Şimdi Ara

Yeni başlayacaklar için fen liseleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hangi okullarda okudunuz? buca fen iel başka nerelerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 13 Kasım 2014; 23:32:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    1-7 arası ege koleji son sene devlet okulunda okudum
  • Son sene neden devlete geçtiniz birde son sene yılsonu ortalamanız kaçtı

• myloxyloto kullanıcısına yanıt
    son sene kendim isteyerek geçtim devlet okuluna çünkü kolejlerde akşam saat 16.30'a kadar ders işleniyordu kendim evde verimli çalışamıyordum son sene yıl ortalamam 98,88
  • Bizim Ali Ekber Hoca'yı zor bulursunuz

• .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Göcer -- 5 Ocak 2015; 17:11:54 >
  • Arkadaşlar ben bir İzmir Fen Lisesi mezunu ve Buca Fen Lisesi'nde de öğrenim görmüş biri olarak sizin Buca Fen Lisesini tercih etmenizi yeğlerim. Buca Fen Lisesinde sizinle daha fazla ilgilenme imkanı olacaktır çünkü öğrenci sayısı İzmir Fen Lisesine nazaran daha az velasılı kelam rehberlik servisinde sizi üniversitede öğrenim görevlisi olarak çalışmış Rehberlik Uzmanı Sn. Mustafa Durmazkul hocamızın hazırlamış olduğu verimli ders çalışma şekilleri karşılayacaktır. Bimukavele eğer matematiği kolay ve verimli şekilde öğrenmek istiyorsanız Üçgende Kesen Teoremler hakkında büyük çalışmaları ve kendisinin eşi ( profesördür ) ile tez de hazırlamıştır) Meral Kenarlı hocama hala özlem duyuyorum ha neden sen de Buca Fen de okumuyorsanız diyorsanız aile baskısı diyebiliriz ki bu konu hakkında hiç birşey bildiklerini düşünmüyorum
    ' BÜYÜK DÜŞÜNÜN EZBERLERİ YIKIN ÇÜNKÜ BU SİZİN GELECEĞİNİZDİR ' saygıdeğer Meral Kenarlı Hocamın sözleriyle bu postu noktalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A03EBCD39 -- 14 Kasım 2014; 22:18:36 >

• Anlatilan seyler dogru yani her turlu adam bulabilirsiniz bu arkadas gibileri var ama her giden sigaraya baslayacak diye bir sey yok icmeyenler de var.

• BalaNari kullanıcısına yanıt
    başlamadıysanız hiç başlamayın diye baştan belirtmiş uygar zaten :D
  • fen lisesinde değilim ama biraz benim okuluda anlatmış
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Hangi okuldu sizinki
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johncenabet -- 27 Ekim 2015; 17:02:50 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Göcer -- 5 Ocak 2015; 17:11:36 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johncenabet -- 27 Ekim 2015; 17:01:48 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Göcer -- 5 Ocak 2015; 17:11:27 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johncenabet -- 27 Ekim 2015; 17:00:48 >
  • johncenabet J kullanıcısına yanıt
    Sayın kardeşim kim olduğunu bilmiyorum fakat artık benim taklidimi yapmayı bırak lütfen. Aslında daha fazla yazmayacağım demişsin bunu beğendim fakat insanlara karşı beni bu denli egolu göstermen hiç hoşuma gitmedi. Değerli vaktimi böyle kısır tartışmalara ayırmak yerine AWP alıp kafama sıkmayı yeğlerim. Şöyle bir husus da var ki eğer Fahrican Koşar olduğun konusundaki iddaların sürecek ise seni lol'de 1v1e ardında dünya kimya olimpiyatları yazılı sorularından bir kaçını online ortamda karşılıklı olarak çözmeye ve bunu değerlendirecek olan ortak bir juri tayin etmeye davet ediyorum. Ben ben isem sen kimsin, eğer benim kim olduğumu belirliyorsan Allah kim...
  • -...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Göcer -- 5 Ocak 2015; 17:11:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.