Şimdi Ara

Yeni bi işletim sistemi yapıyorum ciddiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar,yeni bi işletim sistemi yapmaya başladım.yanlış anlamayın öyle windows gibi bi sistem değil.sadece arayüzü değişik olacak.programlar falan windowsun olacak şunun gibi mesela.

Yeni bi işletim sistemi yapıyorum ciddiyim

• daha dünya bu sisteme hazır değil dostum baksana senin işlemci bile %53 :D çok fazla hareket var biz pc daha seri çalıssın diye masaüstünü siyah yapıp klasik görünümlü başlat kullanan insanlarız :D eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konk_Soft

daha dünya bu sisteme hazır değil dostum baksana senin işlemci bile %53 :D çok fazla hareket var biz pc daha seri çalıssın diye masaüstünü siyah yapıp klasik görünümlü başlat kullanan insanlarız :D eline sağlık
    Windows'tan sıkılmıştım ben de iyi oldu :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: someonewhoaintbelongshere

Alıntıları Göster
    jarvis.
  • quote:

Alıntıları Göster
    hangi scheduling algoritmasını kullanacaksın ?

• Hocam bu arada isim olarak ne düşünüyorsunuz, bence Yerli Windows iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cigarette Smoking Man -- 26 Mayıs 2014; 1:05:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cigarette Smoking Man

Hocam bu arada isim olarak ne düşünüyorsunuz, bence Yerli Windows iyi olur.
    Turkish system
  • Cok super bi launcher olur bundan arayuzu falan sen mi tasarladin?Bundan bana da lazim

Edit: %80 ram + %53 cpu lol
  • Bence cok guzel bisey yapmisin. Emegine saglik umarim cok guzel bisey olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

Bence cok guzel bisey yapmisin. Emegine saglik umarim cok guzel bisey olur
    teşekkürler hepiniz dalga geçmişssiniz ama yapacağım yapınca detaylarını anlatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goddard

teşekkürler hepiniz dalga geçmişssiniz ama yapacağım yapınca detaylarını anlatırım.

Hocam dalga geçmemiş ki hiç kimse.Sadece işletim sistemi yapamazsın hele de böyle bir arayüze sahip olan.Sen en iyisi güzel bir launcher yap ve paylaş ve senin sayende jarvis ile tanışmış oldum teşekkürler cidden hiç görmemiştim
  • quote:

Hangi çekirdeği kullanacaksınız hocam+arayüz kendiniz mi tasarlayacaksınız yoksa hazır arayüz(KDE gibi) mü kullanacaksınız?

Ve tek kişi işletim sistemi çok zor hocam. Hangi dilleri biliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

Hangi çekirdeği kullanacaksınız hocam+arayüz kendiniz mi tasarlayacaksınız yoksa hazır arayüz(KDE gibi) mü kullanacaksınız?

Ve tek kişi işletim sistemi çok zor hocam. Hangi dilleri biliyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Hocam,arayüzü kendim tasarlamayı düşünüyorum.c++,java dillerini biliyorum.

• quote:

Brn dalga grcmedim hatta gurur duydum Turk birinin yapmasindan dolayi gercekleri diyorum ama.keske windows sa bagimli olmasaymis umarim ileride bunfan kurtulup sadece sana ait bi isletim sistemi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

quote:

Brn dalga grcmedim hatta gurur duydum Turk birinin yapmasindan dolayi gercekleri diyorum ama.keske windows sa bagimli olmasaymis umarim ileride bunfan kurtulup sadece sana ait bi isletim sistemi olur

Alıntıları Göster
    niye dalga geçiyorsunuzki bir çok kişinin benimde dahil olmak üzere kendi işletim sistemi var türkiyede bunu kullanmak zorunda değil ama böyle bir şeyi yapmanın verdiği gurur bile yetiyor insana tebrik ederim ben seni çoğu kişinin aksine gurur duydum

• ahmetaltanizmir kullanıcısına yanıt
    hocam hangi okuldan mezunsunuz çok merak ediyorum şuan yemin ederim, adamın troll yaptığını anlayamadınız mı. bence siz çekirdek yazmayı bir araştırın gözünüzü seveyim. ciddi ciddi cevap vermişsiniz adama :-)
  • quote:

hocam hangi okuldan mezunsunuz çok merak ediyorum şuan yemin ederim, adamın troll yaptığını anlayamadınız mı. bence siz çekirdek yazmayı bir araştırın gözünüzü seveyim. ciddi ciddi cevap vermişsiniz adama :-)
    bi kaç kendini bilmez yüzünden projemden vazgeçicek değilim.ister salak,ister mal deyin fikrimden vazgeçmem.yapmaya çoktan başladım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goddard -- 26 Mayıs 2014; 21:26:33 >
  • Goddard kullanıcısına yanıt
    hocam cidden yanlış anlaşıldıysam özür dilerim dalga geçmek için söylemedim sadece sistemi baya yorduğunu söyledim onun haricinde tom cruse un bi filmi vardı ordaki sistem gibi kullanmak isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fdumanli

Ege bilgisayar mühendisliği mezunuyum o troll yapmış olabilir ben sadece işletim sistemi yazmaya laf söylüyenlere cevap verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetaltanizmir

quote:

Orijinalden alıntı: Fdumanli

Ege bilgisayar mühendisliği mezunuyum o troll yapmış olabilir ben sadece işletim sistemi yazmaya laf söylüyenlere cevap verdim

Alıntıları Göster
    troll falan yaptığım yok hocam.siz bakmayın.zaten yapmaya başladım.bikaç şey daha ekleyeceğim.ss atarım mutlaka

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.