Şimdi Ara

Yeni Bİ Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yakında Türkiyede İlk Sistemlerİ Olan Rp Ağırlıklı Server Açılcaktır Herkesi Bekleriz...

Staff lık Parayladır Staff olmak İsteyenler k_kacarr@hotmail.com adresini Eklesinler

Daha Önceki Forum Adıyla Asakura(Smirdon)Bazı Sistemlerden Söz Etmişti

Asakura İle Ortak Bi Server Olucak Herkesi Bekleriz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KaaN -- 31 Ocak 2007; 18:18:28 >

• aa bensiz server mi kurulur bende geliom
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KaaN

Arkadaşlar Yakında Türkiyede İlk Sistemlerİ Olan Rp Ağırlıklı Server Açılcaktır Herkesi Bekleriz...

Staff lık Parayladır Staff olmak İsteyenler k_kacarr@hotmail.com adresini Eklesinler

Daha Önceki Forum Adıyla Asakura(Smirdon)Bazı Sistemlerden Söz Etmişti

Asakura İle Ortak Bi Server Olucak Herkesi Bekleriz....

Evet nocturne ile birleştik.Yukarda dendiği gibi staff alımları var.Suanda 2 tane resimli rp yapıyoruz.Birisi uo nun genel hikayesi birisi bizim serverın başlangıcı.Genel hikaye suanda bitmek üzere sanırım 30-32. sahnelerdeyiz.Yaklasık 50 sahneden olusucak.1.5 gündür urasıyoruz.Hem gif seklinde hemde jpg seklinde olcak.Bittiğinde burada ve bazı platformlarda yayınlıyacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 31 Ocak 2007; 20:03:22 >

• Danilo SEni Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız

Msn ADresimi Eklersen Görüşüp Anlaşabiliriz....
  • iyi bir server olacağını biliyorum host sağlam scripter ve web master arkadaşlar oldukça profosyonel iyi bişi ortaya çıkacağından şüphem yok
  • Suana Kadar gördügüm kadarıyla servera onem verilmiyor neden derseniz bunu surdan anliyorum ''PARALI STAFF NİYE ALİONUZ PARANIZ YOKSA KURMAYIN KARDESİM'' budur ...
  • Evet evet zaten hep boyle olur.Yeni acılan shardlar paralı staff aradığı zaman paran yoksa niye acıyorsun kaliteli x shard paralı staff aradığı zaman ben staff olim istediğin parayı verririm.Sizin mantığınızı bir türlü anlıyamıyorum.Sizlerin tek sorunu o koca k********** tabi temicem sizlerin tek sorununuz yeni acılan shardlara saygı duymuyorsunuz.Bu shard yaşıycak desem şimdi bunada inanmazsın.Suanda scpler hazırlanıyor acıldığı zaman hep birlikte anlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 4 Şubat 2007; 1:55:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlla Parası Olmayanmı Paralı Staff Alır ???

Sana bi örnek Veriyim FatalWar. Serverın hıc ıhtıyacı yok ama Hâlâ paralı staff alıo...

Unutmaki Fatalwar,Nebula,Sylveria vs Onlarda Bu Yollardan Geçti Yeni Açılan Server Tutulmıcak Die Bi Kural Yok...

Demişsinki Gordugum Kadarıyla Servere Onem Verılmıyor

Sen bizi Nerden Tanıosunki Servere Önem Verip Vermedıgımızı Görebılıceksın...???

Bi daha Bilmediğin Şeyler Hakkında Yorum Yapma!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KaaN -- 4 Şubat 2007; 4:07:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gilari

Suana Kadar gördügüm kadarıyla servera onem verilmiyor neden derseniz bunu surdan anliyorum ''PARALI STAFF NİYE ALİONUZ PARANIZ YOKSA KURMAYIN KARDESİM'' budur ...

Bu arada yeni gordüm birşeyi eger servera onem vermeseydik.Bu kadar uraşmazdık emin ol burda ne cektiğimi bi ben bilirim bir serverdan sorumlu bakan bilir birde asakura bilir hepsi bana cıkıyor yani
  • Evet Arkadaşlar Bende Staff Master Olarak Geliyorum Connectör Worl Builder Gibi İşleri Ben Üstleniyorum We Sağlam Bi Connectör Olucak Bundan Şüpeniz Olmasın Revo gibi Multi Çıkmıcak :D Süper Bi Serwer Olcak Önceden Bahsedilmiş Ama Krallık Sistemi Gibi Bi Sistem We O Krallıklara Köyler Yapıcam Yani Anlıcanız Süper Bi Sistem Olucak Aynı Şekilde Questlerde Süper Yarışmalarda Süper Yani HEr Anlamda We Her Şeyhde Süper Bi Serwer Olucak Para Konusuna Gelincede Bende Bi Aralar Serwer Açtım Paraya İhtiyacım Warmıydı Yoktu Arkdamda Sponsor Wardı Ama Genece Para İstedim Sebebi İse Baş Ağrısı Olmasın Yani Kalitesiz Staff Gelmesin Die Bende İstemiştim Diyom WE Sizi Sıktığımı Biliyorum Şimdiden Hayırlı Uğurlu Olsun Dileklerimle
  • eee ama olmas boyle benı unutmussunuz
  • Hayırlısı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elektran

Hayırlısı olsun

Teşekkürler
  • rp serveri arayanları bekleriz türkiyede az sayıda rp server'ı kaldı zaten

www.rosario.gen.tr
  • Ya PvP olarak bir tane server acarım.Size 70 player garanti veriyorum.Eğer sponsor bulup açarsam IPyi buraya yazacam!
    Sponsor arıyorum Bana ulaşmak icin UoKing@altindal.net [L O R D SO PLAYBOY]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.