benimde sorum olcaktı dr gunzu yükledim açtım ama şifre falan yazdığımız yerin yanındaki serverler görünmüo o yüzden giriş yapamıom lütfen yardım edinnn
GunZ 2 çıkacak diye haberler vardı sonra yok oldu.
Başlayasım varda hiç sevmediğim birini hatırlatıyor bana bu oyun. Birde zıplarken kılıç sallıyanlar falan vardı onlar nasıl yapıyor ya?
quote:
Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes
Başlayasım varda hiç sevmediğim birini hatırlatıyor bana bu oyun. Birde zıplarken kılıç sallıyanlar falan vardı onlar nasıl yapıyor ya?
quote:
Orijinalden alinti: Jellal Fernandes
Baslayasim varda hiç sevmedigim birini hatirlatiyor bana bu oyun. Birde ziplarken kiliç salliyanlar falan vardi onlar nasil yapiyor ya?
ba?layalym bro ?
quote:
Orijinalden alıntı: zRabbeR
quote:
Baslayasim varda hiç sevmedigim birini hatirlatiyor bana bu oyun. Birde ziplarken kiliç salliyanlar falan vardi onlar nasil yapiyor ya?
ba?layalym bro ?
bi 10 gün sonra başlarız sana uygunsa benim pc yarın servise gidicek.
quote:
Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes
quote:
Orijinalden alıntı: zRabbeR
quote:
ba?layalym bro ?
bi 10 gün sonra başlarız sana uygunsa benim pc yarın servise gidicek.
tamam bro pm atarsın sen
kesinlikle başlanmaması gereken bi oyun. Ben ne akla oynadım o kadar. DBF felan yapan manyaklar tadınızı kaçırır demedi demeyin
Oyun bilgileri için teşekkürler. Eline sağlık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme