Arkadaslar yeni bir bil. toplattım tuzlu geldi görüntü ve sekl,i önemli değil ucuz ve sistemime sarar gelmeyecek sekilde olsun istiyorum 100 ytl ye kadar bi kasa almak istiyorum bil. tuzlu geldide :( parasızlık ):( alacağım sistem gigabyte p35ds3l p35 ddr2 intel core 2 quad q9300 samsung 500gb hdisk hi level 4 gb ddr 800mhz ram Sparkle 8800gt 512 e.kartı samsung dvd rw gerekirse ek fanda takarım :D becerikliyimdir :D kasa önerileriniz için simdiden saolun.
p35 ds3l almayın, sistem tavsiyeleri üst konusuna mutlaka bakın
buyur arkadaşım bu paraya sanırım en iyi bu olur,yada asus kasalara bakmanı öneririm ama bu kasa 2*120mm fan ile geliyor ve bu şekilde hava akışı iyi olacaktır
anakart konusunda OErdem'in sözüne dikkat etmeni öneririm
öncelikle benden ufak bir tavsiye 4gb ddr 2 800 yerine 2 gb ocz yada corsair almanı öneririm
kasa konusu o sisteme psu şart psu özellikle ucuza getirilmicek bir parça 2.el bölmünde daha yeni yada 0 psu ürünler var yada kasalar istersen bir bakabilirsin ...
kasa içinde gelen power yetersizmi gelir cooler master kasa alcam içindeki power yetersizmi olur ? birde power mi almam gerekiyor ?offf n zor iş bil. almak :(
quote:
Orjinalden alıntı: OErdem
p35 ds3l almayın, sistem tavsiyeleri üst konusuna mutlaka bakın
Erdem kardeşimin dediklerine ek olarak ramleri de 675MHz lik Corsair ler ile değişebilirsin. Tabi şunu da sormam gerek Hi-Level leri en ucuz kaça buldun?
Bu Centurion 534+ ların güç kaynaklı olanları var onlarıdan ara bulabilirse al. Ben 140YTL ye almıştım 430W Cooler Master güç kaynağı geliyor.
hi-level 4gb drdr2 800mhz 2* 2 kit 106 $+kdv öğrendiğime göre 4 gb 32 bitlik win. adreslemediği için 3 gb ram almaya karar verdim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme