ilk defa amd bir bilgisayar aldım eski bilgisayarımda bile daha iyi oynuyordum oyunları fakat bu laptop da sorun çıkıyor.Fps ler çok düzensiz sürekli artıp azalıyor. ısınma sorunu nerdeyse sıfır ama yinede fps düşük oyunlarda ( genelde lol oynuyorum) dual graphics oldugu için felan dediler anlayamadım.Yardım lazım ( konu yanlış yerdeyse pardon) özellikler şöyle :
Hocam çok saol şu anda daha iyi en azından 60 fps nin altına düşmüyor fakat bi sorum olcaktı bundan önceki bilgisayarım baya eski bi casper ekran kartını gt730 ile degiştirdik onda 120 fps lerde geziyordu bunun sebebi yeni bilgisayrın laptop olması mıdır ? yoksa amd olması mı?
Hocam çok saol şu anda daha iyi en azından 60 fps nin altına düşmüyor fakat bi sorum olcaktı bundan önceki bilgisayarım baya eski bi casper ekran kartını gt730 ile degiştirdik onda 120 fps lerde geziyordu bunun sebebi yeni bilgisayrın laptop olması mıdır ? yoksa amd olması mı?
önceki pc sanırım masaüstüidi.
notebooklarda masaüstü pc nin performansını alabilmek için oyun için özelleştirilmiş notebooklardan almak gerekir.
diğer türlü standart notebooklar masaüstünün performansını tutmaz. ancak notebook için güzel bi soğutucu alırsan performans birazdaha iyileşecektir.
zeki1981
kullanıcısına yanıt
Peki yardımınız için teşkkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme