Şimdi Ara

YENİ BAŞLAYAN BİRİ OLARAK AVR'Lİ SİSTEM İÇİN YARDIM İSTİYORUM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zekidinc55

Peki heco 601 ile magnat 802 serilerini karşılaştırırsanız çok fazla fark var mıdır? yoksa bir birine çok yakınmıdır.

Denonx2000 ve magnat 802 set sizi uzun sure idare eder heco victa 601 set halinde bulmanız artık çok zor ancak ikinci elde bulursunuz hecolar magnat arasında çok fark yok ikisinde alman malı kalite olarak ikiside iyi hecolar bir tık önde yani ikisinde sizi Üzmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vsx 323 ile vsx423 arasınad çıkış güçü dışında bir farklılık var mı? Eğer yanlış bilmiyorsam denon x500'de 140 wat çıkış güçü va ama THD %10 bu yüksek bir rakam mıdır. ayrıca Denon x500'de HDMİ ARC yok. değil mi?
  • aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    Onlar ile benim sistemi kiyasladigimi daha doğrusu sizin anladiginiza gore ayni kefeye koydugumu yazimin neresinden cikardiniz anlamadim dogrusu
    Benim hoplar bildiniz no name hop takimi
    Ve arkadaşa bütçesi dahilinde biraz daha adi sani belli olan pure acoustics önerdim bütçesi belli sonuçta Yamaha JBL b&w dali falan alacak hali yok...

• http://www.sanalpazar.com/Yamaha-Rx-V-375-3d-A-V-Receiver__isp28257553

Avr olarak bunu da inceleyin. Yurt dışında kendini kanıtlamış bir ürün. Ben magnat 802 ve yamaha 375 kullanıyorum. Benim icin sadece kuleler yeterli olmadı. Sonradan magnat center ekledim ve ses daha iyi oldu. Bass seviyorsaniz raf tipi ve subwoofer düşünebilirsiniz. Stereo için daha iyi bir secim olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    O kadar uzun araştırmalar sonucu giriş seviyelerin hepsinin hemen hemen aynı olduğunu ve sonunda Goldmaster aldığınızdan anladım Hocam bir yanlış anlaşılma olmuşsa kusura bakma..

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

O kadar uzun araştırmalar sonucu giriş seviyelerin hepsinin hemen hemen aynı olduğunu ve sonunda Goldmaster aldığınızdan anladım Hocam bir yanlış anlaşılma olmuşsa kusura bakma..

yok canım nedemek evet öyle düşünüyorum çok denedim o süreçte de elimden gediğince dinledim ve bu karara vardım yoksa elimden gelse şu an değiştirim o ayrı ama memnunsan sorun yok ve oldukça memnunum zaten sinema ağırlıklı kullanıyorum ve kendi çapında iyide veriyor zaten sistemimin zayıf halkası hop takımı...
    avr ve sub iyi yeterli derecede bu kısıtlı bütçe kuranlar için oldukça işini görür zevk veriyor yani hem arkadaş 10.000 tl bütçem var desede ben bunları tavsiye etsem neyse neyin ne olduğunu az çok bende biliyorum yani ben kıyaslama yaparken pio hop kımının sn dess arkadaşımızın önermediği ve hk ve canton ile kıyaslasdım ve denedim ve inanın daha iyi sonuç aldım hatta şaşırttı bile diyebilirim tabiki bundan sonraki adımlar daha profesyonel hoplar olacak kafamda şu sıra jbl var hb de çifti indirime girmiş fiyatı uygun geldi
    http://www.hepsiburada.com/liste/jbl-studio-280-3-kanal-65-kule-hoparlor-siyah2li-takim/productDetails.aspx?productId=evjblstudio280bk&categoryId=152491&SKU=EVJBLSTUDIO280BK

denenek lazım sisteme illaki katkısı olacaktır diye düşünüyorum kısaca kullandığım "avr" yi yeni başlıyacak arkadaşa öneririm pişman etmez ama çok şey beklemesin ben zevkle müzik dinliyorum ama kafamda her zaman ayrı bir stereo sistem kurmakda var zaten olması gerekende o... hatta bulabilirse kullandığım sub da kendi çapında çok iyidir... bende yaklaşık 30 m2 alanda kullanıyorum ve süper diyebilirim hoplar iyi olsa bile sinema da subsuz bana göre olmuyor... benden bu kadar kendi adıma başka önerebileceğim bir şey yok

saygılarımı sunuyorum iyi günler dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: zekidinc55

Arkadaşlar bu set hakkında bilgi olan var mı? subwooferde var. anfi olarak denon x500 var. Denon x500 hakkında bilgi paylaşırmısınız. YENİ BAŞLAYAN BİRİ OLARAK AVR'Lİ SİSTEM İÇİN YARDIM İSTİYORUM. YENİ BAŞLAYAN BİRİ OLARAK AVR'Lİ SİSTEM İÇİN YARDIM İSTİYORUM.
     YENİ BAŞLAYAN BİRİ OLARAK AVR'Lİ SİSTEM İÇİN YARDIM İSTİYORUM. YENİ BAŞLAYAN BİRİ OLARAK AVR'Lİ SİSTEM İÇİN YARDIM İSTİYORUM.

denon x500 avr ben kullanıyorum sinemada ve müzikte bence oldukça başarılı çok çok profesyonel bir performans beklemedikten sonra kaliteli ses alabiliyorsunuz resimdeki hoparlölerde yanılmıyorsam pure acoustıcs marka aynı marka hoparlörü kullanmaktayım ben alırken subwoofer yoktu sahibinden 2.el subwooferda buldum sistemi tamamladım yeni başlıyacağım fazla kurcalamam 1-2 sene idare etsin ucuz olsun diyosan öneririm benim şahsi fikrim bu.

• X500'de hdmi arc çıkış var mı? Yani tv'nin sesini hdli üzerinden avr'ye aktarabiliyormusunuz.

• Arkadaşlar pioneerlerde madein prc yazıyorken denonlarda nederland ya ıyor.bu denonun daha yüksek kaliteli olduğu anlamına gelmez mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.