quote:Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_ m224 mortar nasıl açılıyor beyler. bilen varsa söylesin Allah aşkına menüden hangi silahın nasıl açılacagını görebilirsin altında 10 kill 10 respawn falan öyle şeyler yazar onları uygula gelir
quote:Orijinalden alıntı: blabla1806 quote:Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_ m224 mortar nasıl açılıyor beyler. bilen varsa söylesin Allah aşkına menüden hangi silahın nasıl açılacagını görebilirsin altında 10 kill 10 respawn falan öyle şeyler yazar onları uygula gelir dostum assigment olarak geçmiyor bu silah göremedim oradaki menude. sanırım support ile oynayıp belli bir seviyeye gelince açılacak
quote:Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_ quote:Orijinalden alıntı: blabla1806 quote:Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_ m224 mortar nasıl açılıyor beyler. bilen varsa söylesin Allah aşkına menüden hangi silahın nasıl açılacagını görebilirsin altında 10 kill 10 respawn falan öyle şeyler yazar onları uygula gelir dostum assigment olarak geçmiyor bu silah göremedim oradaki menude. sanırım support ile oynayıp belli bir seviyeye gelince açılacak eğer mantıklı düşünülürse support ile oynandıkça açılabilme olasılığı da var ama kesin olduğunu söyleyemeyiz
quote:Orijinalden alıntı: blabla1806 quote:Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_ quote:Orijinalden alıntı: blabla1806 quote:Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_ m224 mortar nasıl açılıyor beyler. bilen varsa söylesin Allah aşkına menüden hangi silahın nasıl açılacagını görebilirsin altında 10 kill 10 respawn falan öyle şeyler yazar onları uygula gelir dostum assigment olarak geçmiyor bu silah göremedim oradaki menude. sanırım support ile oynayıp belli bir seviyeye gelince açılacak eğer mantıklı düşünülürse support ile oynandıkça açılabilme olasılığı da var ama kesin olduğunu söyleyemeyiz Emin olmadığın bir şeye neden cevap veriyorsun dostum