Şimdi Ara

YENİ BASIM KAREKÖK TYT MATEMATİK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
3
Favori
19.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-21B0EEEB6

zor olsa terleye terleye yaparsın moruk, kitabın yazarı sırf beynin parçalansın diye kitabı çıkarmış.
    Kitabı aldım ben de.İlk kısımları zor degil gibi.Rutin olmayanlar kısmı mı zor olarak gördun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS27 kullanıcısına yanıt
    Kitabın zorluğu nasıl hocam? Gür Fasikülleri + 345 TYT Mat + Apotemi TYT Matematik şeklinde gitmem mantıklı mı?
  • internationalrelations kullanıcısına yanıt
    ya yok elimde yok almadım daha da yani iyi olur hocam hani sen kendi durumuna göre kendini tartman lazım apotemi tyt mat çözümleri oldugunu ta hazirandan beridir bakıyordum işte yüklemişler bayasını ondan dolayı tavsiye ederim video çözümlü bence gür fasikülleri yerine acil mat tyt soru bankasını tavsiye ederim ama gür fasikülleri konu çalışmak için alıcaksan alabilirsin size kalmış tamami ile kullanmadıgım için gür yayınlarını bilmiyorum problemleri var piyasada ki zor kaynaklara göre hafif kalıyor sadece problemleri için gerisini bilmiyorum o yüzden size bir şey demem yanlış olur yanlış yönlendirmiyeyim bence biraz araştırıp ona göre alışverişinizi yapın malum fiyatlar uçuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiKel

Acil ve 345 bitiren fuller mi?
    öyle bir garantiyi veremez kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiKel

Hocam apotemi tyt matı hic konuşan görmedim niye hiç konusulmadi
    Gayet iyi, aşırı kasıntı olan sınavda çıkmayacağını düşündüğün soruları geç. Arada bir var öyle

• Kitap pek degismemis gibi geldi bana ya. Sadece aralara bikac yeni tarz soru atmislar gibi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.