Şimdi Ara

Yeni Başlıyorum , Lütfen seçmeme yardım edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi yapmışsın fotoğrafa ilgin olduktan sonra nasıl olsa dslr ye geçiyorsun
  • Sizce daha uygununu bulabilir miyim ? (0 ürün olarak)

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1107&mid=59&sn=2
  • Arkadaşlar ürünü buldum . 500D .

http://www.kamerapili.com/productDetail.asp?id=257

Fatihteki bu mağazadan , elden de alabiliyormuşum.

Gidip direk elden alacağım.

Mağaza hakkında bilgisi olan carsa yazsın. Çünkü fiyat çok uygun geldi bana.
  • Arkadaşlar ürünü aldım. Çok harika bir makina. 1600 450 d ye vermek yerine garantisiz 500 d ye 1300 vermek çok daha mantıklı geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akon47

Arkadaşlar ürünü aldım. Çok harika bir makina. 1600 450 d ye vermek yerine garantisiz 500 d ye 1300 vermek çok daha mantıklı geldi bana.

hocam hayırlı olsun iyi günlerde kullanın benim gibi d5000 ile Canon 500d kalan biri için makinayı yorumlarsan ve örnek fotoğraf koyarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akon47

Arkadaşlar ürünü aldım. Çok harika bir makina. 1600 450 d ye vermek yerine garantisiz 500 d ye 1300 vermek çok daha mantıklı geldi bana.

hocam hayırlı uğurlu olsun, 1300 tl dslr bir cihaz için değer, hepsiburada.com da s200 exr aylardır 1700 tl satılıyor ve garantisiz mal almam diyen sağlamcı ve saf bir kesim acayip derecede kazıklanıyor ,(bu söylediklerim efsane haline gelmiş ve piyasada garantili olarak 1000 tl nin üzerinde satılan diğer kompakt makinalar için de geçerli) http://www.hepsiburada.com/Liste/fujifilm-finepix-s200exr-12mp-27-lcd-dijital-fotograf-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=bd97047&categoryId=248

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 29 Aralık 2010; 8:34:23 >

• Makinadan çok anlamadığım için , ben de araştırarak deneyerek aldım. Canon daha çok tercih edilen bir ürün sanırım.Fotokritik.com da çekilen güzel resimler genelde canon ile çekilmiş. İyi resim çeken kişiler genelde canon u tercih etmiş.

Ben en azından pişman olmam aldığıma diye canon aldım. Sonuçta bu kadar seçen var diye.

Lens alırken Canon a uyumlu lens daha fazlaymış. Nikon sanırım daha zor bulunuyo.

Makina olarak daha fazla resim çekemedim. Ve kursa falan da gitmediğim için çektiğim bu resimler de muhteşem değil. Örnek resim koyuyorum , ordan belki bir fikir edinebilirsin. Yada fotokritik e üye ol benim gibi resimlerin büyük halini görmek için , hem de çektiğin resimlere yorum alırsın ilerde.

İlgilenen tüm arkadaşlara sağolsun. Yardımlarınız için teşekkürler.

Yeni Başlıyorum , Lütfen seçmeme yardım edin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.