hocam bence geçmelisiniz en azından deneyein tahahüt yok sonuçta herkes fiber gelmesini istiyor evine sizinkine gelmiş deneyin zaten fiyatlar çok ucuz ve iyi 100 dow 50 up 85 tl |
Yeni bağlanan internette yurtdışı upload [ Twitch yayını ] sorunu. yayın yapamıyorum. rezalet hizmet (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: labidinccama anlamadığım şu; fiber altyapıda ne kısıtlaması. apartmanda ilk başvuran benim. kutuya ilk bağlantı benim için yapıldı. zaten daha 48 saatlik internet. bi bari normal çalışsaydı önce. bu kısıtlama sadece twitch'e yapılıyor gibi sanki. yayın yapmamız istenmiyor mu nedir
Geçmiş olsun 2 ay kalmak zorundasın bide şimdi :D ben de yayın falan uğraşıyorum upload 5 mbite düşüyor fiber sonra modem resliyorum düzeliyor 8 oluyor modem restledikten sonra 50 kez internet kopuyor yayından düşüyorum upload kullanırken çat kesiyolar destek kaydı açıyorum sorun yok diyorlar valla insanı öyle bezdiriyorlar ki gerçekte biri aynı şekil davransa sana katil olursun 1 haftadır falan açmadım ama yayın direkt kopma harici bi sorun olmuyordu ama yayında hız sınırlama vs yoktu oda yeni geldi heralde
Edit : 3 aymış ben de geçemedim şimdi başka iss. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 14 Ocak 2021; 20:53:21 >
-
neden üç ay istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz diyorlardı
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba,https://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Teknik ekibimiz hattınızı kontrol ederek size dönüş sağlar.destek açtım, çözüldü deniliyor ama durum hala aynı.
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda teknik uzmanlarımız ve saha ekipleri kontrol ederek bilgi verecektir. -
Merhaba, yaşadığınız sorun devam ediyorsa www.turk.net/oim sayfamızdan tekrar kaydı aktif ederek teknik uzmanlarımıza iletebilir misiniz? -
İptal etmede sıkıntı yok başka iss geçiş yapmak sıkıntı, port sorunu falan olabilir + geçiş yapmayınca Kurulum masrafı falan çıkıyo -
2 Aydır açıyoruz yardımcı olmak gibi bir niyetiniz yok maalesef sorun yok deyip kestirip atıyorsunuz. müşteri sorun olmasa can sıkıntısına mı açacak destek kaydını -
Merhaba, destek kaydını oluşturduktan sonra benimle PM üzerinden paylaşmanız durumunda arkadaşlarıma tekrar kontrol etmelerini talep ederek konuyu yakından takip edeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, destek kaydını oluşturduktan sonra benimle PM üzerinden paylaşmanız durumunda arkadaşlarıma tekrar kontrol etmelerini talep ederek konuyu yakından takip edeceğim.Artık uğraşmıyorum hocam 90 gün olmasını bekliyorum, oldu gerçide sistemde tam gözükmüyor mu anlamadım
-
acaba bunların gigafiber'leri nasıl, 50 metre mesafemde arkadaşım kullanıyor memnunum diyor, bizim apartmana gelemedi bi türlü :(
-
Merhaba, bulunduğunuz bölgeye gigafiber altyapımızın gelmesi biraz zaman alabilir ancak yatırımlarımız devam ediyor. Altyapı geldiğindehttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak öğrenebileceksiniz. -
Merhaba bulunduğum apartmanda bir alt katımdaki daire ile ilgili sorgulama yaptığımda GİGAFİBER hizmetinin apartmanımıza geldiğini görüntülemekteyim. Ben şu anda özgür iletişim tarifesindeyim ancak bağlantı sağlanırken çok yakında GİGAFİBER hizmetinin geleceği söylenmişti. Derhal GİGAFİBER'li olmak istiyorum. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum.
-
gigafiber'de altyapı sağlayıcısı turknet'in kendisi olduğundan belki alacağınız sonuçlar olumlu/olumsuz olarak değişir. ama upload değerleri çok feci şekilde fark edecektir. en düşük pakette bile 50 MBPS upload'a sahip oluyorsunuz, binanıza geldiği için şanslısınız. eski abonelik üzerinden gigafiber'e geçişiniz sağlanabilir mi bilmiyorum ama destek kaydı açarak bilgi alabilirsiniz. @TurkNetDestek hesabını da etiketleyeyim.
-
mesajınız için teşekkür ederim. turknet'e bağlantı sağlanırken, ( zaten yaklaşık 2 ay oldu olmadı ), gigafiber geldiğinde direkt geçiş yapılacağı ve avantajlı fiyat tarifelerinden yararlanabileceğimi söylemişlerdi. başvuru sağladığım tarihte gigafiber için çalışmalar sürüyordu, geleceği de kesindi zaten..
-
quote:
Orijinalden alıntı: labidinccMerhaba bulunduğum apartmanda bir alt katımdaki daire ile ilgili sorgulama yaptığımda GİGAFİBER hizmetinin apartmanımıza geldiğini görüntülemekteyim. Ben şu anda özgür iletişim tarifesindeyim ancak bağlantı sağlanırken çok yakında GİGAFİBER hizmetinin geleceği söylenmişti. Derhal GİGAFİBER'li olmak istiyorum. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum.
Hocam hiç acele etme bir hafta içerisinde Turknet fiber ekibi tarafından aranacaksınız. Onay vermeniz durumunda kurulum için size tarih verecekler. Hayırlı olsun şimdiden.
-
Süreç nasıl oluyor? evde mevcut turktelekom altyapılı turknet hizmeti var, özgür iletişim 100 adıyla geçen tarife. Yeni modem, yeni kurulum şeklinde mi olacak? yeni kablo vs çekilecek mi? baya heyecanlandım. ayrıca kullananlar memnun mu? gerçekten 200'lük pakete geçersem 200'e 100 upload alabilecek miyim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: labidinccSüreç nasıl oluyor? evde mevcut turktelekom altyapılı turknet hizmeti var, özgür iletişim 100 adıyla geçen tarife. Yeni modem, yeni kurulum şeklinde mi olacak? yeni kablo vs çekilecek mi? baya heyecanlandım. ayrıca kullananlar memnun mu? gerçekten 200'lük pakete geçersem 200'e 100 upload alabilecek miyim?
Binanızın girişine ufak bir kutu koyacaklar. Kurulum ekibi oradan dairenize ve hangi odaya modemin kurulmasını istiyorsanız oraya kadar kablo çekimini gerçekleştirecek. Sonrasında modem kurulumu yapılacak. İlk başta 6 ay boyunca 85TL'ye 1Gbit Download/1Gbit Upload paketi tanımlanacak size. 6 ayın sonunda diğer paketlere geçeceksiniz.
-
siz kullanıyor musunuz? gerçekten söylendiği kadar iyi mi? başvurumu yaptım az önce online işlemlerden
-
Merhaba, bulunduğunuz bölgeye gigafiber altyapısı geldiğiniwww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda arkadaşlarım dönüşüm işlemleri ile ilgili size bilgi verecektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X