Şimdi Ara

Yeni başladım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aion a yeni başladım 17 level oldum. Bana oyun hakkında püf noktaları ve akıl verebilcek birilerine ihtiyacım var

zubaba-asmo

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackHawkk

Arkadaşlar merhaba,

Aion a yeni başladım 17 level oldum. Bana oyun hakkında püf noktaları ve akıl verebilcek birilerine ihtiyacım var

zubaba-asmo

Sana oyunu öğretebilecek bir legion'a katıl hatırlamıyorum ama otuzdan itibaren sikke görevleriyle kasıyosun. Bana kalırsa mavi görevleri yapma sadece sarı görevlerlede level atlayabilirsin onun dışında bol bol sikke görevi yapacaksın.
    Gold sikke mana stone'ye çevriliyor bir günde bin kadar altın sikke kasabilirsin. Bin altın sikkeyi yeyeparan'dan kişar gözetim evinin oradaki bölgeden manastone'ye çevirebilir eğer gold pack'in varsa Magic boost +25 veya Crit +15 gibi taşlar verir bu taşları kendinde kullanabilir veya ticaretten güzel fiyatlara satıp baya bi para çıkarabilirsin.

• çok teşekkür ederim ben tüm mavi görevleri yaparak ilerliyodum :) teşekkür ederim ilgi alakan için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackHawkk

çok teşekkür ederim ben tüm mavi görevleri yaparak ilerliyodum :) teşekkür ederim ilgi alakan için :)

Oyuncu sayısı baya bi artmış şu an bende geri dönüş yapıyorum oyuna bırakmıştım çok zaman aldığı için fakat yeni güncellemeyle hem PvE hem PvP seti yapmak çok makul değerlerde olmuş. Oyun hakkında sıkıntın olursa yazabilirsin her türlü cevaplarım ama kendine bir an önce bir legion bulman kesin tavsiye.
  • Slm bende yeni başladim türk oyuncu bulamıyorum ittifak veya birlik nasıl bulunur yardım edermisinis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.