Mediamarkt'ta saat 21-23 arasi 499TL'ye satilacakmis.
bu telefonu dün elektroworddan aldım500 liraya özelliklerini hiç bilmiyorum bana yardımcı olacak arkadaşa teşekkür ederim 1-navigasyon yüklenirmi 2- pilini kaç saat şarj etmem gerekir 3-java oyunları ücretsiz nasıl indirebilirim 4-vifi açık olmadan internete bağlanırmı
quote:
Orijinalden alıntı: bilgili7681
bu telefonu dün elektroworddan aldım500 liraya özelliklerini hiç bilmiyorum bana yardımcı olacak arkadaşa teşekkür ederim 1-navigasyon yüklenirmi 2- pilini kaç saat şarj etmem gerekir 3-java oyunları ücretsiz nasıl indirebilirim 4-vifi açık olmadan internete bağlanırmı
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de bu modeli alacaktım ama son anda vazgeçip 10 gün önce galaxy ace aldım. Sorularınıza gelirsek,
1) Cihazda GPS var, Bada uyumlu Google Maps yükleyebilirsiniz veya Samsung Apps'ten Bada'ya uygun farklı navigasyon yazılımlarını indirebilirsiniz.
2) Ben Samsung'un sitesinde bir araştırma yaptım. Bulduğum bilgiye göre üzerinde gelen şarjı bittikten sonra normal bir şekilde dolana kadar şarj etmek yeterliymiş, piller şoklanarak ülkemize geliyormuş. İsterseniz siz de Samsung destek sayfasında pil şarjı diye bir aratın. Benim telefonum için böyle bir tavsiye vardı. Satış danışmanının bana dediği gibi 12 saat şarj etmedim ve telefonu fazla aktif kullanmıyorum şarjım 8 gün gidiyor. Annemin 3770 model telefonu için de geçen yıl mail atmıştım, üzerinde gelen şarjı bittikten sonra dolana kadar şarj etmek yeterli diye cevap vermişlerdi.
3) Java oyunları güvenli bir biçimde Samsung Apss'ten indirebilirsiniz, ücretsiz oyunlar olması lazım, başka sitelerden indirilebiliyor mu bilmiyorum.
4) 3G üzerinden internete bağlanabilirsiniz.
Teşükkür ederim kardeş ilgi ve alakana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme