Nasıl bir topic açıpda "serverlara bağlanmayı" sorsam diye düsünüyordum bende.. Kumandan eline sağlık gerçekten müthiş bir çalışma olmuş.
reg olarak metini nasıl kaydedecez. farklı kaydet de göremedim
bu o kadar zormu yaw
farklı kaydet diyeceksin dosya adına
cod2.REG
yazıp kaydedeceksin sonra çift tıklayacaksın BİTTİ .
süpersiniz bilgiler için teşekkürler
kardes ne olur yardim et bu dosya hata veriyor bnun nasil cözerim.. yada sen bu dosyaya upload edebilirmsiin ?? IWD DOSyasini ???
BUDA RESIM:
KARDES NE OLUR YARDIKM ET her servere girince bu hatayi veriyor ..bi odosyayi upload etsen süper oclak..
dosyan bozuk. yeni bir dvd edinmeyi dene. o dosya upload edilemiyecek kadar büyük
quote:
Orjinalden alıntı: kingonur
dosyan bozuk. yeni bir dvd edinmeyi dene. o dosya upload edilemiyecek kadar büyük
nasil y ani yeni bir dvd???
Oyunun dvd sini :) yüklü olduğu dvd yi...
quote:
Orjinalden alıntı: kingonur
Oyunun dvd sini :) yüklü olduğu dvd yi...
dvd mi??? DVD si yokki ..benimki korsan ya biri upload etse avrya süper olcak
kardes bu sorunnedir bi yardim et!!!!!!!!!!!!!!
1:3 PATCHI kuramiyorum!!!!!!!!!
buda resim:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan4 -- 7 Ekim 2007; 17:52:18 >
quote:
Orjinalden alıntı: aslan4
buda resim:
buda ne cod 4 modern warfare ile ilgili bir dosya yüklemeye çalışıyorsun cod2 ile alakası yok bunun
cod4 değil kumandan alttaki yere dikkatli bak call of duty 2 patch dıyor ama arkadaş eski sürüö bi patch yüklemeye çalışıyor galiba...
ben kurdum oyunu sagolun online oynayabiliyorm ama sadece 2 tane turk server cıkıyo yukardakı ipleri nereye yazcaz neden daha fazla turk server cıkmıyo acaba
quote:
Orjinalden alıntı: Kumandan
quote:
Orjinalden alıntı: aslan4
buda resim:
buda ne cod 4 modern warfare ile ilgili bir dosya yüklemeye çalışıyorsun cod2 ile alakası yok bunun
call of duty 4 deil 2 tammam mi????????
quote:
Orjinalden alıntı: arakabdullah
cod4 değil kumandan alttaki yere dikkatli bak call of duty 2 patch dıyor ama arkadaş eski sürüö bi patch yüklemeye çalışıyor galiba...
ESKI SÜRÜM DEYIL ; 1:3 PATCH ÖNCEDEN YÜKLEMISITM GALIBA ONDAN BEN BUNU NASUIL CÖZERIM BI YARDIM EDIN...NASIL ESKI PATCHI SILIRIM OYUNU 2 KEZ YENIDEN KURDUM YINE AYNI HATA .REGISTER KAYIT DEFTERINDE ESKI PACTHLERI SILDI M GINE OLMUYOR BI YARDIM EDIN!!!!!!!!!
arkadaslar bi yardim edin eski dosyai nerden silebilrim bu hatayi nasil cözerimmmmmm!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: genccimbomlu
ben kurdum oyunu sagolun online oynayabiliyorm ama sadece 2 tane turk server cıkıyo yukardakı ipleri nereye yazcaz neden daha fazla turk server cıkmıyo acaba
x-fire programını kullanırsan tüm türk serverlarına ulaşabilirsin...