Şimdi Ara

Yeni Batman filminin çekimleri bu yıl başlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Ben Affleck tip olarak Batman/BW karakterine muhteşem uyuyordu, keza Superman/CK rolüne de Henry Cavill cuk oturuyordu. Şimdi iki aktör de DC evreninden ayrıldı. James Gunn un GotG serisine dönmesi gibi bir süreç olur mu diye bakınmıyor değilim.
    Yalan yanlış bilgi vermeyin, Cavill'in bir yere gittiği yok.
  • Ciddi ciddi Bale yeniden Batman olsun diyenler var Şaka gibi. Affleck Bale'den çok daha iyi bir Batman'di. Bale'in Batman'i başarılı oldu çünkü Nolan'ın yönetmenliği vardı. Matt Reeves kendi vizyonuna uygun bir aktör seçecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    Cavill devem ediyorsa Affleck i de ikna etseler şahane olur ama Affleck baya gemileri yakmış görünüyor. Batmanın uzaylılarla mücadele etmediği bir filmini yapsalar yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Affleck filmi bir "ben yöneteceğim" sonra "ben yönetmenlikten vazgeçtim ama benim senaryo olsun" tarzında açıklamalar yaparken en son "rolü bırakıyorum" tarzında konuşuyordu. Şimdi WB rolü bıraktığını kabul edip yerine başkasını bakınca WB mi suçlu oluyor?

Affleck kaprisli adam diye boşuna demiyoruz.
  • Artık düzgün bir Batman filmi yapsınlar yeni
  • Ben Affleck çok iyi oyuncu ama batman serisinde olmadı. Christian Bale olmalı
  • DC artık Batman, Süpermen sarmalından çıkıp, elinde ki diğer kartları da oynaması lazım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.