Şimdi Ara

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN PS3 PES 2010 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
15.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler, en yakın zamanda ps cafeye gidip deneyeceğim penaltı ve frikiği.

İkisini de daha hiç gol yapamamıştım
  • penaltı konusu iyi oldu
  • kendi yeralanından topa vur top rakip savunmanın arkasına düşsün senin adam topu alıp gol atsın bu taktik işe yarıyor ve pes 10 da ençok uzun top larda gol oluyor
  • yahu amma karışık mış biraz daha kolayı yokmu bunun mesela topla ileriye doğru atak yaparken şöyle topun üstünde hareket yapsın sağ sol çalımlar filan bunu nasıl yapıcaz ??
  • bütün çalımların oldugu bi video var.Onu izleyebilirsiniz.Ordan öğrendim bende hepsini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AsiL

bütün çalımların oldugu bi video var.Onu izleyebilirsiniz.Ordan öğrendim bende hepsini.

link verirsen sevinirim arkadaşım.
  • Adam flood un kralını yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkcan.

Adam flood un kralını yapmış.

Evet, . Bu arada değiştirmişsin nicki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 5 Ağustos 2010; 10:46:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean

quote:

bütün çalımların oldugu bi video var.Onu izleyebilirsiniz.Ordan öğrendim bende hepsini.

• quote:

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=Yp2SyGrMPGQ

• arkadaşım verdiğin link i daha önce bir yerde izledimde bu video daki joyistik ps3 joyistiği değil denediğim birçok hareketi yapamıyorum.
  • Ayrıca youtube girmek de sorun. Bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliefe07

Ayrıca youtube girmek de sorun. Bilen var mı?

203.138.71.154
    200.12.229.1
  • quote:

arkadaşım verdiğin link i daha önce bir yerde izledimde bu video daki joyistik ps3 joyistiği değil denediğim birçok hareketi yapamıyorum.

llinkdeki ps3 değil arkadaşım nasıl olucak o anlamadım deniyorum olmuyor.
  • bir allahın kulu yardım etsin artık pes 2011 çıkacak hala beceremedim şu şeyi :))
  • ARKADAŞLAR BEN HALA ŞU TOPU ÜSTÜNDEN AŞIRMAYI BECEREMİYORUM YARDIMMMMM
  • Arkadaşlar PS3'de Queresma ile Guti'yi Beşiktaş'a nasıl alabilirim?
  • quote:

ARKADAŞLAR BEN HALA ŞU TOPU ÜSTÜNDEN AŞIRMAYI BECEREMİYORUM YARDIMMMMM

L1'e basılı tutarken şuta bas. Ama normal çekiceğin şutun %20-30 arası daha fazla bas. Yönünü iyi ayarlaman lazım bi de.
  • Hepinize çok işe yarayacak bir hareket var. İleri doğru koşarken 2 kere ardarda R2'ye basın hızlıca ama eliniz R1'de olmasın. Şu bildiğiniz topun etrafından bacağını gezdirme hareketini yapar. Mesela 2 stoper ile karşı karşıyaysanız sadece, bunu dümdüz koşarak yapın, sağa ya da sola gideceksiniz sanarak ikisi de farklı taraflara giderler kaleci ile karşı karşıya kalırsınız Ayrıca oyuncu ile yön değiştirirken R2'ye basarak dönün. Daha keskin olur dönüşler ve top kaptırma riskiniz azalır.

Frikiklerde ise önemli bir detay. Şutun hızını ayarladıktan sonra analogdan falso verin sağa ya da sola çekerek. Bunu yaparken Üçgen tuşuna basarsanız sert vurur, X'e basarsanız yumuşak keser rahat falso alsın diye...

L1 + Üçgen yaparsanız koşu yoluna aşırtma pas atar. Bu çok işe yarar bir özellik.

• quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

Arkadaşlar PS3'de Queresma ile Guti'yi Beşiktaş'a nasıl alabilirim?

Yukarı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.