Şimdi Ara

Yeni Battlefield Oyunu 2018'de Geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bad company 2 yi günümüz görsek efektler ile çıkarsalar yeter :)

Bc2 deki multi keyfini hiçbirinde alamadım, bf1 gene günü kurtarıyordu bence.

Bende Bf3 ve Bf4 ü hiç sevemeyen kesimdenim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden multiplayer olarak hep askeri shoter oyunları oynardım. 5 sene önce keşfettiğim Tribes Ascend bütün oyun zevkimi değiştirdi. Artık daha hızlı, karakterinizin daha hareket konusunda daha yetenekli oyunlar hoşuma gidiyor. Mesela çift zıplama yapan, duvarda yürüyen, jet packı olan, kancayla sallanabilen vs.

Askeri shoterlarda karakterinizin hareketleri kısıtlı olduğundan artık çok düz gelmeye başladı. Bir noktadan diğerine giderken kaşınıza çıkanları vurmaktan başka pek de bir şey yapmıyorsunuz sonuçta.
    Bu noktada başka unsurlar devreye giriyor. Taktiksellik, rol yapma, takım oyunu, gerçekçilik, atmosfer gibi asker temasına daha uygun ögelere yoğunlaşan oyunlara yöneldim. BF atmosfer dışında bu saydıklarımda oldukça kötü.

BF serisinden umudumu kestim ben, istediğim bir oyun olmayacak. Çünkü insanlar benim istediğimi istemiyor. Ben de çareyi alternatiflerde arıyorum. BF serisine de artık iyice ele ayağa düşünce oynuyorum biraz.

• rez
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyincarnege

acaba bu seferde türk öldürceklermi

Hocam oyun bu, alman diyor mu neden alman öldürüyorlar diye?
  • İstanbul'un fethini konu alan bir oyun gelse keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EuroTrumpSimulator2 kullanıcısına yanıt
    demedini nerden biliyon :S
  • quote:

demedini nerden biliyon :S

Bizim gibi içerlediklerini sanmıyorum.
    onlar zulum etiler biz kendi ülkemizi savunduk arada çok fark var oyüzden içerliyoruz
  • quote:

onlar zulum etiler biz kendi ülkemizi savunduk arada çok fark var oyüzden içerliyoruz

EA mi saldırdı Osmanlı'ya? Oyun bu. Büyüyün biraz.
    anlaşıldı sen fanboysun sana başka sözüm yok anlaman kıt senin nahapsak boş sana bebe
  • quote:

anlaşıldı sen fanboysun sana başka sözüm yok anlaman kıt senin nahapsak boş sana bebe

Laflara bak fanboy, bebe... Bende aynı seviyede konuşayım, ötede ağla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxwell1

Ne geçmişte ne gelicekte , günümüz veya çok yakın gelicekte geçen bir yapım olur umarım.

Aynen BF3 oynanışı tadında olursa çok güzel olur bu şekilde.
  • Bence yeni BF oyununun BC3 olarak çıkma olasılığı düşük, birinci dünya savaşını da yaptılar o yüzden BF5 olarak günümüzde geçen bir oyun olacaktır.
  • Bf sürpriz yapmazsa kesinlikle günümüzde geçen oyun yapacaktır.. Bf 1 de sırasını kaptı eski tarihli oyunlar icin :) O yüzden de günümüzün oyunları diyorum ben ... Gelecek teknoloji stiline bildiğim kadarıyla hiç gitmedi gitse bilmiyorum costurabilir daha da fazla ...
  • 2. dunya savasi dogu cephesini oynamak isterdim
  • İskambilTR kullanıcısına yanıt
    2. dünya savaşı konulu bir oyun gelecek bence.BF1 gerçekten çok tuttu bu durumdan fayda sağlayıp aynı konseptin , silah ve araç ekipmanı açısından biraz daha ileri teknolojiye sahip 1940 lara geri döneceklerdir.
  • BF1 oynamadım ama pek sevemedim ben nedense BF3'deki tadı bir daha herhangi bir oyundan alamayacağım sanırım.
  • BF4 BF1'den daha zevkliydi. BF1 de efsane oyundu ama sıktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Oyundu derken? Eski bir oyunmuş gibi yazmışsın. En güncel ve dlc ler ile desteklenen tek oyunları BF 1 şuan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bc2 remastered yeterli benim icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.