakkabı değil baştan sonra tabi buda benden 215 tl pahalı diyebilirsiniz. tavsiye ederim çok rahat
Apachemisin ya o ne öyle
Çok teknolojikmiş
Bende beğenmedim
Süper dizayn.. Gayet güzel..
Amerikalıları zengin etmeye dewam
Cok kaba duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: TheMoJo
Türk markası söyler misin bana bir tane şöyle müthiş basketbol ayakkabısı üreten? Yanlış anlamayın burada Amerika'yı savunmuyorum.
Bende aynısının değişik rengini aldım.
Acayip rahat ayakkabı cidden
İğrenç ve ötesi,zoklamaya benzemiş Bknz Zoklama: zoklama
Türker benim tam da diyeceklerimi söylemiş.
güle güle kullan kardesim cok güzel ayakkabı
bol giyime mükemmel gider açıkcası
quote:
Orijinalden alıntı: TüRKéR
quote:
Türk markası söyler misin bana bir tane şöyle müthiş basketbol ayakkabısı üreten? Yanlış anlamayın burada Amerika'yı savunmuyorum.
Ya bırak şunu ya Allah aşkına sorarım acaba hangi kıyafeti türk markası kullandıklarının, lafta amerikan özentisi oluyoruz hemen adam gibi ayakkabı ürettilerde kullanmamakmı istedik kinetix almıştım basket ayakkabısı ayakkabımı çaldırmıştım kevin garnett ilk cıkdıgında 250 liraydı 1 ay sonra caldırdım mecbur bi kinetix aldım antremanda koşdururken ayakkabının tabanı söküldü adam gibi mal yapsınlarda alalım.
quote:
Orijinalden alıntı: TüRKéR
quote:
walla benim kunduralarla dehşet oynuyom ben
neyse şaka bi yanada sizde haklısınız
alman ayakkabısı alabilrsin mesela. adidas
quote:
Orijinalden alıntı: EvoXI
onitsuka ne abi ?
Kamasutra'nın yandan yemişi
görgüsüz müsün lan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme