Şimdi Ara

Yeni bağlantı, 7 gün deneme süresi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 aylik TTNet taahhütüm 10 gün önce bitti. 50Mbit fibernet kullaniyordum ve herhangi bir sıkıntı yasamadım memnunum. Fiyat olarak TTNet ve Superonline karsilastirmasi yapinca Superonline'nin daha avantajli oldugunu farkettim. TTnet aboneligi sonlandirip Superonline'a gecmek istiyorum ama kotu bir surprizle de karsilasabilirim. Sonucta bu tur durumlari denemeden maalesef bilemiyorsun. Sorunlu bir abonelikle de 24 ay gecmek bilmez.

Sorum su Superonline'i 24 ay taahhut ile baglatsam ve 7 gün deneme suresi sonunda ben hayir istemiyorum dersem ne kadarlik bir bedel cikartirlar cayma icin? "Yaza Merhaba" kampanyasindan faydalanmayi dusunuyorum.http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=86&d=yaza-merhaba-kampanyasi&t=0 Goruslerinizi paylasabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

• Aynı soruya bende cevap arıyorum. +1
  • o paketin indirimsiz halinin ilk ayı faturasını ödersin.

indirimsiz hali 50 lira diyelim 1hafta kullanman bişey değiştirmez 1 ay parası alırlar 50 lira yani.

eğer sözleşmede farklı bir madde yoksa.

böyle birşey düşünüyosan 20-25 gün sonra iptal ettir o yüzden

birde verdikleri modemi geri alırlar, sözleşmedeki modem maddesini iyi okumak lazımki modem parasını istemesinler.
  • Bedel cikartmazlar cikartamazlar direk tuketici hakem heyetine gidin is çözülür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hediyelerin yani kurulum ve aktivasyon bedelini ödersiniz.
  • Aktivasyon ücretinin kalan taksitleri (29 TL’lik aktivasyon ücreti 24 ay taksitlendirilmiş ise), kurulum bedeli 150 TL ve Fiber İnternet Paketinde yararlanılan faydaların toplam tutarı ve kullanılan sabit telefon görüşmelerindeki faydaların toplam tutarı (varsa) internet kota aşım bedeli, (varsa) dakika paketi aşım bedeli son faturanıza yansıtılır.
  • leventen L kullanıcısına yanıt
    bir şey ödemezsiniz sonuçta sözleşme iptal olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevap yazan herkese tesekkurler.

Superonline musteri hizmetlerinden aldigim bilgi 7 gun icinde dahi olsa
    - Kurulum bedeli (150 TL)
    - Akitvasyon ucreti (29 TL)
    - Kullanim bedeli (kac gunlukse tarifeye gore)
    kalemlerindeki bedelin alianacagi seklinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.