Bu ikilem arasında kaldım acaba masaüstü mü alsam yoksa dizüstü mü ? İleriye dönük bakınca Laptop daha kolay taşıması felan ama Masaüstüde geliştirilebilir.
Bulduğum bu Laptop için düşünceleriniz neler ? Bana iyi bişi gibi geldi.Olmadı kendim PC topluyucam.Ama sağlam bi Laptop bulursamda kaçırmam 3.000 YTL ye kadar.
eger iş için kullancaksaniz (internet , word, excel , yazi için , ve benzer programlar ) laptop almak cok mantikli.
eger oyun oynamak istiyorum geniş ekranimda filmleri izlerim , aynı anda 3-4 tane agir program calişiririrm diyorsan masaustu al derim
Oyun için ama bu Laptop un ekran 17'' :D Benim şuandaki ekranım kadar boyutu var.Özellikleri bence iyi bi laptop için.Fiyatta uygun geldi.Alsammı acaba
almadan önce bi arastir derim önce
Masaüstü almanı tavsiye ederim sana
yaw anlayın artık adam diyoki HER YERDE YANIMDA OLSUN. HER YERDE YANIMDA GÖTÜRÜCEM. AÇCAM OYNUCAM DİYOR. bende sizler gibi düşündüm aldım 4000 YTL ye pc. şimdi pişmanım. açık havada kafe veya lokanta bahçesinde wirelines mı nedir onun sayesinde internete girmeye veya oyun oynama hasret kaldım. oynayanları görüyorum işim geçiyor. şimdi param olsa en iyi laptopu alırım. birde 10 saat bitmeyen bataryalar varmış onlardan alırım. ŞEHİRLER ARASI YOLCULUKTA. OTOBÜSTE UÇAKTA. PİKNİKTE ZEVKLİ BİR ŞEKİLDE OYNARIM. BU KADAR BASİT
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme