e aktif olmadı bi türlü q da sadece kör ediyor az da vuruyo yada ben beceremedim :D
E'ye puanı bastığın zaman oyunun sonuna kadar aktif oluyor, zehirli ok atıyor. Teemo için AS/AD kasman lazım. Phantom Dancer, Infinity Edge ve The Black Cleaver alınca oldukça etkili hale geliyor. Tank'ları harcıyorum tek başıma
quote:
Orijinalden alıntı: General Boozer
quote:
Orijinalden alıntı: Villi Lapsi
Ben de oyuna yeni başladım sayılır, 3 - 4 gündür oynuyorum. Oyun esnasında görüp Teemo aldım, bence doğru kullanılınca coşan bir karakter. AS/AD kasıyorum sürekli. Başlarda zor oluyor kasması fakat ulti'yi açıktan sonra durdurması çok güç.
Dün akşam son oynadığım oyundan:
Yeni başlayan birisi için benzer tavsiye olursa ben de sevinirim. Ezreal de fena değil mesela.
Dis fakking Vayne buil...
Sence benim build'im nasıl, Teemo'ya uygun mudur veya verebileceğin bir tavsiye var mı daha etkili olması için?
quote:
Orijinalden alıntı: *HardCore*
quote:
Orijinalden alıntı: Bonnie Wright
orianna, twisted fate, cassiopeia, le blanc
kesinlikle haklısın kardeşim,orianna da müthiş kolaydır en kısa sürede denemeli arkadaş
ben de olaf shen kennen shewanna öneriyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: General Boozer
quote:
Ben de oyuna yeni başladım sayılır, 3 - 4 gündür oynuyorum. Oyun esnasında görüp Teemo aldım, bence doğru kullanılınca coşan bir karakter. AS/AD kasıyorum sürekli. Başlarda zor oluyor kasması fakat ulti'yi açıktan sonra durdurması çok güç.
Dün akşam son oynadığım oyundan:
Yeni başlayan birisi için benzer tavsiye olursa ben de sevinirim. Ezreal de fena değil mesela.
Dis fakking Vayne buil...
Sence benim build'im nasıl, Teemo'ya uygun mudur veya verebileceğin bir tavsiye var mı daha etkili olması için?
Çok fazla squishy kasmışsın, Frozen Mallet-Madred's Bloodrazor-Wit's End gibi itemlar daha iyi oluyor Teemo'da. Botuda tank botu almanı öneririm AS bot Ranged AD Carry dışında hiç bir rolde kullanılmamalı bence. Biraz rehber araştırırsan iyi buildler bulabilirsin sanırım, birde Black Cleaver itemı stacklenmez yani 2 tane veya daha fazla Black Cleaver almak mantıksızdır. Stacklenmez derken verdiği AS ve AD'den bahsetmiyorum pasifi olan armor penetrationdan bahsediyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: can0650
quote:
Orijinalden alıntı: Siorer
Q ve e noluyo teemoda öyle diyosun
e aktif olmadı bi türlü q da sadece kör ediyor az da vuruyo yada ben beceremedim :D
E'ye puanı bastığın zaman oyunun sonuna kadar aktif oluyor, zehirli ok atıyor. Teemo için AS/AD kasman lazım. Phantom Dancer, Infinity Edge ve The Black Cleaver alınca oldukça etkili hale geliyor. Tank'ları harcıyorum tek başıma
Sen hiç full ap teemo gördün mü as olarak sadece nashor tootlu nasıl öldüğünü bile anlamazsın birden düşüverirsin. Sana mı focuslandılar bas zhonyayı debelenip dursunlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme