Şimdi Ara

Yeni Bilgisayar Alıcam İşlemci Ne Olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Intel DP35DPM anakart
    2x1GB Twinmos DDR2-667 bellek
    Palit 8600GT Sonic ekran kartı
    Samsung 250GB SATA2 sabit disk
    Liteon 20x DVD yazıcı
    Aopen H600B27 kasa( 350W güç kaynağı var )

KDV dahil 685$
  • ya arkadaşlar markadan uzak dur kendin topla diyosunuz eyvallah ama kredi kartıyla almıcam tanıdık bi mağaza var oraya senet yaptırcam peşinde alcak gücüm yok.mecbur alacağım bilgisayar marka olucak ve bekodan verdiğim linkteki bilgisayrlardan biri olucak
  • @saviola istersen sen bu sevdadan vazgeç ve bilgisayar toplama en iyisi...
    Söylediğin ve bahsettiğin bilgisayarlar alınacak cinsten değil.
    Ya ekran kartı onboard, ya ram az, ya dvd yazıcı yok...

P4 işlemci ölü bir işlemci, bu saatten sonra alınmaz.
    512 ram yetersiz, en az 1 Gb olmalı...
    80 harddisk de yetmiyecektir sana... 160 veya 250 Sata 2 uygun fiyata alınabilir..
    DVD Combo yerine DVD yazıcı almalısın yoksa DVD yazamazsın.
    512 MB ekran kartı bir aldatmaca. İsterse 1024 MB olsun önemli olan yongaseti, çekirdeği...
    Bahsettiğin pc yi alırsan oyunlarda takılmalar yaşayacaksın, performans alamayacaksın.

Yahu boşver tanıdığı. Bu devirde asıl kazığı tanıdıklar atıyor.
    Tanıdıktan ye iç ama alışveriş yapma sözünü senin için de söylemişler. Düşün.
    Senet yaptırabileceğin diğer dükkanları gez, içlerinde seni anlayan biri çıkacaktır.
    Senin gibi'' tanıdık, taksit imkanları uygun'' deyip Beko pc'lerle cafe açanlar sinek avlıyor.
    Bilinçsiz ve zengin biri isen pişman olmayacaksan, dilediğini yapmakta özgürsün...

• bilinçli oluyorum ama zengin değilim :) zaten şuanda durdum almadım eski bilgisayrma hardisk aldım idareten kullanıcam bi kaç ay sonrada büük ihtimalle kendim toplıcam arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola34

bilinçli oluyorum ama zengin değilim :) zaten şuanda durdum almadım eski bilgisayrma hardisk aldım idareten kullanıcam bi kaç ay sonrada büük ihtimalle kendim toplıcam arkadaşlar

Beko'ya o kadar para vermekten iyidir, sevindim almadığına.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.