Şimdi Ara

Yeni başladım 50 lvldeyim Anahtar istiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyuna başlayalı bir kaç hafta oldu 52 lvl de char yaptım bi anahtar isityor. Ama görevi tam anlamadım. Acemiyim mazur görün nedir bu anahtar görevi.

Birde chitin up yaptım +7 charım okçu bu chitine ne bonus olur full plate var +5 bunlara hp bastım biri yanlış dedi. Okçular ne bonus yapar.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim...

• ' Dexterity ' basıcaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Muratty

' Dexterity ' basıcaksın.

Yani yanlışmı yaptım ben statlarıda öyle yapmıştım str de bastım güçlü olmak için birde şu anahtar görevi varmı bilgin ?
  • google de lvl 50 anahtar görevi yazarsan bir cok sitede o görevin yapılışını anlatan konuları bulabiirsin hatta burda donanım da da cok detaylı bir konu vardı o sana yeterince yardımcı olur.chitininde hayırlı olsun ilk +7 keyifi baska olur bonus basmak icin de 2 inci sayfadaki kagıtlardan en altaki 1.3m di galiba fiyatı dex yazanı alıp bas geri kalan kıyafetlerinide en azından fp +7 dex bonuslu yap exp kasarken işine yarar.
  • Rogue türüne str değil dex attack verir.
    Anahtar görevinide elmorad isten el morad castleda ' Captain Falkwine ' dan alıyosun karussan lufersondan adını unuttum ama yine aynı yerdeki npc den alıyosun. Haritanın çeşitli konumlarındaki 7 anahtarı sırasıyla doğru cevapları vererek toplayıp adama geri veriyosun ve 16 milyon XP veriyo. Google da Key Görevi ' diye ararsan gerekli bilgiyi bulursun .

Dikkat : Eğer keyleri toplarken bi yanlış cevap verirsen en başa dönüyosun ve hepsini tekrar topluyosun.
  • Orclarda da ' Captain Fargo ' dan alınıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.