Şimdi Ara

Yeni Başlayanlar için Hi-Fi Sistem Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
5.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara gözdemiz Supraydı forumun yeni gözdesi Atlas oldu anlaşılan :)

Qed xt serisi tavsiye etmem.. Dh Labs fiyat performans oranı iyidir. Atlas için de arkadaşlar size tavsiyelerde bulunacaklardır, hiç kullanmadım. Daha saysak onlarca marka var mesela black-rhodium ankara sigmases asım abiden alınabilecek kaliteli bir markadır. Supra keza öyle specleri müthiç bir kablodur.
  • Merhana,

Önerileriniz için teşekkür ederim. Interconnect i ilk aşamada almam bütçe açısından beni aşacak gibi. Şimdilik Pikap ın kendi kablosunu kullanarak sisteme bağlayacağım. Sonrasında Atlas ı incelerim şu an o kabloyu pikap a nasıl bağlarım onu bile bilmiyorum açıkçası:)

Hoparlör kablosu olarak da incelediğimde benim bütçe aralığımda aşağıdaki kablolar var. Bunlardan hangisini almamı önerirsiniz? Ben hem hoparlörüm bi-wire özellikli olduğu için hem de fiyat olarak diğerine göre daha uygun olduğu için Atlas'ı almayı planlıyorum ya da belki DH-Labs ile devam ederim. Burada görüşlerinizi iletebilirseniz sevinirim. Malum yeni başladığım için şu aşamada kabloyu al dene gibi bir şansım çok olmuyor, bu yüzden sizin görüşleriniz önemli.

Supra Ply 2x3,4 Combicon
    Supra Ply 2x2,0 Combicon
    Atlas Cable Equator Bi-wire 4-4
    DHLabs T14

• Kabloları yurt dışından gelecek arkadaşlarımdan mı istesem diye düşündüm. Ama uçları ile ilgili farklı seçenekler görüyorum futureshop da. Bu konuda da yardımcı olabilir misiniz? Zamanım kısıtlı olduğu için hızlı bir çözüm bulmam gerekiyor aksi takdirde TR'de 2 katı gibi fiyatlara almak durumunda kalacağım gibi görünüyor:)

Burada banana almak istesem standart mıdır? Bazı noktalarda sığmadı gibi yorumlar okumuştum ama benim amfi ya da hoparlörümün speclerini nasıl bulabilirim? Yönlendirebilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler,
  • Naçizane bir kaç öneride bulunayım.kendi bütçeme göre bir çok cihaz aldım sattım artık biraz duruldum mecburen.en çok takıldığım konu hard diskde depoladığım müzikleri analog amfimde dinleyebilmek için DAC arayışı oldu.iyi cihazların fiyatları çok yüksek gelmişti.çareyi kompakt cihazda buldum.Pioneer z9 aldım.cd ve sacd çalıyor.internet radyosu var.usb den flack çalabiliyorum .daha ne olsun benim ihtiyacımı karşıladı.içinde kendi amfisi de var ama beni tatmin etmediği için kullanmıyorum.sesi başka amfi üzerinden dinliyorum.seçenek olarak düşünülebilir.herkese mutlu günler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.