Arkadaşlar kendime bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum yaklaşık 1500 ytl değerinde.Yardımlarınızı bekliyorum 4 çekirdek işlemci olmasını istiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz?
Ya fiyatlar düşecek diye bi duyum aldım yanlış mı duymuşum
Amd den müthiş bi atak intelden de bu ataktan sonra müthiş bi indirim bekliyoruz
abi serkanss nin dediği gibi anca işlemciyi alabilirsin ayrıca sen bırak 4 çekirdeği ne o öyle kabak çekirdeği gibi hergün bi tane daha artıyo
Geçen gün bizim bi arkadaşta 1500 makina alıyorum 4 çekirdekli lcd monitorlü falan dedi. bende 4 çekirdek işlemci 900 ytl nasıl oluyo bu iş dedim. Meğer bilgisayarcı Core 2 duo yazmış ama adama 4 çekirdek demiş. oda elinde kağıtla dolaşıyo
Dört çekirdekli işlemciyi hangi amaçla kullanma planları yapıyorsun boşversene
al bire duo 2 şekline bak
arkadaşın dediği doğru o parayla anca işlemcinin kendisini alırsın. kolay gelsin
intel p4 3,2 GHz işlemci kral valla
ama şimdi daha iyileri var
ama çok çekirdek seviyorum diyorsan. bırak dördü de bari iki çekirdeklisini al. kolay gelsin
P4 3.0 da güzel
haklısın BeısNowõmenT sana katılıyorum.
p 4 serisi gerçekten iyi.
arkadaslar su anda 299 dolara avrupada 4 cekırdeklı ıslemcıler satılıo 1500 ytl ye gusel bı makına cıkar az bekle arkadasım fıyatlar cok dusecek 22 temmuzu bence bekle
Ya bende 22 Temmuzu bekliyorum. Ama indirim olmazsa ne yapacaz.
Q6700 yada (yüksek bir modelini al) DQ6 yada ASUS P5W DH ANAKART DX10 desdekli bir kart 2*1GB DDR2 800MHZ RAM ASUS TA seriden bir kasa 740N LCD SAMSUNG tan ps/2 klavye + mouse
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme