Şimdi Ara

yeni başlayanlar için yugioh öğrenim oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni başlayanlara oyunu öğrenmesi için bu sitedeki öğrenim oyununu öğrenmesini tavsiye ederim %20-25 ingilizce gerektirir(keşke türkçe olsaydı)oyunda sen joeysin ve pc ye karşı maç yapıon yugi de sana kartların türünü ve nasıl oynayacağını şekilli ve yazılı anlatıyor.umarım işe yarar.verildiyse şimdiden özür dilerim ama ben görmedim.http://entertainment.upperdeck.com/yugioh/en/

• quote:

Orjinalden alıntı: otfr_otfr

yeni başlayanlara oyunu öğrenmesi için bu sitedeki öğrenim oyununu öğrenmesini tavsiye ederim %20-25 ingilizce gerektirir(keşke türkçe olsaydı)oyunda sen joeysin ve pc ye karşı maç yapıon yugi de sana kartların türünü ve nasıl oynayacağını şekilli ve yazılı anlatıyor.umarım işe yarar.verildiyse şimdiden özür dilerim ama ben görmedim.http://entertainment.upperdeck.com/yugioh/en/

Nasıl indircez?

• indirme deil siteden oynuyon
  • peki paralimi yoksa ücretsiz de oynayabiliyor muyuz
  • en küçük bi ücret bile yok dediğim gibi oyunu öğrenmek için
  • evet bu oyun daha önce verilmişti bence yeni öğrenenler için iyi bi avantaj ve uygulamalı gösterdiği için ingilizce olması bişi değiştirmiyo
  • YAWS OYNAMAK ICIN NEREYE GIRIYON BULAMIYOM
  • YAWS CVP WERIM OYNAMAK WE OĞRENMEK ISTIYORUM

• NEDEN KIMSE CVP WERMIYORRR
  • bende yugiohun serisi var bende oynamasını tek başına öğrendim yugi pc oyununun içinde nasıl oynancağı yazıyo
  • emeğe saygı ama ben bu oyunu ve yugioha benzeyen başka bi net oyununun linkini vermiştim
  • NASIL YANI INDIRCEMMI YOK SA NETTEMI OKUCAM SENLE MSN KONUSSAK
    MSN ;;;;,,asi_dragon_11@hotmail.com bu msn adresı herkes ıcın gecerlı al ekle ıstersen ekleme bence ekle
  • nette oynuyosun indirme gerekmiyo hatırlamıyomusun bi kere ben sana linki verdim oyna die ya sende çok konuşma var filan demiştin
  • O BUMU OLAMAZ YINEDEN SAOL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.