Şimdi Ara

YENİ BAŞLAYAN İÇİN DRONE, MULTİKOPTER TAVSİYESİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu multikopter nam-ı diğer drone lardan edinmek istiyorum
    =>pahalı olmasın
    =>kenarlarında koruma parçaları olsun çünkü genllikle iç mekanda kullanacağım
    =>kullanması kolay olsun
    =>Biraz kalitesi olsun hemen bozuluvermesin
    Türk siteleri tercihimdir(hızlı kargo için) ama varsa 10 gün içinde getiren yabancı site ondan da alırım
    200-300 lira bütçem var

• Herkesin başladığı gibi başalmak yanılmanızı hobiden soğumanız önler. Bu nedenle iş mekan derken evin odasında falan uçuracaksanız Cheerson CX-10 falan almalısınız amadaha geniş mekanlarda hem içeride hem dışarıda uçuracağım diyorsanız o zaman SYMA X5C-1 JJRC H12C gibi modellerle başlayabilirsiniz. Bütçeniz dahilinde Türkiyeden x5c1 i rahatlıkla edinebiliriniz. Bkz. Sahibinden
  • hebelup kullanıcısına yanıt
    araştırmalarım sonucunda syma x5c-1 e karar vermiştim ben de
    doğru seçmişim demekki teşekkür ederim
  • Mini boy birşeyle başlamak iyidir. En azından düşse kırılsa bile acımazsın. Şunlara bakabilirsin :

http://www.dronmarket.com/Mini-Dron,LA_228-2.html#labels=228-2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ilk defa drone alacağım. Syma x5c-1 modelini sipariş ettim. Başlangıç için iyi gibi gözüküyor

Yaklaşık 55 dolar:http://www.banggood.com/Syma-X5C-Explorers-2_4G-4CH-RC-Quadcopter-Mode-2-With-Camera-p-913827.html
  • V686 nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Peki şarjı nekadar gidiyor bunun siz kullandınız mı
  • BlindGuardianNN kullanıcısına yanıt
    CX-10 - 6dk kadar uçar 30 dk da şarj edersin
    Syma X5c-1 tek şarjla 8-10 dk kadar uçar (Kamera ile çekim yaparsan) Şarj süresi 80 dk
    JJRCH12C tek şarjla 8-10 dk kadar uçar (Kamera ile çekim yaparsan) Şarj süresi 90 dk

Bu uçuş süreleri sakin uçuşlar için geçerlidir sürekli son gaz aktif takla vs uçarsan bu süreler düşer. Bu modellerin hepsini kullandım. Bir çoğu hakkında çekimler unboxing tarzı videolar yaptım kanalıma bakabilirsin.

MULTIKOPTER 101
    Anladım teşekkürler.

peki kamerasız olupta benim gopromu bağlayabileceğim birşey varmı, Böylece uçuş süresini dahada uzatabilirim diye düşündüm.
    gerçi ağırlık yapacağı için hemen hemen aynıya gelir,

JJRCH12C şu model aslında fena değilmiş başlangıç için. en azından elimi alıştırabileyim. Bu konularla ilgiil size birçok sorum olacak şimdiden kusura bakmayın

Menzil olayı nasıl. Mesela ben balkonda oturucam atıcam budu dışarı oturduğum apartmanın etrafında birkaçtur attırıcam yanıma çekip sonra izlicem örn :D anlık olarak hem izleyip hemde kayıt yapamıyor sanırım bu model

EDİT: CX-10 epey küçükmüş :D ama en azından çekim yapmasa bile başlangıç için iyi gibi geldi, hem ucuz hem kısa sürede şarj oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindGuardianNN -- 1 Şubat 2016; 16:17:04 >
  • h12c yaklaşık mesafesi 140m kadar. ancak etraftaki frekans engelleyicilere göre değişir bu nedenle açık alanda uçurmalısınız.. hem uçup hem izleyim diyorsanız syma x5sw veya v686g alabilrsiniz. gopro vs takacaksanız o zaman mjx x101 syma x8c ya da kaideng k70c alaiblirsiniz.
    Anladım. Değerlendireceğim. Teşekkürler. Genelde hep kafama takılan şey şarj konusu. Sonuçta motor gücü vs normal o kadar süre dayanması, ama kulağa az geliyor 10dk uçuş

Ben bir videoda izlemiştim adam bu cihazı (artık herneyse markası) havaya bırakıyor, Arabayla gidiyor yolda bu havadaki cihazda onu takip ederek arkadan geliyor , o cihazın kamerasından bakıncada sanki RPG oyunu gibi görüyorsun
  • cihaz quanum nova oto uçuş modu var gps koordinatlarını veriyorsun buralarda uç gel diyorsun yapıyor.
  • BlindGuardianNN kullanıcısına yanıt
    Olmassa bir ip bağla bin arabaya çek gelsin peşinden :)
    Tuzlu sanırım biraz :D ama başlangıç için şimdilik fazla , merak ettiğimden sordum, çok sağol
  • duzguner42 kullanıcısına yanıt
    Çok komik kardeşim ya ne söylesem bilemedim... Yerlere yattım gülmekten anca kendime geldim ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindGuardianNN -- 3 Şubat 2016; 13:42:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.