Şimdi Ara

Yeni başlayan guild,sw,raf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni başladım. Complete collection ile yarışmaya dahil oldum. Muhtemelen 110 boostu kullanıcam. TN horde olarak başlarım diye düşünüyorum. Casual guild alımı olan varsa davetlerinizi beklerim.

Başka sw ve alliancede olabilir. Tn horde şart değil.

Online olabileceğim süreler Hafta içi 21:00-00:00 , Cts 19:00-00:00 , Pazar tam gün. Daha fazlasını ayıracak vaktim yok.

Raf atmak isteyen varsa ilgilenebilirim. Raf eşleşmesini yaptıktan sonra sırra kadem basmayacak birisi olsun. 2 yıl önce denk geldim adam raf yaptı bir daha oyuna girmedi, diğer platformlardan mesajlara da yanıt vermedi. Böyle olmasın ayıp.

Asıl arayışım guild. Oyun içinde niye aramıyorsun derseniz malumunuz yeniyim acemiyim. Bilgim birikimim sıfır. Bu sebeple alan olmayacaktır. Dh foruma konu açmak iyi olur dedim tanıdık simaları görürüz en azından. Kısıtlı oyun süremden dolayı hiçbir zaman hardcore olarak oynayamam diye düşünüyorum. Bu sebeple casual guild olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 7 Nisan 2019; 17:38:29 >

• Kardeş bende yakın bir zamanda karakter alıp başlayacağım oyunu çok iyi bildiğim söylenemez ama niyetin varsa birlikte oynayabiliriz en azından sende bende sıkılmamış oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben başladım. 110 a boostladım takılıyorum evreni keşfedip öğrenmeye çalışıyorum. Başladığınızda haberdar edin beraber vakit geçiririz.
  • Nerede başladın TN de mi ? Aslında 1 lvlden başlayarak biraz kassan daha öğrenmesi kolay oluyor yapamadığın görevlerde de youtubeden bakılıp öğreniliyor biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Colonistr

Nerede başladın TN de mi ? Aslında 1 lvlden başlayarak biraz kassan daha öğrenmesi kolay oluyor yapamadığın görevlerde de youtubeden bakılıp öğreniliyor biraz
    TN de horde mageyim. Açıkçası 1 lvl ile uğraşmak istemedim direkt olarak olaylara, end game ortamına girmek istedim. Bu şekilde öğrenmek bana daha uygun. Bu sebeple boosterı kullandım. En kısa sürede sizide beklerim. Beni mutlaka haberdar edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 8 Nisan 2019; 20:2:39 >
  • Bende bfa yok şuan o biraz sıkıntı olacak gibi ama dur bakalım inşallah :)

• quote:

Bende bfa yok şuan o biraz sıkıntı olacak gibi ama dur bakalım inşallah :)
    Sizden haber bekliyorum bfa aldığınızda birlikte ilerleyip öğrenelim.
  • Birkaç gün içinde belli olacak bu arada sıfırdan mı başlayalım yoksa 110dan sonra mı
  • quote:

Birkaç gün içinde belli olacak bu arada sıfırdan mı başlayalım yoksa 110dan sonra mı
    Ben sıfırdan başlayamam maalesef. O kadar sabrım ve oyuna ayıracak fazla vaktim yok. Direkt boostlarsınız 110 dan ilerleriz.
  • Doomhammerda ally taraında başlarsanız yardımcı olabilirim rafta atabilirim hafta içi ve sonu 18.00 den sonra 23.00 lere kadar online takılıyorum 1 ay öncesine kadar raidlerle item kasıyordum ama artık pvp çoğunlukta oynuyorum. Herb ve minning ile oyun içi gold biriktirip token alıyorum o yüzden fazla on olduğum zamanlar oluyor ilgilenirseniz mesaj yazabilrisiniz buradan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 12 Nisan 2019; 11:6:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YshtolaRhul7017

Ben sıfırdan başlayamam maalesef. O kadar sabrım ve oyuna ayıracak fazla vaktim yok. Direkt boostlarsınız 110 dan ilerleriz.

Alıntıları Göster
    Kardeş ben hallettim mevzuları bende 110dan başlıyorum inşallah haberleşelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.