Şimdi Ara

Yeni başlayan birine amfi ve hoparlör tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
4.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuk_aktan

bende almayı dusunuyorum pek düyülmamış bi markaninkini 5 yıldır kulandım degişdirme zamanım geldi çızırtı geliyor kolonlardan tamiri ilde ugraşmak istemiyorum:S

wharfedale 9.6lıkları tavsiye ederim 3-4senedir kullanıyorum hala tatmin ediyor ve tabi fiyat/performans olarak çok başarılı

@sascha35
    hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaoutletcomtr

arkadaşlar selam

Sıfır ürün almak isteyen arkadaşlara aşağıdaki amplifikatör linkine bakmalarını öneriyoruz.
    Bu arada Fiyatlar konusun da iddalıyız.
    kısa bir süre için peşin fiyatına 12 ay taksit imkanlarımızı da değerlendirebilirsiniz.

Detaylı bilgi almak isterseniz lütfen bizlerle iletişim kurunuz.

http://www.megaoutlet.com.tr/kategori/amplifikator.aspx

Teşekkür ederim hemen araştırmaya başlıyorum

• arkadaşlar yardım lütfen sansui a900p 4x75watt 8 ohm luk amfime bugün A çıkışlarına 4 ohm luk 150watt 4 kanal kule hoparlör,B kanalınada sansui orj 85 watt 8 OHM LUK HOPARLÖRLERİ bağladım çok güzel ses verdi herşey normaldi ve 3 durumunda dinlerken birden amfi de sigorta attı zannedersem çıkışları yaktı.bu neden olabilir YARDIM LÜTFEN.şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: jacksonpred

Uzun zamandır bu forumu, pek uzun olmayan zamandır da stereo ses sistemleri bölümünü takip ediyorum. Boots ile açmış olduğunuz topikten itibaren de sizin yorumlarınız okuyorum. Benim gibi bu hobiye yeni merak salanlar için , sıkılmadan ve üşenmeden olayı temelden anlatan çok faydalı bilgiler veriyorsunuz. Bu iyi niyetiniz için teşekkür etmek istedim

Sevgiler

Ben de arkadaşa katılıyorum, kendi adıma Sayın @atalayalper den çok şeyler öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum.

Kendisine teşekkür ediyorum.
  • tolgatoygun T kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam öncelikle geçmiş olsun anfiye baktım 8-16 ohm çalışıyor siz ona 4 ohm ve de 8 ohm bağlamışsınız bu seferde 4 ohm olan gücü çekmiş diğerine ise yeterli güç gelmediği için 2 sinden biri çıkışı yakmış peki 2 çıkışta mı yanık eğer öyleyse işiniz zor çünkü orjinali gibi olması zor ama tek çıkış yandıysa diğer çıkışı kullanabilirsiniz ayrıca empedanso 8 ohm dan aşağı hoparlör bağlmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi des_955 -- 15 Ocak 2014; 1:07:58 >
  • DES-955 ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YALNIZCA LEFT ( SOL)ÇIKIŞI YAKMIŞ TAMİR ETTİM.4 ADET TRANSİSTÖR ZİNCİRLEME GİTMİŞ ÖNEMLİ DEĞİL SONUÇTA ORJ MALZEMELERİ ELİMDE VAR.KABİN ETİKETİNE BAKMAMANIN CEZASI İŞTE :) SORUNU DA ŞÖYLE ÇÖZDÜM ÇOK ÖNEMLİ VE MAALESEF GEREK BU FORUMDA GEREKSE DİĞERLERİNDE HERKES BİŞİLER SAÇMALAMIŞ.BENİM 30 YILIM ELEKTRONİKLE GEÇTİ AKTİF OLARAK.BU KULELERİN GİRİŞİNE YANİ AMFİ ÇIKIŞINA 4.7 OHM 5 WATT TAŞ DİRENÇ BAĞLADIM KULE EMPEDANSINI DİRENÇ OLARAK 8 OHM A YAKLAŞTIRDIM VE SORUN ÇÖZÜLDÜ.BAŞKA KONULARDA GÖRÜŞMEK ÜZERE.TEKRAR TEŞEKKÜRLER,
  • ireyal kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgatoygun T kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam önemli değil sorunun çözüldüğüne sevindim bundan sonra bir daha olmaz gibi görünüyor kalın sağlıcakla
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    çok saolun ewet olmayack gibi :)) elektronikte hiçbişi kesin değildir ama.hoşçakalın.
  • Arkadaşlar yıllardır çok sayıda cihaz aldım sattım denedim.Tecrübelerimle size kısaca stereo cihaz almak istiyorum bütçem kısıtlı ama ucuza iyi doygun sesi nasıl alırım derseniz techniks entegre amfi hadi numarada vereyim su v500 den 900 e kadar eko olarakta aynı markanın sh ge90 hoparlör olarakta ucuza alınabilecek en iyisi pioneer ca 970 total de 1000 ile 1500 tl arası fiata toplarsınız Çok güzel doygun ses alırsınız.Tabii sonu yok elbette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.