Şimdi Ara

Yeni Başlayan Yardımı :) lütfen içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sana goddess oynayan arkadaşlar daha detaylıca yardım edebilirler, bekle gelince cevaplarlar sorularını
  • quote:

Orijinalden alıntı: zescafe

knight oynadım..ordan orc ve humanlar vardı yani açıktı herşey burda elfi var cücesi var=) karışık geldi o yüzden sordum

Düşman İrk veya taraf yok burada World Pvp var şehir icleri haric istedigin kişiyle istedigin yerde dostda olabilirsin pvp de yapabilirsin
    Herkes istedigi yerde kasabilir tabiki lvline uygun olmasi lazim maplerin kisaca boyle acikliyayim
    İmzamda Güide linki var oradan class irk skiller bolumune girersen hangi irk hangi classtan basliyor hangi bolumlere ayriliyor gorebilirsin

http://l2wiki.com/Classes_in_Lineage_2

4.Class İsminde baslangictaki yazan terim class isimleri diyeyim acikladigim sonuclara cikiyor
    Feoh yazan mage sayiliyor ( Stafff blunt kullaniyor buyu atklari yapiyor )
    Tyr yazanlar WARİOr oluyor ( Two handed weapon--------- dual sword Polearm(mizrak) Fist (pence) kullaniyorlar
    İss yazanlar buffer sinifi oluyor Dual sword yada kalkan sword
    Othel : dagger veya asasin oluyor diyeyim DAGGER dual dagger kllaniyorlar
    Yull : okcu archer classi oluyor tabiki bow kullaniyorlar
    Sigel : Tank sinifi oluyor one handed sword yada blunt kullaniyorlar
    Aero : Healer sinifi oluyor senin taktigine bagli olarak weapon kullaniyorlar one handed weapon yada mana hp arttici dual swordda olabilir
    Wynn : Hayvan bakicisi classlari oluyor petleri var petlerle saldiriyor Bow yada staff kullaniyor zaten atk isini petler yapiyor :D

Diceksin her irkin her classda siniflari var sadece irksal 1 kac pasif skill farki oluyor bu kadar

gece ve hizlicak bu kadar aciklama yapabilirim zaten kimse burada oturup oyunu tam anlatamaz :D oyşe bir oyun degil :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 8 Ağustos 2013; 1:48:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zescafe

knight oynadım..ordan orc ve humanlar vardı yani açıktı herşey burda elfi var cücesi var=) karışık geldi o yüzden sordum

Lineage'de düşman ırk yoktur.

friend-enemy olayı clan-war ( clan - savaşı ) gönderilerek belirlenir. Oyunun kendi senaryosu gereğince dark-elf hep kötüdür.Oyun içerisinde doğan her ırk friend dir.

En çok sorunlan sorulardan biride lineage de class seçimi.Eskiden bu soruya cevap vermek daha kolaydı şimdi biraz daha karışık hale geldi. En başta oyun içindeki ırkları tanıyalım ondan sonrasında class seçimi daha kolay hale gelicektir. Bazı level aralıklarında sınıf değiştirsiniz. Sınıf nedir aynen lisedeki sayısalcıda olabilirsin sözelcide.

Oyun içinde bunu örneklersek lvl 20 de archerda olabilirsin tank da olabilirsin işte bu yol ayırımına sınıf diyoruz.

Level 20 / level 40 / level 76 / level 85 dir. Şimdi siz başlangıçta hangi ırkkı seçerseniz onunla devam edersiniz.
    Level 20 sizin oyundaki kaderinizi değiştirir geri dönüşü yoktur.
    IRKLAR ( RACE ) bu kısmı sizin sorduğunuz sorulara göre yazıcam.
    Her ırkın kendine göre avantajları var dezavantajları var. Normalde 34 tane class vardır. Bu classlardan

ORC : warrior / buffer açabilirsiniz.
    ELF : tank / archer ( okçu ) / healer / Mage / buffer / summoner
    DARKELF : tank / archer ( okçu ) / healer / Mage / buffer / dagger / summoner
    HUMAN : tank / archer ( okçu ) / healer / Mage / buffer / dagger / summoner /warrior
    DWARF : item yapabilen yada itemleri spoil ilen çekebilme özelliğine sahiptirler./warrior/dagger
    KAMAEL : archer / mage / warrior / buffer

Basit bir anlatımla bu şekilde karakter seçme ekranında class path e tıklarsanız ırk’ınızın tüm sınıflarını görebilirsiniz.

Level20 / level 40 / level 76/ level 85 de özel questleriniz olur bu questleri yaptıktan sonra sınıfızı seçebilirsiniz.

Level 20 vede level 40 sınıf değiştirdiğiniz npcden armor vede silah ve soulshot ı size verilen proof la npc den alabilirsiniz.Para vermene gerek yoktur. coin denen sistemlede armor ve silah alabiliyorsun.

rogue un oyun icindeki adı dagger ca karşılık geliyor.
    shaman nı hangi anlam icin kullanıyorsunuz bilmiyorum.

yazdıkarımda eksikler vede hatalar olabilir.

lineage2.com unda sitesinde class secim sayfası artık değişmiş. eskiden ırk lara göre yazıyordu şimdi ise sınıflara göre yazıyor.kısacası ne oynamak istiyorsan onu yaz bizde sana o sınıfların ismini yazalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 9 Ağustos 2013; 14:56:22 >

• pvp server oyna moruk. boş işler kovalama. low rate, orjinal hikaye. oynicaksan da god değil Freya client oyna. herkesin zevki farklı tabi tartışılmaz. bence bul bi Freya veya Highfive server, başla orda oyna. level kasayım, noblesse quest yapayım, boss keseyimde jewelim olsun diye uğraşma. uğraşcaksan bile mid rate dene. pvp olmasına gerek yok. oyunu daha rahat kavrarsın bence.

edit: low rate de veya orjinalde sen kasıp jewel yapıp item dizene kadar kim bilir kaç ay geçicek + yeniyim diyosun. 3-4 ay kasıp sonunda full rb jewelli, full nechant bufflı, enchant skilli, item farkı olan bi lavuk gelip 2-3 crit atacak oyundan soğuyacaksın. en mantıklısı herkes eşit olucak, playerlığını konuşturucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IOwnYouu -- 9 Ağustos 2013; 3:07:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOwnYouu

pvp server oyna moruk. boş işler kovalama. low rate, orjinal hikaye. oynicaksan da god değil Freya client oyna. herkesin zevki farklı tabi tartışılmaz. bence bul bi Freya veya Highfive server, başla orda oyna. level kasayım, noblesse quest yapayım, boss keseyimde jewelim olsun diye uğraşma. uğraşcaksan bile mid rate dene. pvp olmasına gerek yok. oyunu daha rahat kavrarsın bence.

edit: low rate de veya orjinalde sen kasıp jewel yapıp item dizene kadar kim bilir kaç ay geçicek + yeniyim diyosun. 3-4 ay kasıp sonunda full rb jewelli, full nechant bufflı, enchant skilli, item farkı olan bi lavuk gelip 2-3 crit atacak oyundan soğuyacaksın. en mantıklısı herkes eşit olucak, playerlığını konuşturucak.

iGireceginiz serverla officalde ayni hizda lvl kasiliyor sans ve kasmasini bildikten sonra.
    Bu arada o dediklerin private serverlarda olmuyordu. Gelip tek atan yoktu veya 1 custom icin 1 hafta farm yapilmiyordu veya 3gun farketmez
    Full rb jewelli adam seni gelip kesmez merak etmeyin ayni mekanda bulusmazlar
    85 90 90 95 95+ oyunda hemen hemen gruplasmalar bu yonde 99 lvl gelipde 85lvl ile ayni mekanda bulusmasi zor
    Neyse Gelene kapimiz acik Gelmiyene kolay gelsin.
    Daha once girip ogrenmedigin icin bence bu konusmalari yapiyorsun 1haftada noblese bile olabilirsin.
    Saygilar.

• Hergün farklı servere girmek ve her yaptıgın şeyi herserverde tekrarlamak sana zevk vericekse private serverde oynayabilirsin :D Zaten o mentaliteyi aşamayan elemanlar hep fail olur offical serverde genelde benci ben gralım ya diyen atarlı tipleri bulursun private serverlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Hergün farklı servere girmek ve her yaptıgın şeyi herserverde tekrarlamak sana zevk vericekse private serverde oynayabilirsin :D Zaten o mentaliteyi aşamayan elemanlar hep fail olur offical serverde genelde benci ben gralım ya diyen atarlı tipleri bulursun private serverlerde

officaldan pvp serverına gelipte pvp yapmasını bilmeyen tipler adamlara ölüp ölüp ağlarsa, adam da "ben gralım" der tabi. :)

officalda öğreneceğin en iyi şey farmlamak. ölene kadar farmlicaksın officalda. offical demeyelim de low rate diyelim şuna çünkü god için konuşmak istemiyorum pek oynamadım açıkcası. girdim baktım l2 ile alakası yok bence. benim gibi düşünen bir çok arkadaşımda ekip halinde pvp serverları geziyo.

adam low rate'de mini raid keser gibi player kesmeye kalkıyo. kombineden haberi yok. sonra oturuyo ağlıyo "bu ne böyle eşitsizlik mi olur?", "hep aynı şeyler bu ne sıkıcı ölüp duruyorum ben hep." tarzında şeyler düşünüp/söyleyip kaçıyo gidiyo low rate serverında farm yapıp ego kasmaya.

• quote:

quote:

Hergün farklı servere girmek ve her yaptıgın şeyi herserverde tekrarlamak sana zevk vericekse private serverde oynayabilirsin :D Zaten o mentaliteyi aşamayan elemanlar hep fail olur offical serverde genelde benci ben gralım ya diyen atarlı tipleri bulursun private serverlerde

officaldan pvp serverına gelipte pvp yapmasını bilmeyen tipler adamlara ölüp ölüp ağlarsa, adam da "ben gralım" der tabi. :)

officalda öğreneceğin en iyi şey farmlamak. ölene kadar farmlicaksın officalda. offical demeyelim de low rate diyelim şuna çünkü god için konuşmak istemiyorum pek oynamadım açıkcası. girdim baktım l2 ile alakası yok bence. benim gibi düşünen bir çok arkadaşımda ekip halinde pvp serverları geziyo.

adam low rate'de mini raid keser gibi player kesmeye kalkıyo. kombineden haberi yok. sonra oturuyo ağlıyo "bu ne böyle eşitsizlik mi olur?", "hep aynı şeyler bu ne sıkıcı ölüp duruyorum ben hep." tarzında şeyler düşünüp/söyleyip kaçıyo gidiyo low rate serverında farm yapıp ego kasmaya.

seni tanımasam bu adam private server sahibi derdim :D

• quote:

quote:

Ne güzel açıklamışsın .

• aksiyona gel :D değerlenir buralar yerimizi alalım :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.